Sanki bana yanlış bir kararmış gibi geldi. Ne kadar az maaşı olursa olsun mutlaka bir sorumluluğu olmalı yoksa rahata çok alışır. Ortak bir hesap yapın oda bir miktar sizde bir miktar her ay atarsınız atabildiğiniz kadar sonra maaşlarınızla ne yapmak istiyorsanız yaparsınız bütün kartların bir kişide olması bana göre yanlış. Ortak hesap yaparsınız orda biriktirirsiniz ama herkesin maaş kartı kendisinde kalmalı.
ohh ne ala memleket
denizler arkadaslar..kazancı az bi erkek olarak zaten 6 saat mesai bence ek iş bulsun taksiye cıksın ne bileim baska iş yapsın size cok fazla güveniyor..
az önce yanıma uğradı da söyledim böyle böyle diye..böyle bir karar almış olmamız herşeye senin yeteceğin anlamına gelmiyor ç.ocukların masrafları var bunun tüpü var yakacağı var..arada sağlık harcamaları var..yeri gelir senin paran biter ben sana yine destek çıkarım dedi..ama hiç inancım yok.. o 600 milyon onun ancak sigara benzin parası..neyle bana destek çıkacaksa...eşin bu durumdan rahatsız olmuyo mu peki? yani dur bi dk canım ya ben sadece kendi ihtiyaçlarımı karşılıycam sen de evin ihtiyaçlarını mı karşılıycaksın olmaz öyle şey falan demiyo mu??
bi de normalde erkekler eşleri kendisinden fazla maaş alınca kompleks yaparlar ama senin eşinde böyle bi durum yok galiba? aksine hoşuna gitmiş gibi?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?