Eşimle yaşadığımız problem...

positive

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
59
0
16
Manisa
Kısaca anlatayım.
Bugün kuaföre saç kestirmeye gittim. Sonrasında da eşimle buluşacaktık dışarıda.
Kuaförün yerini de söyledim ki onun işi erken biterse beni alsın diye.
Gelmiş ve kapıda beklemiş.
Çıktığımda sinirli bir ifadeyle söylenmeye başladı.
Saçımı kesen kuaförle ne bu kadar gülüşüp konuşmuşum, başka kimse öyle kahkahalar atmıyormuş vs. vs.
Sonra da beni yolun ortasında "Eve git" diyerek bıraktı gitti.

Kuaför saçımı keserken bazı sorular sordu ben de gülümseyerek yanıt verdim. Konuştuğu şeyler de ne iş yapıyorsun, evli misin, eşin ne iş yapıyor, saç bakım ürünlerimizden almak ister misin tarzı şeylerdi. Ben de adama sürekli "siz" diye hitap ettim. Eşime bu açıdan hak veriyorum. Ben de onun bayan bir berberle konuşurken gülümsemesini falan istemem.

Bir kaç mesaj attım. Haklı olduğuna ve özür dilediğime, uzatmamasını istediğime dair...
Ama cevap vermedi.
Şu anda annemlerde kalıyoruz, tatile geldik.
Yemeğe gelmedi, gelecek mi diye sormak için aradığımda meşgule attı.
Nerede olduğunu soruyorlar, cevap veremiyorum.
Onlara karşı da çok kötü oldu, aramızda bir şey geçtiğini anlayacaklar.

Büyük ihtimalle gece de gelmeyecek, daha önce hiç böyle bir olay olmamıştı. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...

Ailene uydur bişey işi varmış burda de yaa konumunuzu bilmiyorum bulunduğunuz yerde eşinizin ailesinden kimse yok mu
onlara gitti de bul bişey onlarda anlamasın..

Ben ce fazlada büyütülücek bişey yok yani eşiniz eğer normalde erkek kuaföre gittiğinizi biliyorsa bu kadar abartmaması lazım çok normal çünkü
soruda sorar cvpda verirsin yani he ama bilmiyosa erkek kuaföre gittiğini ona bişey diyemem belki ona kızmıştır..

Çok abartılıcak bişey değil bence için rahat olsun özür dilemişsin gitme üstüne fazla sakince bi düşünsün anlar oda abattığını..

İnşallah :)

kötü bir durum olmuş aynı zamanda zamansız.

eşiniz kendince haklı,sonuçta konuşmanızın içeriğinden çok,kuaförünüze gülümseyerek verdiğiniz tepkilere kızmış...

msj atarak detayları yazdıysanız beklemekten başka yapabileceğiniz bişey yok gibi..

ailenize eşinizin eski bir arkadaşına rastladığını geç gelebileceğini söyleyebilirsin.geceyi dışarıda geçireceğini sanmıyorum.kafasını toplayıp gelecektir.
gelmezse sizi aradığını ve gelemeyeceğini haber verdiğini söylersiniz.çözülemeyecek bir durum değil,kimseyi huzursuz etmeyin...

tatlı bir kıskançlık yapmış, bu iyidir:16: onu ne kadar sevdiğini söyleyen mesajlar at ona. ertesi gün geldiğinde de kedi gibi sokul yanına, öp kokla, saçmasapan bir olay yüzünden senden birgün ayrı kaldım bir daha böyle yapma de üzgün üzgün:23: zaten dayanamaz:70:

Bazı erkekler böyle şeylere takılabiliyor eşinize bu konuda kızmam tabi haklıda demem yapısıdır, ancak siz orada misafirsiniz burada yaptığı hareket yanlış olmuş, ha size kızabilir ama ailenize karşı bunu yansıtmamalıydı.Ulaşabilirseniz ulaşın en azından orada konuyu uzatmamasını isteyin.

ahh ben ve aşırı güler yüzlülüğüm... daha başıma ne işler açacak acaba. :(
eşimin dedesi var bu şehirde. ilerleyen saatlerde gelmezse onda kalacağını söyleyeceğim.
erkek kuaföre gitmemi de problem yapan biri değil aslında.
böyle olması beni zor durumda bıraktı aileme karşı.
anlatsam küçük bir olayı büyütürler..

eşiniz çocuk gibi davranmış. ne yani kimseyle konuşmayacak mısınız?

soruyu bir de şöyle sorayım: ola ki konuştunuz bunda büyütülecek ne var:? bu kadar mı güveniyor size?

bence çok üstüne düşmeyin, taviz tavizi doğurur

kıskanç olmadığım için eşinizin yaptığı ergen triplerine anlam veremiyorum

Bazı erkekler böyle şeylere takılabiliyor eşinize bu konuda kızmam tabi haklıda demem yapısıdır, ancak siz orada misafirsiniz burada yaptığı hareket yanlış olmuş, ha size kızabilir ama ailenize karşı bunu yansıtmamalıydı.Ulaşabilirseniz ulaşın en azından orada konuyu uzatmamasını isteyin.

evet benim de kızdığım, üzüldüğüm şey bu. al beni de dışarıda çözelim sorunumuzu. kol kırılır yen içinde kalır derler. annem babam bile olsa başkasının bilmesini istemem yaşanan tatsızlıkları.

eşiniz çocuk gibi davranmış. ne yani kimseyle konuşmayacak mısınız?

soruyu bir de şöyle sorayım: ola ki konuştunuz bunda büyütülecek ne var:? bu kadar mı güveniyor size?

bence çok üstüne düşmeyin, taviz tavizi doğurur

kıskanç olmadığım için eşinizin yaptığı ergen triplerine anlam veremiyorum

eşim biraz kıskançtır ama böyle olmasını beklemiyordum ben de açıkçası.
o yüzden alttan aldım. haklı olduğun yerler var dedim.
tabi monolog halinde oldu bu konuşmalar, çünkü cevap gelmedi.
işim gereği zaten bir sürü insanla muhatap oluyorum normalde. Onları kıskanmıyor da bu nereden çıktı.......

Bence durumu ailenize belli etmeyin. Belki siniri geçince öpüşüp koklaşıp olay kapanacak. Ama alieniz öğrenirse olay büyür, unutulması mümkün olmayan bir duruma dönüşür.

Bence durumu ailenize belli etmeyin. Belki siniri geçince öpüşüp koklaşıp olay kapanacak. Ama alieniz öğrenirse olay büyür, unutulması mümkün olmayan bir duruma dönüşür.

ister istemez anlayacaklar eşim yüzünden.
ara beni gelip gelmeyeceğini söyle ona göre haber vericem evdekilere, beni çok zor durumda bırakıyorsun dedim ama mesajlarıma cevap yazmamakla inat ediyor.
Zaten eve gelmeme durumunda aramızda büyük bir problem oluşacaktır.
En kötü kavgamızda evden gitmek, başka odada yatmak gibi şeyler yapmadık.
Böyle bir kıskançlık meselesi yüzünden eve gelmeyecekse zaten bir daha hiç gelmesin :(

eve gelmeyipde nerde kalıcak haber vermeden,,,eğer böyle yaparsa haklıyken haksız duruma düşücek bence...

Kızabilirdi, trip atabilirdi, yüzü gülmeyebilirdi.
Yani usulünce kıskanabilirdi.
Bırakıp gitmesi, telefonları açmaması hele ki ailenizin yanındayken hiç hoş olmamış.

Ben de gülümseyerek konuşurum herkesle.
Yolda biri durdurup bir şey sorsun, hiç tanımayayım mesela, yine gülümseyerek konuşurum.
Yapım böyle ve bu değişmez.
Bana da insanlarla buz gibi bir suratla konuşmak garip geliyor...

üff benimkide öyle kapıcının oğluna gülsem hemen kızıyor çok kıskanç .bekleyeceksin siniri geçer sana hak vericektir .

Kendi aileniz sizi anlıyacaktır çok sorun etmeyin. Yalnız eşlerin sorunlarını dışarı yansıtması hoş olmuyor yani, kimin ailesi olursa olsun...Eşimle birbirimize küssek bile, misafir falan geldiğinde hep barışırız. En azından çaktırmayız. Eşinle muhakkak konuşmalısın güzel bir şekilde en azından başkalarına fırsat vermeye gerek yok. Aranızın bozuk olduğunu niye başkaları bilsin ki?...

Ailenize bahsetmeyin durumdan gece gidecegi yer yoksa gelir mutlaka da,
bu güvensizlik neden?

Siz anlatınca benim de aklıma geldi :)
Ben de ne zaman kuaföre gitsem, genelde okul çıkışında giderim,
eşim de eger yol üstü bir yerse ve beni arayıp işin bittiyse gelip alayım dediğinde,
geldiğinde de işim henüz bitmediyse,
arabadan indiği gibi içeri dalar,
adamlara bir bakış atar,
bana daha var mı canım der,
ben de az kaldı diyince,
çıkar dışarda bekler :) :1:

Neyin egosuysa bu artık :)

Son düzenleme:
kıskanmış, ama biraz fazla abartmış tepkisini. normalde de bu kadar ksıkanç mıdır? hayat çekilmez öyle..

Bence fazlaca abartmış.
Ben olsam özür mesajı bile atmazdim.
Ailemin yanına misafir gidecem, beni bu duruma sokacak ayrıca bir planımız varken beni yol ortasında bırakıp eve git diyecek .
Bir de tersi kıskançlık yapacak.
Ben olsam ondan daha fazla kızar ve bir kac gün surundururdum.
Aramızda ne yaşanırsa yasasın bunu 3. Şahıslara hissettirmemekte yanayım

çok abartmış .. sonuçta hangi bayan kuaföre gittiğinde kuaförle sohbet etmiyoki..kendini suçlu hissetme sen kötü bişey yapmadın..abartan kendisi..ahh şu erkekler..

Kısaca anlatayım.
Bugün kuaföre saç kestirmeye gittim. Sonrasında da eşimle buluşacaktık dışarıda.
Kuaförün yerini de söyledim ki onun işi erken biterse beni alsın diye.
Gelmiş ve kapıda beklemiş.
Çıktığımda sinirli bir ifadeyle söylenmeye başladı.
Saçımı kesen kuaförle ne bu kadar gülüşüp konuşmuşum, başka kimse öyle kahkahalar atmıyormuş vs. vs.
Sonra da beni yolun ortasında "Eve git" diyerek bıraktı gitti.

Kuaför saçımı keserken bazı sorular sordu ben de gülümseyerek yanıt verdim. Konuştuğu şeyler de ne iş yapıyorsun, evli misin, eşin ne iş yapıyor, saç bakım ürünlerimizden almak ister misin tarzı şeylerdi. Ben de adama sürekli "siz" diye hitap ettim. Eşime bu açıdan hak veriyorum. Ben de onun bayan bir berberle konuşurken gülümsemesini falan istemem.

Bir kaç mesaj attım. Haklı olduğuna ve özür dilediğime, uzatmamasını istediğime dair...
Ama cevap vermedi.
Şu anda annemlerde kalıyoruz, tatile geldik.
Yemeğe gelmedi, gelecek mi diye sormak için aradığımda meşgule attı.
Nerede olduğunu soruyorlar, cevap veremiyorum.
Onlara karşı da çok kötü oldu, aramızda bir şey geçtiğini anlayacaklar.

Büyük ihtimalle gece de gelmeyecek, daha önce hiç böyle bir olay olmamıştı. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...
Eşin kuaföre gitse kuaförün sorduğu soruya gülümseyerek cevap verse istemezdim demişsin.

Gülümsenmesi gereken yerde insan mimiklerini kımıldatmazsa dikkat çeker. Ajda Pekkanın sesini kıssalar mesela kahkaha atsa dahi mimiklerinden kimse anlamaz. Pilli bebek gibi olmuş siması.
Yani sohbet bu. Elbette karşılıklı diyaloğun getirdiği yüz ifadelerini kullanacaksınız. Sende eşinde.
Garip olan bunun aksini düşünmeniz.
Bu konuya yoğunlaşın bence.

Bir de sen niye özür diliyorsun ki. Eşinin senden özür dilemesi lazım. Altı üstü kuaför ile sohbet etmişsin.

Back
X