evet ben de anlamadım ızın olmadı dıye nasıl bu duruma geldınız anlamadım. normalde nasılsınız son gunlerde nasılsınız daha dogru bır degerlendırme yapmamız ıcın detay verırmısın
bu konuda yalnız olmadığımı biliyorum ama bu sefer biraz abarttı benimki ya
benim kocamda öyle canım.tam bir işkolik...akşam eve pc (benim kumam diyorum ona) getiriyo yatana kadar iş.cumartesileri işe gider ki zorunlu değil.pazar günü bile öyle... benimle ilgileniyorsun diye kızıyorm tavır yapıyorum hiiiçç bana mısın demiyor...
Inşallah tek başına geberirsin denir mi ya amannnn be evlilik yapmayacan abi valla en iyisinin köküne kezzap suyu
Kafanız çalışana kadar tepki vermeyin. Hiçbirşeye o azaman siz de.
Özür dilediğinde gevşemeyin.
Artık sizin de bunlardan dolayı çok üzülebildiğini farketsin.
Bir özürle yaptıklarının unutulamayacağını öğrensin.
Bence artık alttan almayın, söylediği söz çok kötü
İnsan beddua ettiği, geber dediği biriyle nasıl evli kalabiliyor ki?
Madem eşiniz sizin ölmenizi istiyo bıraksın gitsin sizi o zaman
Çok kızdım eşinize
Sizin yapmanız gereken kırıldığınızı belli etmek, onu hiç umursamamak
Affetmek istiyosunuz ya ancak etrafınızda dört dönüp ekstra bişeyler yapmalı ki affettirmeli kendini
geber ne demek ya
çok kırıcı,yıpratıcı,ağır cümleler sarfetmiş...eğer eşyalarınızı toplayıp kendi ailenizin evine giderseniz,barışmanız zorlaşır..kayınvalidniz anlayışlı ise,seviyorsanız küçük bir çantada eşyalarınızı alıp ona gidin...sıkıntılarınızı paylaşmayın kayınvalidenizle ama sizi özledim biraz kalayım dedim dersiniz..bu sıradada eşiniz yaptıklarını düşünür..sizden biraz uzak kalsın anlasın..telefon açarsa açmayın,bekleyin kırıldığınızı görmesi gerekir..İnşallah mutlu günlerinize geri dönersiniz..
Yıllık izin yuzunden bukadar tartışılırmı arkadasım ve sen o hakaretlerin karşısında nasil alttan alabiliyorsun pes valla eşin beyninde bu evliliği bitirmiş gibi görünüyor inşallah tek basına geberirsin diyen bı erkekten ne beklenirki insan sevdiğine bu kelimeyi kullanabilirmi?
sana bana ne kadar ayıp geliyor bu kelime değilmi ama ben ona salak manyak gerizekalı desem ben çok terbiyesiz olurum ama onlar isterse herşeyi derler
bencede en mantıklısı bu yorum yapmadan taaa ki kafamdakiler netleşene kadar o yokmuş gibi davranmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?