- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Lovedreams
-
öyleyse kV lerle daha az görüşmeyi deneyinHayır canım iyi ki aynı evde değiliz kv yakınında bile istemedi bizi kavga gürültü olmasın diye. Kv var çünkü eşim evde pek sıkıntı çıkartmaz kavgaların %80 ı kv nin yanında çıkıyor çünkü
Canım inan sevmesem bir Allahın kulu beni burda tutamazdı eşim özünde iyidir her dk kavgalı olsak yine doğru bırakıp git ne çekeceksin derim kendime az kavga ediyoruz sadece çok şiddetli oluyor eşim bana hiç el kaldirmadi sadece bağırıyor hemde öyle böyle degilEvlilikte sıkıntı deyince herkesin aklında streotype bir kadın ve erkek modeli beliriyor, tam anlamıyla batılı bir erkek ve tam anlamıyla Asya kadını.
Tabi öyle değil. Size terapi falan önermiyorum.
Nereye kadar gider böyle? Koca yüzünden mutsuz yaşamaya mı doğurulduk?
Hayır.
Zaten evlat büyüdükçe, dertler de büyüyecek.
Ne katlancan, bırak git. Yürü kendi yolunda
öyleyse kV lerle daha az görüşmeyi deneyin
o zaman sadece onun yanında tartismiyorsunuz kendi evinizde de sorunlusunuz öyle miO da bir işe yaramıyor ki önceden haftanın 5 günü beraberdik şimdi sadece 2 bazen 1 gün kadın artık gelmeyin evime diyor düşün artik
Bak şöyle örnek vereyim evde de tartisiyoruz ama 10 dk filan anca sürüyor 8 defa kavga etsek bunu 6 si kv nin orada oluyor niye oluyor bilmiyorum önceden pek yansıtmadık ama sabır tükeniyor git gideo zaman sadece onun yanında tartismiyorsunuz kendi evinizde de sorunlusunuz öyle mi
Canım yapıyor misal evi süpürür arada cam da silmeye başladı kizimizla ilgilidir yemek konusu hariç denedi ama yediremedi beni çağırdı hep işte beyni nasıl çalışıyor nasıl bir algısı var çözemiyorum çocuk çorbayı döktü diye niye benim anneligim kötü oluyor hiç anlayamıyorumEski konundan beri kocanin gicik oldugunu dusunuyorum. Cok titizse kendisi yapsin hijyen islerini. Kendisi nasil bir babaymis? Nasil babalik yapiyor cocuga? Bazi insanlar hatalari yuzlerine vurulmayinca hatasiz saniyorlar kendilerini.
Aslında güzel fikir birkaç gün ayrı m kalsak acaba iyi gelir mi ikimize deMaddi problemleriniz var mi? Bende esimle zitlasiyorum zaman zaman ama kin tutmamak onemli.. birkac gun yalniz kalın herseyden uzakta ikinize de iyi gelir
Aslında güzel fikir birkaç gün ayrı m kalsak acaba iyi gelir mi ikimize deMaddi problemleriniz var mi? Bende esimle zitlasiyorum zaman zaman ama kin tutmamak onemli.. birkac gun yalniz kalın herseyden uzakta ikinize de iyi gelir
Kıyamam ya seviyorsan asla boşanma psikoloğa gidin gelmez mı ki siz oturun sakin sakin mutlu olmak istediğinizi isteklerinizi söyleyin eşinize o da size soylesin birbirinizi uyarmak için anlasın tartıştığınızda o da sizde uyarıldığında özür dilesin seviyorsaniz bosanmayin savaşın çabalayin bıkmadan usanmadan konuşun ama tartışmayınÇıkmaza girdim resmen ne yapacağımı bilmiyorum bana destek olun nolur hatunlar darlanıyorum ben bu durumdan.
Eşimle çok severek evlendik ben daha fazla seven tarafdım "dım" diyorum çünkü gerçekten çok yoruldum ben. Sevgi yetmiyormuş evlilikte maalesef çok üzülüyorum. Eşimin fevriligi beni artık çileden çıkarıyor en ufak bir tartışmada bana sürekli bağırıyor önceden sadece susardım ağlardım, sonra susamadim ağlamaya devam ettim şimdi ise bende bağırıyorum ulaşamıyorum ona evde resmen savaş çıkıyor.
Küçük kızım var onun da psikolojisi bozulmaya başladı. Bugün ilk defa boşanmayı konuştuk ciddi ciddi eşimin ailesine açtık babası hariç şok oldular çünkü hiç bir yansıtma olmamıştı ailelere önceden eşim için herşeyi yapabilecek ben şimdi boşanmayı düşünür oldum içimden isteyerek değil ama tek çözüm bu gibi geliyor.
En ufak kavgada sesimi yükselttiğim için eşim bana saygısız demeye başladı her lafımı her hareketimi yanlış algılıyor dün en son sabrı taşıran olay kızımın çorba yerken komple tabağı üstüne dökmesi oldu ve annesinin yanında benim anneligime laf etti yerin dibine girdim resmen. Babası seviyor beni Allah ondan razı olsun beni çekti kenara oğlum sana birşey mi dedi söyle kızım dedi söyleyemedimbugün akşam aradı beni dün sinirle madem iyi bir anne değilim ikinci çocuğu Allah nasip etmesin dediğimi duymuş kapıyı bir açtı ben tabi ağladığım için içeri kaçtım bu konuyu sordu anlattım tövbe et kızım bunlar gelir geçer üzmeyin birbirinizi dedi offf Allahım offf.
Hatunlar ben eşimi çok seviyorum ama bu sevgi yetmiyor aramızda ki saygıyı yitiriyoruz bana yardım edin ne yapayım gerçekten boşanmak istemiyorum ama elim kolum bağlandı artık kavga edince hissizlesiyorum ve kontrolü kaybediyoruz ne yapmalıyız ki evliligimiz tekrar rayına girsin tekrar mutlu olalım eşimin gözünün içine aşkla bakayım yardım edin nolur ;(
Kıyamam ya seviyorsan asla boşanma psikoloğa gidin gelmez mı ki siz oturun sakin sakin mutlu olmak istediğinizi isteklerinizi söyleyin eşinize o da size soylesin birbirinizi uyarmak için anlasın tartıştığınızda o da sizde uyarıldığında özür dilesin seviyorsaniz bosanmayin savaşın çabalayin bıkmadan usanmadan konuşun ama tartışmayın
Evlilik terapisi alın duzelir ınsallahÇıkmaza girdim resmen ne yapacağımı bilmiyorum bana destek olun nolur hatunlar darlanıyorum ben bu durumdan.
Eşimle çok severek evlendik ben daha fazla seven tarafdım "dım" diyorum çünkü gerçekten çok yoruldum ben. Sevgi yetmiyormuş evlilikte maalesef çok üzülüyorum. Eşimin fevriligi beni artık çileden çıkarıyor en ufak bir tartışmada bana sürekli bağırıyor önceden sadece susardım ağlardım, sonra susamadim ağlamaya devam ettim şimdi ise bende bağırıyorum ulaşamıyorum ona evde resmen savaş çıkıyor.
Küçük kızım var onun da psikolojisi bozulmaya başladı. Bugün ilk defa boşanmayı konuştuk ciddi ciddi eşimin ailesine açtık babası hariç şok oldular çünkü hiç bir yansıtma olmamıştı ailelere önceden eşim için herşeyi yapabilecek ben şimdi boşanmayı düşünür oldum içimden isteyerek değil ama tek çözüm bu gibi geliyor.
En ufak kavgada sesimi yükselttiğim için eşim bana saygısız demeye başladı her lafımı her hareketimi yanlış algılıyor dün en son sabrı taşıran olay kızımın çorba yerken komple tabağı üstüne dökmesi oldu ve annesinin yanında benim anneligime laf etti yerin dibine girdim resmen. Babası seviyor beni Allah ondan razı olsun beni çekti kenara oğlum sana birşey mi dedi söyle kızım dedi söyleyemedimbugün akşam aradı beni dün sinirle madem iyi bir anne değilim ikinci çocuğu Allah nasip etmesin dediğimi duymuş kapıyı bir açtı ben tabi ağladığım için içeri kaçtım bu konuyu sordu anlattım tövbe et kızım bunlar gelir geçer üzmeyin birbirinizi dedi offf Allahım offf.
Hatunlar ben eşimi çok seviyorum ama bu sevgi yetmiyor aramızda ki saygıyı yitiriyoruz bana yardım edin ne yapayım gerçekten boşanmak istemiyorum ama elim kolum bağlandı artık kavga edince hissizlesiyorum ve kontrolü kaybediyoruz ne yapmalıyız ki evliligimiz tekrar rayına girsin tekrar mutlu olalım eşimin gözünün içine aşkla bakayım yardım edin nolur ;(
Eşime söyledim terapi işini cevapsız bıraktı ama onda bu inat oldukça gitsekte pek düzelecek gibi değil bu durumlarEvlilik terapisi alın duzelir ınsallah
Hayatınıza renk katcak bseler yapmayı deneyın.. Basbasa bıyerlere gdın ilgi gosterın bırbırnze surprizler hazrlayablrsn esıne herseyı unutup bugun farklı bı gece gecırelm dıyeblrsn..Şu an eve geldi sakince anlatmaya çalışıyorum lafımı tamamlamadan sus kesinlikle sen hatalısın diyor terapisti gidelim sessiz kaldı tepki vermedi gerçekten yoruldum ben maalesef boşanma olmasada sevgisiz ve aşksız bir evlilik olacak yaşadığımız ümidim tükeniyor maalesef
Bir sekilde ikna yoluna gidin kızınızı hafta sonu annenize bırakın başbaşa kalın anılarınizi tazeleyin konuşun sevdiğinizi anlatın Allah yuvanizi sevgi dolu mutlu huzurlu etsin inşaallahŞu an eve geldi sakince anlatmaya çalışıyorum lafımı tamamlamadan sus kesinlikle sen hatalısın diyor terapisti gidelim sessiz kaldı tepki vermedi gerçekten yoruldum ben maalesef boşanma olmasada sevgisiz ve aşksız bir evlilik olacak yaşadığımız ümidim tükeniyor maalesef
Esını yalnz brakma daha da sogutrsun arayıAslında güzel fikir birkaç gün ayrı m kalsak acaba iyi gelir mi ikimize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?