Merhaba benim derdim eşimle ilgili. Eşimle çok severek evlendik 13 sene oldu. Bir çocuğumuz var dikkat eksikliği tanısı aldı, bizi çok uğraştırıyor. Eşim de bizle vakit geçirmek istemiyor. Benle vakit geçirmenin sıkıcı olduğunu söyledi. Cinsel sorunumuz yok. Evine düşkün biri, aldatmaz, içki yok, kahve alışkanlığı yok. Ama ortak keyif aldığımız bir şey de bulamıyoruz, ne desem beğenmiyor. Sinema, gezmek, yüzmek, müzik,başbaşa bir bira veya kahve içmek..hiçbirini sevmiyor. Oğluyla ayrıca vakit geçiriyor bazen. Ama üçimüz olmak istemiyor. Oğlum beni görünce şımarıyormuş, gerekçe bu. Herkes plan yapıp tatile gezmeye gider benim eşim kaçıyor tatilden hep iş yoğunluğum var diyor. Arkadaşlarım sen de onu umursama, göreceksin o sana gelecek diyorlar ama ben üzülüyorum. Beraber bir şey yapmak için ısrar ettiğimde telefonuna dalıyor gereksiz kısa videolar falan izliyor, beni pişman ediyor. Ama akrabalarından biri bize geldiyse illa başkaları varsa bir anda sosyal biri oluveriyor denize de giriyor pikniğe de gidiyor.