Eşimle yapamıyoruz

yemek ayırma olayı bazı ailelerde değiştirilmesi teklif dahi edilemeyen anayasa kuralı gibi.eski kuşakların çoğu cocuklarını üst katında otursa bile uzakta gibi düşünüp yemek olayıyla dibine çekiyor.böylece her şeyde söz hakkı oluyor hepsinin.çünkü sürekli onlarla olduğunuz için planlarınızı bile onların yanında yapıyorsunuz.istedikleri gibi sizi yönetebiliyorlar.sizin sorununuz da bunlardan çıkmış.sureklı eşinize yemek işinden rahatsız olduğunuzu diyin.en son çare eşiniz yokken kayınvalidenizle konuşun ben kendi mutfağımda yemek yapmak istiyorum anne biraz beraber zaman geçirelim eşimle gibisnden konuşun.konuşamam falan diyor olabilirsinz ama kaybetcek bir şeyiniz yok zaten boşanma fikrine doğru gidiyorsunuz çünkü.onlar olmayınca eşinizle sorun yaşamıyormuşsunuz.bu da demektir ki ne kadar onlarla az muhatap olursanız o kdar eşinizle aranız iyi olur.onların yanında plan yapmayın eşinizle genelde ani kararla gidin gideceğiniz yere.tabi bunu eşinize de belli etmeyin.görumcenızı goturmedınız dıye bir şey derlerse de ani karar verdık aklımıza gelmedı diyin.

Esinizin soyledigi kelimeler kirici olmus ancak madem siz orda yemek yiyorsunuz , siz de bi katkida bulunuyor musunuz?Malzemeleri kim karsiliyor,tatli yada pasta-borek , cay gibi biseyler de siz yapiyor musunuz?Anladigim kadariyla siz hicbir sey yapmiyorsunuz.Bence siz de her zaman olmazsa bile zaman zaman jestler yapmalisiniz.KV nin yaptigi da dogru degil sen hicbir sey yapmiyorsun diye aklinca sana eziyet ediyor sofradan 10 kere kaldirmakla.Bu durumlara ne gerek var?Ya ayirin yemek isini yada siz de biraz fedakarlik yapin.karsinizdaki sizin kankaniz bile olsa elbet birgun patlar yani.hergun hergun hicbisey yapmadan hazira oturmak da hos degil.Esiniz bunu direk soylemis.hemen ne kadar kolay bosanma karari aldiniz.o da ayri bi vaka-i vakvakiye.

Sana şunu söyliyim. benim kocamda aynı aynı dert bende de var. Kocam kesinlikle ben günlerce hasta da yatsam ailesi yüzünden, kesinlikle ailesine karşı beni savunmuyo senin kocanda öyle demek. Çözüm ne dersen çözüm yok. Bende çok çekiyorum. Ya çekmek ya boşanmak ortası yok. Böyle aile kuzusu erkek tipleri taki anne babaları ölene kadar hanımlarının kıymetini bilmiyorlar. Kaynana kayınbaba da 60 yaşlarındaysa ve 80 yaşına kadar yaşarlarsa. Vay ki gelinlerin haline 20 sene boyunca kocan ailesine seni ezdircek demektir. Çocuğun varsa o bile evlenme çağına geliyo 20 senen çöpe gidiyo. Benim de böyle olcak sanırım.
Bende bundan korkuyorummmm

Esinizin soyledigi kelimeler kirici olmus ancak madem siz orda yemek yiyorsunuz , siz de bi katkida bulunuyor musunuz?Malzemeleri kim karsiliyor,tatli yada pasta-borek , cay gibi biseyler de siz yapiyor musunuz?Anladigim kadariyla siz hicbir sey yapmiyorsunuz.Bence siz de her zaman olmazsa bile zaman zaman jestler yapmalisiniz.KV nin yaptigi da dogru degil sen hicbir sey yapmiyorsun diye aklinca sana eziyet ediyor sofradan 10 kere kaldirmakla.Bu durumlara ne gerek var?Ya ayirin yemek isini yada siz de biraz fedakarlik yapin.karsinizdaki sizin kankaniz bile olsa elbet birgun patlar yani.hergun hergun hicbisey yapmadan hazira oturmak da hos degil.Esiniz bunu direk soylemis.hemen ne kadar kolay bosanma karari aldiniz.o da ayri bi vaka-i vakvakiye.
Çok gUzel soylemisssiniz madem is ciddi ayrılmaya gidecek iÇinde kalmasın her yolu dene derimmm

Eninim o da k3ndi evinde yemek yapmak ister ama eşi annesiyle yemek istiyordur benim abimde ayni esi evde yemek istiyor ama o annemlerde yiyor onu cok iyi anliyorum
evet canım anlıyorum da dediğim gibi sofra beraber hazırlansa eksik kalmaz kadın yemek yapmışsa azcık biz de yardımcı olsak ne zararımız var

Hanımlar Merhaba

Oncelikle baştan anlatayım kvdeyle altlı ustlu oturuyoruz sağolsun yemegimizi yapıyordu. Kendisi mizaç olarak sert biridir neyse. Brde bana sürekli akşam yemeğe oturuyoruz tam o esnada beş kere falan yerimden kaldırır. sürekli bunu getir bunu götür der durur. neyse dedim nolacak neyse bunun yaninda gorumcemi one sürer dün mesela x (gorumcem) in arkasından bi abisi ağlar zaten bir yere biraktigimzda geri bile dönmek ister abisi. Vs vs böyle böyle her akşam yasiyoruz bende eşimi kiskaniyorum. Biz plan yaparız x de gitsin madem o da gezsin der.

Dün eşime söyledim böyle böyle oldu sinir oldum dedim esimde bana gotureceksin tabi unutmuş olamaz mı dedi. Yiyip yiyip azma dedi tabi ben şok :'( ben bu lafı hakedecek ne yaptım dedim. Kopeksin dedi bana. Annesi ve kardesine sürekli yagcilik yapar eşim bende bunu söyledim yüzüne tabi iyice gerildi ortam bu salona gitti yatmaya tepesine gittim sen yagcisin ben problemlerimi karşı komşunun oğluna mi anlatayım sana söyledim bana niye yol gostermiyorsun diye bagirdim o da bana bağırdı. Küfürler hakaretler etti bir sürü... sana annennlerle mutluluklar dedim ayrı uyuduk.

Bugün akşam konusacgz ayrılma kararı aldık. Yapamıyoruz çünkü o kesinlikle ailesine laf soyletmiyor. Kim haklı sizce?

Karışık yazmış olabilirim affedin eve gidince pc den daha aciklayayici yazarim :KK43:

Güzelim yuva çok önemli sen kadınsin hersey senin elinde esin neden hoşlanır nete kızar bilirsin gönlünü yap yumuşak tarafında derdini anlat ama sert şekilde hiç bir erkek dinlemez kabul etmez. Sen iyisin hoş sun de yuvani dağıtma. Herkes kapı dışında kalır kimse için huzurunuzun dağılmasına izin verme

sakin olmalısın bu bir boşanma sebebi olmamlı sinirleniriniz gerilmiş kötü sözler soylemişsiniz evliliğin ilk yıllarında olabilcek şeyler...

İlk paragrafı anlamadım.
Anladığım kadarıyla konuşmak gerekirse eşin çok saygısız.
Bu sorunlar sadece yakın oturmanızdan kaynaklanıyor ise taşınsanız nasıl olur?
Boşanma kararında kesin kararlı değilseniz açmayın boşanma konusunu.

Yani sofradan 5 kere kalkmakta bişey yok insan kendi kurduğu sofrada daha çok kalkıyor . Ayrıca yemek işi daha meşakatli. Ana Eşinizin lafları da yenilir yutulur değil. Sizin sorun ettiğiniz şey de normal değil. Yani kv nin sırasına oturup 5 kere kalkmak değil asıl sorun kv nin evinde yemek yemek olmalıydı

kızlar özür dilerim yazamadım dün erken uyudum..
danışmana gideceğiz galiba önce konuşmuyor zaten benimle ne yapacağım inanın bilmiyorum..
Kurtulmak istiyor bir yanım...

Back
X