Eşimle vakit geçirememe

Çok düşüncesiz ve tahammül edilmesi zor biri. Ona bu durumu anlatsanız da anlamıyor bakın. Demek ki kafanıza estiği gibi davranacaksınız siz de. Anlamadığım nokta şu adam sizi sallamıyor bile siz niye dışarı çıkarken inatla hesap veriyorsunuz . Bırakın çıkın gidin. Ayrılmak illa boşanmayı gerektirmez. Madem boşanmayacaksınız ayrılmış gibi davranın. Sanki o evde saddce bir objeymiş, sadece çocuğun babasıymış gibi. Kendiniz plan yapın yaşayın gezin tozun onsuz nasıl mutlu olduğunzu görsün. Bunu yaparken gözüne sokmayın ve laf vuröayın
Ben yeniden üye oldum o platforma.akşam dedi gel beraber izleyelim. Sarılıp izledik.güzel bir adım gibi geldi bana. Ben şimdilik başkalarından şüphelenmiyorum. Ama bir tavsama var bu bir gerçek. Son bi gayret çabalıycam dostlar bakalım nereye çıkacak sonu.

Adama bak hiç cekinmeden sıkılıyorum seninle diyor. Ayrica sanki sizinle basbasa gorulmek istemiyor gibi ya cocukla yalniz cikiyor ya da kalabalik cikiyorsunuz. Bana çok garip bir evlilik olarak göründü açıkçası sizin de böyle devam etme eğiliminde olmaniz cok tuhaf geldi.

Sıkılıyorsa niye evlenmiş önceden sıkılmıyormus da şimdi mi sıkılmaya başlamış? Ben çok takardim bu lafa açıkçası hiç normal değil. Hakaret gibi algıladım niyeyse🙄🥴

Kusura bakmayın ama eşiniz çok sinir bozucu.
Dehb yi biliyorum, o simarmalari vs anlayabiliyorum.
Ama eşiniz sizi böyle yalnız birakacaksa olmaz ki, çocukla mi ugrasacaksiniz, yalnız evebeyn olmanın zorluguyla ve üzüntüsüyle mi.
Ayrıca zaten siz komple sıkıcı geliyorsanız ne diye evli kalıyormuş.
Eşimle konuştım.çocukla ilgili moral bozukluğu yaşadığını söyledi.ama bana yansıtmamaya çalışacak artık. Ben de dizi için yeniden abonelik aldım.oturduk izledik. Biraz çaba lazım. Öyle sıkıldım sıkıcısın bilmemne demekle olmuyor, sıkılınca kaçıp gidilmiyor.mücadele etmesi bana da emek vermesi lazım.çocuğum dersleri dinlemiyor, kaçıp wcde saklanıyor.çok zor çok yorucu. Hiperaktif diye ram raporu almamızı istediler, eşim okulla görüşrü, beraber bir ram merkezine gittik.yararlı olacağını, oğluma özel ek çalışmalar yaptırılacağını söylüyorlar cidden düşünüyoruz bunu. Hiperaktif çocuğunuz varsa da veya herhangi bir sıkıntı sorun varsa bile, ikili ilişkinizi etkilemesine izin vermeyin, hep sağlam durun.biz bazen başaramıyoruz, bazen de tekrar toparlanıyoruz işte.

Adama bak hiç cekinmeden sıkılıyorum seninle diyor. Ayrica sanki sizinle basbasa gorulmek istemiyor gibi ya cocukla yalniz cikiyor ya da kalabalik cikiyorsunuz. Bana çok garip bir evlilik olarak göründü açıkçası sizin de böyle devam etme eğiliminde olmaniz cok tuhaf geldi.

Sıkılıyorsa niye evlenmiş önceden sıkılmıyormus da şimdi mi sıkılmaya başlamış? Ben çok takardim bu lafa açıkçası hiç normal değil. Hakaret gibi algıladım niyeyse🙄🥴
Asıl kendisi sıkıcı .kendine baksın o. Ben gayet eğlenceliyim. Çocuga sözümü geçiremiyorum diye öyle demiş, yeterince dominant olamamışım, oysa ki beni böyle tanıyıp evlendi ve sevecen bir insan olmam onu çekmişti. Sert istiyosa dominant bi hanımla evlenseydi bana ne.

Back
X