• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Uyku Problemimiz

Allah başka dert vermesin ama eşim bir süredir uyku problemi yaşıyor dolayısıyla ben de. Artık sinirlerim iyice gerildi. 2 mizde çalışıyoruz eşim saat 7:30 da işe gidiyor dolayısıyla 7 de uyanıyor. Bense 8 de kalkıyorum, 8:30 da işe gidiyorum. Eşim benden 2, 2.5 saat önce geliyor eve. Uyumasabile dinleniyor benim dinlenecek zamanım bile kalmıyor o kadar geç gelince. Son 1 aydır uyku problemi var. Uyuyamıyor, bölük pörçük uyuyor. Yatakta döndükçe ben uyanıyorum, sonra başlıyor sinir harbi. Gecenin ilerleyen saatinde birimiz yatağı terk ediyoruz. Bugün kanepeye taşınan ben oldum. Artık yorgunluktan,uykusuzluktan kafayı yiyeceğim. Sabahları o gidince 1 saat uyurum diyorum ama sabahları da çok gürültücü. Zor ve yoğun bir işteyim. Böyle olunca iş de çok zor geçiyor. Nasıl çözüm bulacağız bu uyku problemine bir fikir verin lütfen. Uyumaması neyse de o yatakta pat pat dönerken cinnet geçireceğim bir gün.
valla ben yastığa beş kala uyuyorum ne dönmesi ne başka bir sesini duymuyorum
size yardımcı olamıyacagım

Heheh bende de vardi o problem. 12 - 1 de yatip sabah 6 kalkiyordum. Alkolle aram deildir cabuk carpar beni icinde %8 alkol olan portaklli icecek iciyorum anin da etki yapip uyutuyor surekli deil ama haftada bir iki kez ac karnina deniyin.
Markasi ne onun:KK53:

ben de farklı bi sebebten uykuya dalamıyorum. horlama sorunu. eşim benden önce uyursa uykuya daldığı anda horlamaya başlıyo , ama ben önce uyursam sonraki horlamasını duymuyorum.
sizlere sorum şu ki hamileyim. bitki çayları zararlı dediler. bu çaylar sıkıntı yapaar mı ben içsem ?

doktora sorun bence
sonuçta bir can taşıyorsunuz

ben de farklı bi sebebten uykuya dalamıyorum. horlama sorunu. eşim benden önce uyursa uykuya daldığı anda horlamaya başlıyo , ama ben önce uyursam sonraki horlamasını duymuyorum.
sizlere sorum şu ki hamileyim. bitki çayları zararlı dediler. bu çaylar sıkıntı yapaar mı ben içsem ?

hamileyken doktor bilgisi dışında bitki çayı içmeyin.
kimisi doğumu tetikliyor.

ılık ballı süt olabilir ben de bi süredir uyku problemi çekiyodum iyi geliyor yani
bide melissa çayı bende mi bişey var anlamadım içtikten yarım saat sonra esnemeye başlıyorum hemen :D

Bu ne kadar uyuduğunuzla bağlantılı bir durum bence. Çok kavramı herkese göre değişir. Mesela ben 6,45 te evden çıkıyorum. Kargalar bile uyanmamış oluyor, eşim 7,45 te çıkıyor.
Sen benden 1,15 saat daha fazla uyuyorsun. Bence iyi bir rakam. Gece kaçta yattığınız da önemli tabi.
Gerçi deliksiz olsun 5-6 saat olsun yeter.
Eşin işten gelince kendine uğraş bulsun. Yattığına göre tuzunuz kuru. Hiç yardım etmiyor mu sana?
Etmiyor dersem yalan olur benden daha derli toplu, ama ben salınca o da salıyor. Bulaşık makinesi falan eşimden sorulur. Ama evde yemek yemeyince makinelik iş olmuyor. Annemlerle, kayınvalidemle aynı apartmandayız. Yemek işini birinde hallediyoruz ama o kadar yorgun oluyorum ki ailem de olsa birilerine gitmek yoruyor. Bir kaç kez çorba falan yapmasını istedim ama o kadar değil diyerek yanaşnadı maalesef

Arkadaşlar tüm tavsiyeleri okuduk eşimle. O da rahatsız bu durumdan o da sonuçta dinlenemiyor. Ama itiraf etti işten gelince uyuduğunu ben gelene kadar. Sorun bu olsa gerek. çaylar ve sütle başlayacağız uyku denemelerine

Bizde de vardi o durum, ben uyurken surekli donerim, esimde en ufak seyde uyanirdi ama alıştı şimdi uyanmiyor, uyansa bile aninda tekrar dalıyor.
haha aynen bizde öyle...hatta ben bir ara yatakta dönüp durmayı bırak gece uykumda konuşuyordum.büyük bir kısmını hatırlamasam da bazılarını hayal meyal hatırlıyordum sabah uyanınca.gece rüyada bağırmalar küfürler.ne görüyorsam artık rüyamda kiminle kavga ediyorsam.en son nokta gece eşime tükürmüşüm :) ama eşim çok anlayışlı davrandı.yazııııık.artık böyle problemlerim yok neyse ki

Allah başka dert vermesin ama eşim bir süredir uyku problemi yaşıyor dolayısıyla ben de. Artık sinirlerim iyice gerildi. 2 mizde çalışıyoruz eşim saat 7:30 da işe gidiyor dolayısıyla 7 de uyanıyor. Bense 8 de kalkıyorum, 8:30 da işe gidiyorum. Eşim benden 2, 2.5 saat önce geliyor eve. Uyumasabile dinleniyor benim dinlenecek zamanım bile kalmıyor o kadar geç gelince. Son 1 aydır uyku problemi var. Uyuyamıyor, bölük pörçük uyuyor. Yatakta döndükçe ben uyanıyorum, sonra başlıyor sinir harbi. Gecenin ilerleyen saatinde birimiz yatağı terk ediyoruz. Bugün kanepeye taşınan ben oldum. Artık yorgunluktan,uykusuzluktan kafayı yiyeceğim. Sabahları o gidince 1 saat uyurum diyorum ama sabahları da çok gürültücü. Zor ve yoğun bir işteyim. Böyle olunca iş de çok zor geçiyor. Nasıl çözüm bulacağız bu uyku problemine bir fikir verin lütfen. Uyumaması neyse de o yatakta pat pat dönerken cinnet geçireceğim bir gün.
Melatonin diye dogal bi uyku hormonu hapi vat, arastirip alin. Ayni sorun bende de vardi, 4 gunde cozdu sorunumu sadece 4 gun kullandim. 3 mg.

papatya çayını da deneyebilirsiniz.melisa çayıda olabilir.içinde anason var çünki.uyku verme ihtimali yüksek

bitkisel ürünlerle olmassa son çare uyku veren haplar var.eczacı önerisi ile eczaneden temin edebilirsiniz

haha aynen bizde öyle...hatta ben bir ara yatakta dönüp durmayı bırak gece uykumda konuşuyordum.büyük bir kısmını hatırlamasam da bazılarını hayal meyal hatırlıyordum sabah uyanınca.gece rüyada bağırmalar küfürler.ne görüyorsam artık rüyamda kiminle kavga ediyorsam.en son nokta gece eşime tükürmüşüm :) ama eşim çok anlayışlı davrandı.yazııııık.artık böyle problemlerim yok neyse ki

Ayy seninki çok fenaymiş :KK48: tükürdün demek.
Benim de esim konuşur bazen

Bende donerim yatakta , esimde en ufak seste uyanir..
Ama benimki hamilelikten :)
Kac oldu derin uyku uyumayali ..

Bir sure ayri yat once kendine gel. Sonra problem icin cozum dusunursunuz saglam kafayla.

Back
X