Eşimle yıllık izine çıkmaması nedeniyle tartıştık.

inşallah tek başına geberirsin

Inanamıyorum yaa size böle diyen eşinize hala sevgı duyuyorsunuzz

sizi istemiyor işte aşikarr

Ne kadar dusuncesiz oluyor erkekler ya karşısındakinin ihtiyacını önemsemiyorlar bencillik yapiolar. Anlat anlat hersey gene aynı oluooo değişmiyorlar maalesef bencedecanim biraz kabuğuna çekil mümkün mertebe konuşma kafanı dinle o da dinlesin ve yanlısının farkına varsın ins

aslında haklısınız ama malesef evliliği bitirip yeni ev açmak sadece türkiye'de sadece zenginlerin ve üst sınıf çevrenin tekelinde. en yakın akrabalarına bile "duydun mu aysun bir kocaya sahip çıkamamış" şeklinde malzeme olmak istemiyor hiçbir kadın, haklı olarak. hastanelik edilene kadar şiddete, diğer kadına nikah kıyılana kadar ihanete katlanan kadınlar da bu şekilde ortaya çıkıyor.

Son düzenleme:

önerin ne mesela ona bunu hatırlatmanın en ii yolu ne sen olsan ne yapardın

susmak bazen herşeyin cevabıdır derler ah canım annem sağ olsaydın koşar giderdim kollarına biri bana bunları 2 sene önce söleseydi ooooooooooooooo

Bazen, düşünüyorum evlenmesem mi acaba ?
Valla galiba, günü birlik , gecelik takılan , her bişeyi de yaşayan insanlar daha akıllı galiba bizden.
En iyisini onlar yapıyor galiba. diye düşünüyorum artık.
Korkmaya başladım.
Hayatta en istediğim şey ANNE olmaktır. Ama Anne olmak içinde böyle densiz bir adamı çekebilir miyim ? Bilmiyorum.

Canım "seni sevmiyorum" ve "tek başına geber" çok ağır iki kelime.

Ve "ben barışmak istersem, seni zaten ararım, uğraşma boşuna" cümlesi de, ayrı bir iğrençlikte.
Yani "ben istersem , olur" egosunun yüksek olduğunu gösteriyor.

Bu kelimeleri, sadece bir özürle yutacak mısın ? Eğer yutarsan, o her seferinde sana bunlardan çok daha iğrenç kelimeler söyleyecek, çünkü bir özürle kurtulduğunu bilecek.

Şimdi merak ettiğim bikaç soru var; Kaç yıllık evlisiniz ? Eşinin ve senin yaşın kaç ? Akşam olunca evine mi gideceksin ? O gelecek mi ?​

çok canım yanıyo inan buna

çok üzüldüm ya, ama dur bakalım canım, zaman ne gösterecek. benim de düşüncem bu adamla evliliğin yürümiceği şeklinde ama bilemiyorum seni üzmekde istemem. söylediği şeyler kolay yutulcak şeyler değil. ama eşinin yapısınıda bilmiyoruz belki çok sinirli biridir, eğer öyleyse siniri kolay kolay geçmeyen bi tipse bu sözleri gerçekten hissettiği için değil siniriyle söylemişde olabilir. yani bu demek değilki sinirle söylendiyse hemen affet unut gitsin. sadece gerçekten öyle düşünmesi başka, sinirle söylemiş olması başkadır senin için. bu yüzden belirttim.

İşte kk dada toplumun çeşitli kesimlerinin toplandığı burdan belli oluyor herhalde. Mesela benim ailem beni, her zaman elalem ne düşünürse düşünsün sakın takma, hayatını buna göre yönlendirme diye büyüttü. Ve ben şu an bile ayrı bir evde yaşama şansına Allaha çok şükür sahibim. İlerdede bu durumum devam ederse bana böyle diyen bir adamla asla beraber olamam diyorum ama büyük konuşmuyorum tabii yukarda allah var.

Burda her boşanmalısınız yazıma hep tepki aldım. Yuva yıkılır mı öyle şey olur mu? Bak bilmemkimin kocası neler yapmışta unutulmuş şimdi gül gibi evliller vs falan diye. Sonradan baktım bi konu okuyunca bende bunu benimsemişim olsun ya sabredin vs gibi düşünmeye başlıyorum bazen.

Halbuki bakıyorum kendi aileme, çevreme... Tabii ki kötü evlilikler boşanmalar var ama bunlar dayaktan şiddetten olmaz ki. Sevgi bitmiştir, adam ilgilenmemiştir byan evliliği yürütememiştir bundan biter biterse. Mesela benim için bu laflar kesinlikle boşanma sebebidir. Adam bana yanlız başına geber dicek, seni sevmiyorum dicek, ben bu adama akşam kurufasülye pilav mı yapcam? Yemekten sonra birlikte sırtımız dönük de olsa aynı odada nasıl uyuyacağız? Sabah kalkınca ben aynaya nasıl bakabilirim? Kendime bunlardan sonra nasıl saygı duyabilirim? Üstelik ben unutmuşum leonela hatırlattı, ben barışmak istersem ararım ne demek? Yani sen benim elimdesin, bi bekle ben birşeye ihtiyacım olunca döner seni gene kukla ederim. Bu bu değil mi yani?

Ahh ahh, hem aşık olmak istiyorum, hem bunları gördükçe evlenmeyi bırakın erkekten soğuyorum. Acaba biz kadınlar mı kendimize saygı duydurmuyoruz? Yani ben düşünemiyorum babamın anneme bunları söyleyebileceğini? Annem parçalar yani onu

1 yıllık daha .. Ben erken çıkıp duşumu alcam direk yatcam karşılaşmak istemiyorum. Geç te olsa gelir gelmemezlik edeceğini sanmıyorum

aşırı sinirlidir benim eşim e böle 4-5 ayda bir gelir 1 hafta böle kan kusturur sonra 4-5 ay kuzu gibidir

aynı modelden birtane de bende var cnm bnm bıktım artık aynı işte hakaret beddua hatta kufur her buyuk kavgamızda . maalesef barışılıyor cnm maalesef unutuluyor yani aslında hiç unutulmuyor da mış gibi yapılıyor 25nde 1. yılımız olacak cicim ayımış nedr bilmedim 2 aylık kızım var yok ona hamileym önce doğurayım aman 40ı çıksın derken 2 aylık oldu 2 gun önce kavga ettik gene hala evdeym.. eger bitmesin istiyorsan durum bu maalesef..

1 yıllık daha .. Ben erken çıkıp duşumu alcam direk yatcam karşılaşmak istemiyorum. Geç te olsa gelir gelmemezlik edeceğini sanmıyorum

Daha 1 yıllık ha ...
Bence kolay kolay yutma bu cümleleri canım. En iyisini yaparsın. Erkenden yat uyu. Bekleme.
Bu halini görünce, yatağa yatıp arkandan sarılır.
Bugün yapmazsa, yarın yapar bu dediğimi. Ama daha ilk günden sen de dönüp sarılma yani.
Üzgünüm valla, ne biçim akıl veriyorsun diye kızabilirsiniz. Ama yok.

aynı modelden birtane de bende var cnm bnm bıktım artık aynı işte hakaret beddua hatta kufur her buyuk kavgamızda . maalesef barışılıyor cnm maalesef unutuluyor yani aslında hiç unutulmuyor da mış gibi yapılıyor 25nde 1. yılımız olacak cicim ayımış nedr bilmedim 2 aylık kızım var yok ona hamileym önce doğurayım aman 40ı çıksın derken 2 aylık oldu 2 gun önce kavga ettik gene hala evdeym.. eger bitmesin istiyorsan durum bu maalesef..

senin adına üzüldüm okuyunca, ufak biir sebep neden bu kadar uzadı anlamadım ama, "inşallah tek başına geberirsin" bu ne demek ya? bu nasıl bir cümle? inanılacak gibi değil.

Son düzenleme:
Okuyunca yorum yapamadan geçemedim ve çok üzüldüm... Size geber diyen adam sizin eşiniz! Siz ayrılmaya hazır olmayabilirsiniz ama eşiniz bu lafı söyleyebiliyorsa sizi ne kadar ciddiye alıyor ne kadar önemsiyor orası tartışılır. Siz de çok üzgünsünüz bu yüzden ne yapmanız gerektiğiyle ilgili düşüncelerimi söylemek istiyorum sadece, bu cümlenin sizi ne kadar kırdığını ona belli edin anlamasını sağlayın davranışlarınızla. Sakın geri adım atmayın. Ve şu şekilde de düşünmeyin; bir cümleyle bir evlilik yıkılır mı? Evet yıkılır eğer karşı taraf kurduğu cümlenin sizi kırmasını umursamıyorsa ve benzeri cümleleri kurmaya devam ediyorsa bal gibi de yıkılır çünkü o evlilik evlilik değildir! Lütfen kendinizi ezdirmeyin, alttan alıp durmayın.

eşin resmen içindekileri söylemek için bahane arıyormuş bence her olayı alttan aldığın için eşin çok şımarmış

söylediklerinin her kelimesine katılıyorum. ancak kk'da tavsiye verme işinin bazı ayrıntıları var. şiddet gören bir kadın boşanmamayı kafasına koyduysa eğer vereceğimiz hiçbir tavsiye onu eşinden boşandırtamaz, taa ki hastanelik edinceye kadar. ya da adam evi net olarak terkedip boşanma davası açıp diğer kadına nişan yüzüğü takmadıkça ayrılmaz. 40lı yaşlara gelince şiddet uygulayan koca zamanla şiddeti azaltır, çünkü artık yaşlanıyordur ve ona bakacak biri lazımdır. kadın da eşinin düzeldiğini düşünüp iyi ki boşanmamışım der, oysa gençliği dayakla heba olup gitmiştir.

Vallane diyebilirim. Haklısın söylediklerinde. Allah uzak etsin insanları böylelerinden ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…