Eşimle yıllık izine çıkmaması nedeniyle tartıştık.

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
kızlar günaydın öncelikle desteğiniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. kiminiz anlamaya çalıştı, kiminiz benle aynı şeyleri yaşadı, kızanda oldu inanamayanda ... neyse akşam izin alıp erken çıktım gittim eve yattım geç geldi zaten yemek yedi sonra tekrar çıktı böle bahanelerle benle konuşmaya çalışıyo bişeyler soruyo bende sadece iyi yada tamam dedim hiç bişey sormadım nerdeydin ne zaman gelcen kimle konuşuyosun falan nomalde hep sorardım ben yattım uyudum zaten. sabah uyandığımda bir hayli kendime gelmiştim. sonra ona oturup bir mektup yazdım. söylemek istediklerimi üstü kapalı şekilde yazdım. sabah aradı ben çıktım işe gidiyorum dedi sadece bende hiç sormadım okudunmu falan die. o da bir daha aramadı. şimdi bu akşamda hiç konuşmuycam onla zaten yine muhtemelen yine geç gelcek. ama eşimi birazcık tanıdıysam bence o pişman olmaya başlamış bile ama biraz burnu sürtsün

20/06/2012..

çok canım sıkkın eşimle yıllık izne çıkmaması nedeniyle tartıştık. ama çok uzattı mevzuyu git dedi eşyalarımı topladım gitme bile demedi. ağzına gelen hakareti etti üstüme yürüdü. ben alttan aldım o daha da üste çıktı. hç uyumadım sabah işe geldim. dayanamadım aradım. yapma böle bak tansiyonum düştü çok üzülüyorum dedim. inşallah tek başına geberirsin dedi. ben senin için bişeyler yapmak istesem barışmak istesem ararım zaten boşuna uğraşma dedi. belki kavga da ben de karşılık verseydm kavgamız daha da büyürdü ama en azından bugünkü gibi olmazdım. kendi içimdeki siniri yenemiyorum bir türlü ben kandimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. çok düşündüm ben yuvamdan eşimden ayrılmaya hiç hazır hissetmiyorum kendimi. ama söyledikleri gözlerimin içine baka baka seni sevmiyorum deyişi düşündükçe deliriyorum..

Son düzenleme:
eşin kavga çıkarmaya mana arıyormuş resmen ...

şu erkeklerin küfür hakaret huylarından nefret ettim artık..

sakinleşmesini bekleyin sizi gerçekten seviyor ise hatasını anlar üstüne gitmeyin pek fazla arayı konuşmak istemeyin sık boğaz etmeyin boşverin yanlız kalmak istiyorsa kalsın

Size hakaret ederken niye alttan aldınız ki?
Hep alttan mı alırsınız tartışmalarınızda.
İnşallah tekbaşına geberirsin diyen bir eşiniz var.
Sizinle tatile gitmek istemeyen bir eş.
Sizinle hiçbirşey yapmak istemeyen eş.
Siz ne kadarhazır hissetmeseniz bile ne yazık ki eşiniz için sanırım bu evlilik bitmiş..

yok aramadım birdaha zaten benim sorunum şuanda kafamın içindekilere söz geçiremiyorum söyledikleri naparsam yapayım çıkmıyor aklımdan

ben de tam bugün buna benzer bişey düşünüp üzülüyordum.
ayrıldığım sevgilimin bana söylediği son sözler.. ben hala ilişkimiz için umut beslerken ve her şeye rağmen susarken onun bana nefret dolu sözleri, kırılan kalbim, devam eden ömrüm, geçip giden zaman, ve asla gelmemiş ve gelmeyecek özürler.. yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı, ama ne yapman gerektiği konusunda bişey söyleyemeyeceğim. bitiş zamanı geldi mi bitiyor engel olamıyorsun kadere. ama umarım sizinkisi bitmez, Allah onun aklını başına getirir ve söylediği sözler için gelir gönlünü alır inşallah.. o gelip özür diledi mi affedemiyorum deme olur mu, çünkü burda affetmek için yarım ağızlar gelecek bir özrü ömür boyunca bekleyenler var..

Yıllık izin meselesi yüzünden bu kadar ağır nasıl tartışırsınız anlamadım.
Farklı bir sorun mu var,içinize atıp çözemediğiniz?

bilmiyorum gerçekten her zaman değil herzaman o özür dilerdi biliyorum 2-3 gün sonra gene gelip özür dileyecek pişman olcak 1000 tane söz vercek yine aynısı yapcak çok yoruldum
-

hayır hatta 4 aydır tartışmamıştık bile hep işleri yoğun sürekli çalışıyor hayatımızdaki herşeyi onun işlerine göre ayarlıyoruz özel günlerimizi bile yeter çok bunaldım dedim bende çalışıyorum biraz benide düşün dedim böle başladı sonra taaa nereler gitti

yok benim hatam zaten her seferinde affetmekte benim bir huyum var küs kalamıyorum

eşinin derdi başka bence canım.sen cvp vermediğin halde olayı büyütmesi... umarım düzelir herşey

Yazık olmuş o zaman ne diyeyim...
İnşallah çözersiniz en yakın zamanda.

evet ben de anlamadım ızın olmadı dıye nasıl bu duruma geldınız anlamadım. normalde nasılsınız son gunlerde nasılsınız daha dogru bır degerlendırme yapmamız ıcın detay verırmısın

bilmiyorum gerçekten her zaman değil herzaman o özür dilerdi biliyorum 2-3 gün sonra gene gelip özür dileyecek pişman olcak 1000 tane söz vercek yine aynısı yapcak çok yoruldum
-

Özür dilese ne olacak ki?
Hani çivi hikayesi vardır.
Tahtaya çakılan çiviler.
Sonra sökseniz de ne yazık ki yeri kalır o çivilerin.
Sizinle tatile gitmek istememesi öfke. Söylediği beddua öfkeden.
Olur mu ama?
Gerçekten pişman olmadan özür dilemiş ne farkeder?
Önemli olan pişman olması.
Yoksa çok yüzgöz olursunuz siz eşinizle.
Yapar eder sonra gelip bin kere pişman olur. Ne fayda..
Adamlık değil bu kusura bakmayın.

ya ben onun derdini biliyorum onun tek derdi ben hadi gidelim die başının etini yemeyeyim die

Bu mudur bunun yolu.
Eşinizi nasıl savunabiliyorsunuz anlamıyorum.
Sanki siz suçlusunuz o haklı...
Ne diyelim.
Siz de başının etini yemeyiverin eşinizin..

bu mudur bunun yolu.
Eşinizi nasıl savunabiliyorsunuz anlamıyorum.
Sanki siz suçlusunuz o haklı...
Ne diyelim.
Siz de başının etini yemeyiverin eşinizin..

ya savunmak için demedim benim kanaatim bu. Bu yüzden böyle davrandığını düşünüyorum. Kafam durdu resmen ya napıcamı bilmiyorum

evet ben de anlamadım ızın olmadı dıye nasıl bu duruma geldınız anlamadım. normalde nasılsınız son gunlerde nasılsınız daha dogru bır degerlendırme yapmamız ıcın detay verırmısın

ya evet aslında bu bahane bizim asıl sorunumuz onun işlerinin yoğunluğu sürekli çalışıyor defalarce konuştum anlattım kızdığım bağırdığım kavga da ettim herşeyi denedim adamda bir iş merakı var iş dendimi gözü hiçbirşeyi görmüyor

zaten bende bu yüzden sizle paylaşmak istedim napıcamı bilmiyorum

benim kocamda öyle canım.tam bir işkolik...akşam eve pc (benim kumam diyorum ona) getiriyo yatana kadar iş.cumartesileri işe gider ki zorunlu değil.pazar günü bile öyle... benimle ilgileniyorsun diye kızıyorm tavır yapıyorum hiiiçç bana mısın demiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…