Eşimle yapamıyoruz

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
Hanımlar Merhaba

Oncelikle baştan anlatayım kvdeyle altlı ustlu oturuyoruz sağolsun yemegimizi yapıyordu. Kendisi mizaç olarak sert biridir neyse. Brde bana sürekli akşam yemeğe oturuyoruz tam o esnada beş kere falan yerimden kaldırır. sürekli bunu getir bunu götür der durur. neyse dedim nolacak neyse bunun yaninda gorumcemi one sürer dün mesela x (gorumcem) in arkasından bi abisi ağlar zaten bir yere biraktigimzda geri bile dönmek ister abisi. Vs vs böyle böyle her akşam yasiyoruz bende eşimi kiskaniyorum. Biz plan yaparız x de gitsin madem o da gezsin der.

Dün eşime söyledim böyle böyle oldu sinir oldum dedim esimde bana gotureceksin tabi unutmuş olamaz mı dedi. Yiyip yiyip azma dedi tabi ben şok :'( ben bu lafı hakedecek ne yaptım dedim. Kopeksin dedi bana. Annesi ve kardesine sürekli yagcilik yapar eşim bende bunu söyledim yüzüne tabi iyice gerildi ortam bu salona gitti yatmaya tepesine gittim sen yagcisin ben problemlerimi karşı komşunun oğluna mi anlatayım sana söyledim bana niye yol gostermiyorsun diye bagirdim o da bana bağırdı. Küfürler hakaretler etti bir sürü... sana annennlerle mutluluklar dedim ayrı uyuduk.

Bugün akşam konusacgz ayrılma kararı aldık. Yapamıyoruz çünkü o kesinlikle ailesine laf soyletmiyor. Kim haklı sizce?

Karışık yazmış olabilirim affedin eve gidince pc den daha aciklayayici yazarim :(

Valla anlamadım çok ama ,
Heryere gelmek isteyen bir görümce var sanırım ortada oylemi,
Birde size devamlı laf sokan kv dimi
Eşinin arkasında olmayan fakat devamlı ailesini savunan bir eş profili geldi gözümün önüne

Görümceniz ile ilgili kısmı anlamadim ardindan esinizi kıskandiginizi belirtmissiniz aklim daha da karıştı:110:

eşinle konuşmayı denemişsinz olmamış, bir de kayınvalide ile mi konuşsan.
ya da sofradan kalkarken şakaya vurup birşeyler söyle, unutulan bir şeyi getirirken.
eşinle iletişim probleniz var gibi.

Asıl o anasın koynunda uyusun da mutlu olsun.

Kaç yıllık evlisiniz? Normal de yalnız iken nasıl bir evliliğiniz var?

Ailesi ile çok mu yakın oturuyorsunuz?

daha 3,5 ay oldu evleneli.

yalnızken onlar yokken çok iyiyiz.

Altlı üstlüyüz malesef :(

Her yere gelmek isteyen bir görümce. O görümceyi abisinden kıskanan bir konu sahibi var. Eşin neyi götüreceksin tabi unutmuş olamaz mı dedi?
Sana köepk dediğin de ağzının ortasına vuracaktın bir tane.

Bağırmadan güzelce anlatsanız. Normal şekildede konuşmuyomu.
Yağcılık derken bende yağcılık yaparım kv ye k.babama falan insanları gülümsetmek hoşuma gider. Bazı insanlar öyledir..

ilk paragrafı ben de çözemedim ağlayan kim bilmiyorum da ikinci de adam kadına köpek demiş annem yemek yapıyor sen yiyip yiyip azıyorsun demiş ve küfürler etmiş.

konu sahibi birlikte yapamıyoruz ayrılalım diye konuştuk diyor.

:KK57::KK57: Uykusuzluktan beynim durdu resmen. O yiyip yiyip azıyorsun paragrafını görmemişim bile. Bunlar nasıl hakaret. böyle.

başka sorunlarınız var mı bilemem ama bence bu nedenle boşanılmamalı bu kadar basit olmamalı yani bir yuvayı yıkmak. eviniz ayrı anladığım kadarıyla altlı üstlü otursanız bile..niye yemeğinizi onlarla yiyorsunuz mesafe koymadan bu sorunları çözemezsiniz. imkanınız varsa başka yere taşının yoksa da en azından yemeğinizi evinizde yiyin ne kadar uzak durabilirseniz o kadar iyi eşiniz planlarınıza görümcenizi dahil etmeye kalkıyorsa, kadınlığınızı kullanarak onu ikna etmeye çalışın baş başa kaldığınız zamanlarda sizden ne kadar ilgi, şevkat görürse size o kadar bağlanır ve ailesinden biraz olsun uzaklaşır belki..

Back
X