- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 34
- Konu Sahibi zeysmother
-
Eşim pöh devlet işi 1 sene sonra bitecek maaşı 5-6 bin dolar civarı olacak ayrıca burdaki maaşıda almaya devam edecek hangi ülke olacağı sınavdan sonra belli olacak kazanırsa
Bende onu düşünüyorum ama işte bakalım yarın konuşacam eşimle istiyorum ama tek başıma nasıl yaparım iki çocukla teki beni çok yoruyor annem yardımcı oluyorBunu gerçekten düşünüyor musunuz,koşa koşa gidin bence..Dolarkac türk lirası,orda hesaplı yaşarsınız büyük kara geçersiniz.
Bende onu düşünüyorum ama işte bakalım yarın konuşacam eşimle istiyorum ama tek başıma nasıl yaparım iki çocukla teki beni çok yoruyor annem yardımcı oluyor
Ayrı ayrıda nasıl olurki kaç kere doğuracam çocuk eşim yanımda olsun istiyorum yada bir süre sonra geri dönerimmaa$i çok guzelmis, sen git yada gitme kendin karar verebilisin ancak ama kocani mutlaka gonder ..
Yada gidiş geliş yaparım artıkHangi ülke bilmiyorum smaavrupa ülkelerinden biri olacak sanırım.bence 2 bebege de bakabilirsin,olumlu düşünmek lazım bu konularda.:) sirf bebklerin idaresi zor olur diye bu fırsati tepmemek lazım.
doguma yakin gidip dogurup gerimi geleyim diyorsunAyrı ayrıda nasıl olurki kaç kere doğuracam çocuk eşim yanımda olsun istiyorum yada bir süre sonra geri dönerim
Yada gidiş geliş yaparım artık
Öncelikle hayırlısı olsun.Ya birazda bana bağlı gitmemiz bende çok istiyorum ama gözümü korkutuyor bu iki çocukla nasıl yaparım
Sınav sonrası belli olacak canımÖncelikle hayırlısı olsun.
Açıkçası her ülkede yaşam farklı, ben ülkesine göre karar verirdim.
Hangi ülke?
Peki şimdi doğru mu anladım, eşinizin kardeşi sınava girecek, nereyi kazanırsa hepinizde oraya gideceksiniz. Yoksa eşinizin kardeşi sınava girecekti sizde biz neden bu sınava girip yurt dışına gitmeyelim mi dediniz?Sınav sonrası belli olacak canım
Hangi ülkeler olduğu konusunda hiç mi fikriniz yok? Hiç değilse seçenekleri bilseydik...Sınav sonrası belli olacak canım
Merhabalar eşimin işi gereği 1 yıl yurtdışında çalışma durumu var tabi bu sınavla olcak.bana sordu bende iyice gazladım yeni farkına vardım gidelim çok iyi olur felan bu avrupa ülkelerinden biri olacak sınav sonrası açıklanacak nere olduğu. Şimdi benim beş aylık bir kızım var ve bir aylıkda hamileyim düşük riskide var nasıl olacak oraya gidersem doğum felan maddi açıdan çok çok iyi olacak ama bilemedim vazmıgeçsek gidersek bende gidebilirim. bu arada yabancı dilimde çok zayıf sizce napsam yerimde olsanız ne karar verirdiniz
Yok kardeşi felan değil eşim sınava girecek ben kardeşi demedim ki yanlış mı anlaşıldım öyle olsa benim ne işim varPeki şimdi doğru mu anladım, eşinizin kardeşi sınava girecek, nereyi kazanırsa hepinizde oraya gideceksiniz. Yoksa eşinizin kardeşi sınava girecekti sizde biz neden bu sınava girip yurt dışına gitmeyelim mi dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?