Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben onun çocuğuna bakmak zorunda mıyım benim kızımı istemese ben yollamazdım kızı doldurdu doldurdu gözünü boyadı oraya buraya götürdü kız çocuğu anlaşması kolay ben zıpçık oğlanla ne yapcam kolay mı kız çocuğu gibi mi kızı oyalarsın kenarda durur oğlan tepelerde gezer
Aynen sen bakma bacım. Kocanı da sal rahatça görüşsün evladıyla eski karısının evinde

Ben onun çocuğuna bakmak zorunda mıyım benim kızımı istemese ben yollamazdım kızı doldurdu doldurdu gözünü boyadı oraya buraya götürdü kız çocuğu anlaşması kolay ben zıpçık oğlanla ne yapcam kolay mı kız çocuğu gibi mi kızı oyalarsın kenarda durur oğlan tepelerde gezer

Konudaki senin cocuga bakman gereken kismi ariyorum...

Anlamamakta direniyorsun ama kimse senden cocuk bakmani istemiyor, cocugun annesi de babasi da ablasi da basinda cok sukur, sen golge etmeyip sesini cikarmayacaksin. Evlenip bosanmis cocuklu bir adamla evlenmenin de bedelleri var, biri de bu, cekeceksin, cekmeyeceksen de bosanacaksin.

Dunyanin her yerinde her zaman COCUGUN HAKKI gozetilir, onemli olan odur. Senin kiskancliktan tirnaklarini yemek soz konusu kucucuk bir cocugun menfaati ise, zerre kadar onemli degildir.

Catlasan da patlasan da kendini parcalasan da durum bu. Cocuk da pasa pasa gelecek evine, hicbir sey yapamayacaksin.

Mahi level atladın resmen, çok iyi bakıyordu kızıma diyordun şimdi doldurdu gözünü boyadı diyorsun

Sana benim küçük kızı yolllıyım da tepelerde nasıl geziliyo uygulamalı göstersin.

O esnada annemlerle telefonda ben ayakta goruntulu konusurken, koltuktan belime atlayip ziplayarak yapisip birakmayan ve asagi kayarken asiri eglenip gulmekten kirilan benim kiz...Ve daha sadece 1.5 yasinda. 😂

Mahi level atladın resmen, çok iyi bakıyordu kızıma diyordun şimdi doldurdu gözünü boyadı diyorsun
Kendi kızının, kadının yanına gittiğinde anne anne demediği, onu özleyip aramadığı, kadınla mutlu olduğu gerçeğiyle karşılaşınca kaldıramadı zaar.

Kendi kızının, kadının yanına gittiğinde anne anne demediği, onu özleyip aramadığı, kadınla mutlu olduğu gerçeğiyle karşılaşınca kaldıramadı zaar.
zaten eski eş reklamı gibi konu oldu. Kadını merak ettim.
İşyerinde adamı etkilemiş, iki yaş küçük çıtırı kapmış evlenmiş. Çocuk kadına bayılıyor. Adam da çocuk yapmak istemiş hemen yapmış.
Yatakta iyi, kompleksi yok, eski eş diye daralmayacak kadar özgüvenli. Üç ay sonra eski kocasına dönen adama dünyayı dar etmeyecek kadar efendi düzgün kaliteli bir kadın.
Karşıda ne var? Sinirli, 3 yaşında çocuğa dayanamayan hırs küpü bir kadın.
Valla her erkeğin kimi tercih edeceği belli.

Bi cocuk hasreti vardı ondan bakti diyorsun bi benim çocuğum kız ondan baktı diyorsun bi anaç ondan baktı diyorsun. Boşuna bahaneler bulup durma kimse kimsenin çocuğuna bayılarak bakmaz. Kadın çok karakterli biriymiş bilerek evlendim ona göre davranmam gerekir diye düşünüp ona göre hareket etmiş. Senden on gömlek üstün. Kocan da anlamıştır aradaki farkı başını taslara vuruyordur daha kötüsü kendi çocuğun da anlayacak ilerde.

Mahi şu an 7 yıllık hasretin ardından libidosunun tavanındadır.
Libidolu bir arkadasimiz olsaydi kendisi 7 yil başkasıyla evli ex kocasini beklemezdi, yeni asklara coktan yelken açardı bacimsu. Sorun zaten bu, sen anlamadin mi? Adami elinde tutacak tek donesi var kizi, onunda yedek akcesi oldu kucuk oglan, ee libidoda yok ne yapacak mahinurcan? Daş mı yesin?

Dünden beri anangillerle konuşmuşsun belli

Bi karış suratı sen görsen sen de anne anne dersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X