Eşimle yaşadığımız bitmeyen cinsel sorunlar

Ben iki maksimum üç günde bir isterken eşim beş günde haftada bir istiyor bazen de erekte kalmakta güçlük çekiyor. Bunu yaşayan ve çözen var mı acaba? Terapiye gidiyoruz onun dışında nasıl yaklaşmalıyım vs
Gebeligimin 27. Haftasından yazıyorum hanımlar değil 10 15 20 hamile kaldigimdan berli yanaşmıyor. 2. Gebeliğim ilkinde durduramiyordum bunda kuş öldü 😂 bir gün bundan yakinacagimi düşünmezdim gebelikte yaşanan şey başıma geldi.

Evinize bir hafta meyve bir hafta çerez alın :) çiğ şekilde akşamları koyun önüne yesin :) hurma arasına ceviz fındık

Kayısı arasına badem 😀
Araçlara bile çerez kutusu yapın fındık özellikle ….
kaju incir keçi boynuzu Hergun tepenizden inmez

Millet kendıne bakmıyor hem eşine hem kendıne bakacak sabahları o tahinli pekmez yenecek ramazan dışında kahvaltılara ceviz fındık koyulacak kahveler sarı leblebi ile içilecek 🤣🤣
Her şeyden önemlisi su et yığını gibi geziyor adamlar

Benim kronik mantarım var o yüzden aslında ben çok acı çekiyorum. Yaşım 35. Sürekli fitil kullanma modundayım bir çok takviye alıyorum. Eşimle birlikte de tedavi olduk. Ama artık geçmiyor sürekli tekrarlıyor. Bu da beni son bir yıldır falan çok yoruyor cinsellikten sogudum. Mantarı dış genital bölgemde geçirebilirsem bile iç genital bölgemde bir türlü geçiremiyorum yani tamamen geçiremiyorum. Ayın üçte ikisi yokum yani. Mesela daha dün herhangi bir mantar belirtisi olmamasına rağmen ilaçlarımı düzenli kullanmama rağmen ilişkiye girerken yine çok acı çektim. Biliyor musunuz bilmiyorum ama Mantar ilişkide acıya sebep oluyor
Çok şekerli mi besleniyorsun?

Günde iki keçiboynuzu kırıp 2 bardak suyla kaynatın suyunu içsin
Ceviz,Badem, fındık, fıstık ufaltıp balla karıştırın yesin
Hindi macunu alın aktardan 1 kaşıkta ondan yesin. Durduramazsın🤣🤣

Back
X