Eşimle yıllık izine çıkmaması nedeniyle tartıştık.

evet ben de anlamadım ızın olmadı dıye nasıl bu duruma geldınız anlamadım. normalde nasılsınız son gunlerde nasılsınız daha dogru bır degerlendırme yapmamız ıcın detay verırmısın

aslında yok gerçekten ben onun işlerinin yoğunluğundan şikayet ediyorum sadece her akşam mesai yapıyor eve gelio 10-11 de böyle ömür geçermi defalarca konuştum fayda etmedi

bu konuda yalnız olmadığımı biliyorum ama bu sefer biraz abarttı benimki ya

Kafanız çalışana kadar tepki vermeyin. Hiçbirşeye o azaman siz de.
Özür dilediğinde gevşemeyin.
Artık sizin de bunlardan dolayı çok üzülebildiğini farketsin.
Bir özürle yaptıklarının unutulamayacağını öğrensin.

Bence artık alttan almayın, söylediği söz çok kötü
İnsan beddua ettiği, geber dediği biriyle nasıl evli kalabiliyor ki?
Madem eşiniz sizin ölmenizi istiyo bıraksın gitsin sizi o zaman
Çok kızdım eşinize
Sizin yapmanız gereken kırıldığınızı belli etmek, onu hiç umursamamak
Affetmek istiyosunuz ya ancak etrafınızda dört dönüp ekstra bişeyler yapmalı ki affettirmeli kendini
geber ne demek ya

çok kırıcı,yıpratıcı,ağır cümleler sarfetmiş...eğer eşyalarınızı toplayıp kendi ailenizin evine giderseniz,barışmanız zorlaşır..kayınvalidniz anlayışlı ise,seviyorsanız küçük bir çantada eşyalarınızı alıp ona gidin...sıkıntılarınızı paylaşmayın kayınvalidenizle ama sizi özledim biraz kalayım dedim dersiniz..bu sıradada eşiniz yaptıklarını düşünür..sizden biraz uzak kalsın anlasın..telefon açarsa açmayın,bekleyin kırıldığınızı görmesi gerekir..İnşallah mutlu günlerinize geri dönersiniz..

Yıllık izin yuzunden bukadar tartışılırmı arkadasım ve sen o hakaretlerin karşısında nasil alttan alabiliyorsun pes valla eşin beyninde bu evliliği bitirmiş gibi görünüyor inşallah tek basına geberirsin diyen bı erkekten ne beklenirki insan sevdiğine bu kelimeyi kullanabilirmi?

bencede en mantıklısı bu yorum yapmadan taaa ki kafamdakiler netleşene kadar o yokmuş gibi davranmak

işte bende bunu kabullenemedim bir türlü herşey bir kenarada bu baya bir ağır geldi

kaynanamla aynı mahalledeyizki bilmiyorum ya ama bugün sessiz sedasız hiçbişey yapmıycam bence en mantıklısı bu

Maalesef izinle alakalı değil eşiniz başka sebeplerden huzursuzluk yapmaya yer arıyor gibi geldi bana..

Çok saçmalamış siz artık muhatap olmayın onunla bence

sana bana ne kadar ayıp geliyor bu kelime değilmi ama ben ona salak manyak gerizekalı desem ben çok terbiyesiz olurum ama onlar isterse herşeyi derler

ne olursa olsun önce kendine saygı duy canım.. eşin de olsa anan da olsa baban da olsa sana saygısı olmayan insanlara o çizgiyi hatırlat. kimse sana ağzına her gelen lafı söyleyemesin.. bu dengeyi ayarlamak senin elinde..

sana bana ne kadar ayıp geliyor bu kelime değilmi ama ben ona salak manyak gerizekalı desem ben çok terbiyesiz olurum ama onlar isterse herşeyi derler

Dedirtmiceksin arkadasım niye ezdiriyosunki sen bu kadar kendini sen eşini seviyorsun belli sevmeyen bı insan onca laflardan sonra bı sekilde mantıklı bı yol ariyorsun ayrılmak istemiyorsun valla nedimki sabırlı kadinsin

siz sevgili değil evlisiniz, öyle bir cümleyle hayatınızdan çıkamaz. boşansa dilekçe vermek için, evi terketse eşyalarını almak için dönecek. mutlaka aynı ortamda bulunacaksınız yani.
siz tavrınızı koyun, eğer evliliğine devam etmek isterse bir şekilde alır gönlünüzü. direkt özür dilemese bile unutturmaya çalışır.
ama yok bu kavgayı fırsat bilip bir daha sizinle hiç konuşmazsa, telefonlarına çıkmazsa o zaman bu evlilik çoktan bitmiş demektir zaten.

Nasıl korkuyorum evlenmekten bunları gördükçe yaaa.

Bu adamlar bu lafları sevgiliyken söylese burdaki kimse çek konuş devam ettir demez. ama evli olunca kurtarın diyorlar. Gerçekten de o zaman evlilik her türlü hakaretin yuva yıkılmasın diye katlanıldığı bir kurum mu oluyor yani?

Şimdi bir adam eşiyle hiç bişe yapmak istemese, durduk yere kavga çıkarsa, tek başına öl inşallah dese, seni sevmiyorum dese, bu adam nasıl seviyor eşini? Konu sahibi için demiyorum ama böyle bir adamla hala evli kalmak ne kadar doğru? Yoksa gene de evliliğin devamı için alttan alp 2 gün sonra özür dileyince yola devam etmek mi gerekir? Cidden soruyorum doğrusu ne ki bunun?

Benim annemle babamda 21 senelik evliler, birbirlerini yemişlerdir ama ne babam anneme ne annem babama tek başına öl seni sevimiyorum falan demez. Acaba ben mi fazla mükemmeliyetciyim?

bencede en mantıklısı bu yorum yapmadan taaa ki kafamdakiler netleşene kadar o yokmuş gibi davranmak

Davranışlarınız yeni bir krize açmayacak şekilde olsun.
Ne kadar incindiğinizi bilsin.
Ve bir daha aynı şekilde davranırsa karşısındaki kadının onu zor affedeceğini de.
Sadece yapmanız gerekenleri yapın.
Yemek pişirmek, günlük işlerinizi yapmak gibi...
Kırgınlığınızın kolay geçmediğini anlamalı.
Bunu anlatmak zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…