Eşimle yaşadığımız bitmeyen cinsel sorunlar

yaş ilerledikçe performans düşüyor. gençken en tepe noktada. erkeklerde yaşlandıkça performans düşer. sıklık önemli değil ki performans önemli. adam 2 dakkada bitiyorsa isterse saat başı istesin neye yarar.
Yaşlandıkça derken yaş aralığı?

Ben iki maksimum üç günde bir isterken eşim beş günde haftada bir istiyor bazen de erekte kalmakta güçlük çekiyor. Bunu yaşayan ve çözen var mı acaba? Terapiye gidiyoruz onun dışında nasıl yaklaşmalıyım vs
Macun alın mesir macunu , keçiboynuzu pekmezi boşuna yıllarca tvlerde reklamını az yapmıyolardı var bir bildikleri 🤣 ilişki sıklığı arttıkca sorun kalkar ortadan terapi görüyosunuz zaten takviyeler felan verdilerse toparlanır bu durum. Onun dışında yatak odanızı renklendirin işte 🤣

Benim kronik mantarım var o yüzden aslında ben çok acı çekiyorum. Yaşım 35. Sürekli fitil kullanma modundayım bir çok takviye alıyorum. Eşimle birlikte de tedavi olduk. Ama artık geçmiyor sürekli tekrarlıyor. Bu da beni son bir yıldır falan çok yoruyor cinsellikten sogudum. Mantarı dış genital bölgemde geçirebilirsem bile iç genital bölgemde bir türlü geçiremiyorum yani tamamen geçiremiyorum. Ayın üçte ikisi yokum yani. Mesela daha dün herhangi bir mantar belirtisi olmamasına rağmen ilaçlarımı düzenli kullanmama rağmen ilişkiye girerken yine çok acı çektim. Biliyor musunuz bilmiyorum ama Mantar ilişkide acıya sebep oluyor
Haftada 2 de çok değil ki aslında. Yaş kaç merak ettim

Travazol krem günlük nemlendirici gibi kullandığım bisey haline geldi pftjkk o da sadece dış genitali geçiriyor iç genital iliskide çok acı veriyor oraya da fitil vs hiçbir şey tam sağlık vermiyor

Benim kronik mantarım var o yüzden aslında ben çok acı çekiyorum. Yaşım 35. Sürekli fitil kullanma modundayım bir çok takviye alıyorum. Eşimle birlikte de tedavi olduk. Ama artık geçmiyor sürekli tekrarlıyor. Bu da beni son bir yıldır falan çok yoruyor cinsellikten sogudum. Mantarı dış genital bölgemde geçirebilirsem bile iç genital bölgemde bir türlü geçiremiyorum yani tamamen geçiremiyorum. Ayın üçte ikisi yokum yani. Mesela daha dün herhangi bir mantar belirtisi olmamasına rağmen ilaçlarımı düzenli kullanmama rağmen ilişkiye girerken yine çok acı çektim. Biliyor musunuz bilmiyorum ama Mantar ilişkide acıya sebep oluyor
Bilmem mi. Çok geçmiş olsun bende bir dönem 7-8 ay kadar çektim. Eşli tedavi oldukta iyileştim nasıl büyük bir sorun çok iyi anlıyorum sizi. Geçmiş olsun Allah şifa versin. Benim doktor eşte de tamamen bitmeden geçmez hep başa sarar demişti. Acaba tamamen bitmediği için mi kurtulamıyorsunuz ihmal etmeyin başka doktorlara da gidin. Ben en son gittiğim doktorda çözüm bulmuştum.

Travazol krem günlük nemlendirici gibi kullandığım bisey haline geldi pftjkk o da sadece dış genitali geçiriyor iç genital iliskide çok acı veriyor oraya da fitil vs hiçbir şey tam sağlık vermiyor
Mantar tedavisini eşinizin de uygulaması gerekiyor. Yoksa sizden ona ondan size derken bu döngü kırılmaz.

Ben iki maksimum üç günde bir isterken eşim beş günde haftada bir istiyor bazen de erekte kalmakta güçlük çekiyor. Bunu yaşayan ve çözen var mı acaba? Terapiye gidiyoruz onun dışında nasıl yaklaşmalıyım vs
3 günle 5 günün pek bi farkı yok. 2 günün lafını mı ediyorsunuz?

Hallahallah mantar neredeyse herkeste var ama acıya neden olduğunu hiç duymamıştım.? Başka bir durum olmasın?

Back
X