Eşimle yürütemiyoruz

Sanirim siz cok ustune gidiorsunuz gibi geldi.
6. Yilda 40 yillik evli gibi olmussunuz.
Yani ya cok.konusup irdeleyip bunaltmissiniz yada birbirinizin fikirlerine sayginiz kalmamis gibi gordum.
Baska.biri oldgunuda hissetmedim sanmam .

Çok büyük problemleriniz yok bence biraz suyuna gidin.
Sanki çok baskı yapıyor gibisiniz yazdığınızdan anladığım kadarıyla.
Ev işlerini çoğu erkek yapmaz zaten zorladıkça daha çok karşınıza alırsınız.

Bence klasik tembel bir erkek. Baska bir iliskisi oldugunu sanmiyorum. Kahvaltiya kalkmamasi tembelliginden sonra cocugunuzla tartismasi kizmasi uykusu bölündügü icin gecmeyen sinirinden. Yarim etmek istememesi 1 2 saat sonra deyip israr edince hic yapmicam demesi tembellikten birsey yapmamaya bahane aradigindan. Arkadaslarinizla yemege gelmek istememesi de evde ayaklarini uzatip cayini yudumlarken mac izlemek istemesinden. Ozetle esiniz asiri tembel bir adam

Benimki de asla bir bardağı yerinden kaldırmaz. Üstünü çıkarır olduğu yere bırakır, çorapları koltukların altından çıkar. Mutfak konusuna hiç girmiyorum bile. Bazen kahvaltı yada yemek yapmana ya yardim etmeye çalışıyor yada masayı kaldırmaya. Yere bişey döküyor tezgahta kullandığım sarı bezle siliyor sonra el havlumla da bi güzel kuruluyor. Ama o mutfağa yardıma girince bile ben 3 saat arkasından mutfak topluyorum. Yapmaya çalışsa da bazı insanın elinden iş gelmez, hâl böyle olunca sen git otur diye kovuyorum cinnet geçirip. Kendi ütüsünü yapmaya kalkıyor pantolonda parlama yapıyor yada çift çizgi, bir kere güzelim gömleği yaktı, 1 kere ütüyü yere düşürdü kırdı halılar ıslak falan , anlatırken bile sıkıntı basıyor. Artik o kadar yıldım ki hiç bi konuda yardım istemiyorum hatta yapmaması için yalvarıyorum.
Ben kocamdan dolayı erkeklerin iş yapmasından soğudum inan ki, az beklenti az sınır harbi diyorum:)

Terapiye gidiyoruz şu an kendisi de yalvar yakar ama benim duygularım bitti
Kendine bu eziyeti yapma.Eğer eşin gerçekten düzelmeye çalışıyorsa birşeyleri onarmaya çalışıyorsa sende onu sevmek için çabala.Yoksa hergün sana cehennem olur.

Merhaba herkese iyi akşamlar.

Eşimle 6 senedir evliyiz fakat artık tükettik birbirimizi. Bi kaşık suda boğcaz desem yeri.
Pazar sabahı kaldırdım kahvaltıyı hazırlayalım beraber diye kalkmadı, hadi uyusun madem dedim hazırladım insan gibi kahvaltıyı, kaldırdım kahvaltıya beyfendi binbir afra tafrayla oturdu tek bir şeye yardım etmeden. Neyse kahvaltıya başladık bu kez kızımın kendi ayrı masasında kahvaltı etmesini sorun etti bağırdı çağırdı annen yüzünden böyle davranıyor dedi, sen yüz veriyosun dedi tartıştık bayağı, boğazıma dizdi. Sinirden kalktım kahvaltı masasından, yatak odasında sinirlerim bozuldu ağladım. Sonra bide benim hazırladığım masayı toplamamış öylece saatlerce durdu sofra. 2 gün geçti yanıma geldi sarıldı özür diledi ama asla içim soğumadı, içimden onun sarılmasına karşılık vermek gelmedi. Ertesi gün de bi arkadaşından telefon geldi beni ve kızımı evde bıraktı defolup gitti gezmeye. 3 gündür de kedi köpek gibiyiz. (Normalde de öyleyiz gerçi). Çünkü bütün gün elinde telefon maç yorum okur, bana 1 gr yardım etmez ettiğini de hem kafama Kakar(sanki ev işleri sadece benim işimmiş gibi) hem de güzellikle söylesem 1 saate yapcam 2 saate yapcam böyledir yada vurgulu bi tonda söylesem bi daha asla yardım etmeyeceğini, etse de yaranamadığını söylüyor(40 kez söylemem ve işlerin yapmadıkça biriktiğini varsaymıyor) hem de telefona dokununca da bi panik oluyor neden anlamadım karıştırıyorum ama herhangi bir sonuç bulamadım. Bir de yarın akşam arkadaşım çağırdı eşli gelin diye 2 3 arkadaş eşli şimdi bunu söylüyorum beyfendiye hayur gelemem işim var diyor sinirli sinirli, zaten ne zaman bi yere gidilecek olsa benim taraftan hep böyle bahaneler çıkartıyor. Ne işin var dedim, ben böyle bişey olduğunda sana 1 hafta önceden söylüyorum dedi, emrivaki yapıyomuşum. Alt tarafı eşlerini de tanıdığı arkadaşlarımla buluşcam. Ya hayatında bi başkası var çocuk için beraberiz, yada başka bişey, ben çözemiyorum, çözmemde yardımcı olur musunuz? Benim için hiç bişey yapmıyor, hiç bir çabası yok, elimi taşın altına koyarım diye aklı gidiyor. Suratı beş karış hep hep hep...
yani erkeklerden bise bekleme bagzilarin ahlakinda yardim etmek yok bu onu kotu bir es yapmaz bos yere kuruntu yapiyorsunuz. sabirli olun siz biraz yaklasin sevecen davranim belki bunu bekliyordur erkekler cocuk gibidir yapacak bise yok her kadin mukemmel birini bulamaz hepimiz aklimizla fikrimizle evleniyorz

Kendine bu eziyeti yapma.Eğer eşin gerçekten düzelmeye çalışıyorsa birşeyleri onarmaya çalışıyorsa sende onu sevmek için çabala.Yoksa hergün sana cehennem olur.
Inan deniyorum ama çok zor sadece konumuz bu değil ortada somut bir aldatma yok zaten ama 2 senedir beni ailesine ezdirmesi insan gibi davranmaması sürekli eziyet etmesi hicbir şeye elini sürmemesi beni yıldırdı.Lutfen biz yapamadık sen yap randevuyu al eşini sürü kolundan götür eğer iyi bir doktor bulursanız gerçekten düzelirsiniz

Eşiniz artık çileden çıkarmış sizi o yüzden ne yapsa batıyor. Ev işi konusu da üzerinize zimmetli değil. İş bölümünü yapın ve ona air işlere kesinlikle dokunmayın. Ya bunu kabul edecek ya parasına kıyacak, ortası yok.

Eşimle 6 senedir evliyiz fakat artık tükettik birbirimizi. Bi kaşık suda boğcaz desem yeri.
Pazar sabahı kaldırdım kahvaltıyı hazırlayalım beraber diye kalkmadı, hadi uyusun madem dedim hazırladım insan gibi kahvaltıyı, kaldırdım kahvaltıya beyfendi binbir afra tafrayla oturdu tek bir şeye yardım etmeden. Neyse kahvaltıya başladık bu kez kızımın kendi ayrı masasında kahvaltı etmesini sorun etti bağırdı çağırdı annen yüzünden böyle davranıyor dedi, sen yüz veriyosun dedi tartıştık bayağı, boğazıma dizdi. Sinirden kalktım kahvaltı masasından, yatak odasında sinirlerim bozuldu ağladım. Sonra bide benim hazırladığım masayı toplamamış öylece saatlerce durdu sofra. 2 gün geçti yanıma geldi sarıldı özür diledi ama asla içim soğumadı, içimden onun sarılmasına karşılık vermek gelmedi. Ertesi gün de bi arkadaşından telefon geldi beni ve kızımı evde bıraktı defolup gitti gezmeye. 3 gündür de kedi köpek gibiyiz. (Normalde de öyleyiz gerçi). Çünkü bütün gün elinde telefon maç yorum okur, bana 1 gr yardım etmez ettiğini de hem kafama Kakar(sanki ev işleri sadece benim işimmiş gibi) hem de güzellikle söylesem 1 saate yapcam 2 saate yapcam böyledir yada vurgulu bi tonda söylesem bi daha asla yardım etmeyeceğini, etse de yaranamadığını söylüyor(40 kez söylemem ve işlerin yapmadıkça biriktiğini varsaymıyor) hem de telefona dokununca da bi panik oluyor neden anlamadım karıştırıyorum ama herhangi bir sonuç bulamadım. Bir de yarın akşam arkadaşım çağırdı eşli gelin diye 2 3 arkadaş eşli şimdi bunu söylüyorum beyfendiye hayur gelemem işim var diyor sinirli sinirli, zaten ne zaman bi yere gidilecek olsa benim taraftan hep böyle bahaneler çıkartıyor. Ne işin var dedim, ben böyle bişey olduğunda sana 1 hafta önceden söylüyorum dedi, emrivaki yapıyomuşum. Alt tarafı eşlerini de tanıdığı arkadaşlarımla buluşcam. Ya hayatında bi başkası var çocuk için beraberiz, yada başka bişey, ben çözemiyorum, çözmemde yardımcı olur musunuz? Benim için hiç bişey yapmıyor, hiç bir çabası yok, elimi taşın altına koyarım diye aklı gidiyor. Suratı beş karış hep hep hep...[/QUOTE

Aynı benim eşim de böyle ama biz daha 8aylık evliyiZ hiçbirşeyi Benimle yapmak istemez bütün gün maç konuşmaz telefonunu elletmez sklar ben de instgram şifresin buldum girdim sürekli başka insanlara yazmış gece yarısı. Bana bir mesaj atamayan insan millete iyi geceler günaydınlar. Beni sevmediğini anladım ve artık sadece kanıt biriktiriyorum boşanmak için uzmana gidelim diyorum fayda etmiyor dediğim dedik biri 3senedir tanıdığımı düşünmüştüm ama tamamen yanılmışım

Inan deniyorum ama çok zor sadece konumuz bu değil ortada somut bir aldatma yok zaten ama 2 senedir beni ailesine ezdirmesi insan gibi davranmaması sürekli eziyet etmesi hicbir şeye elini sürmemesi beni yıldırdı.Lutfen biz yapamadık sen yap randevuyu al eşini sürü kolundan götür eğer iyi bir doktor bulursanız gerçekten düzelirsiniz
Doktor tavsiyesini konu sahibine verdiniz sanırım:) inşallah sizde düzelirsiniz konu sahibine.

Pazar sabahı kaldırdım kahvaltıyı hazırlayalım beraber diye kalkmadı, hadi uyusun madem dedim hazırladım insan gibi kahvaltıyı, kaldırdım kahvaltıya beyfendi binbir afra tafrayla oturdu tek bir şeye yardım etmeden. Neyse kahvaltıya başladık bu kez kızımın kendi ayrı masasında kahvaltı etmesini sorun etti bağırdı çağırdı annen yüzünden böyle davranıyor dedi, sen yüz veriyosun dedi tartıştık bayağı, boğazıma dizdi. Sinirden kalktım kahvaltı masasından, yatak odasında sinirlerim bozuldu ağladım. Sonra bide benim hazırladığım masayı toplamamış öylece saatlerce durdu sofra. 2 gün geçti yanıma geldi sarıldı özür diledi ama asla içim soğumadı, içimden onun sarılmasına karşılık vermek gelmedi. Ertesi gün de bi arkadaşından telefon geldi beni ve kızımı evde bıraktı defolup gitti gezmeye. 3 gündür de kedi köpek gibiyiz. (Normalde de öyleyiz gerçi). Çünkü bütün gün elinde telefon maç yorum okur, bana 1 gr yardım etmez ettiğini de hem kafama Kakar(sanki ev işleri sadece benim işimmiş gibi) hem de güzellikle söylesem 1 saate yapcam 2 saate yapcam böyledir yada vurgulu bi tonda söylesem bi daha asla yardım etmeyeceğini, etse de yaranamadığını söylüyor(40 kez söylemem ve işlerin yapmadıkça biriktiğini varsaymıyor) hem de telefona dokununca da bi panik oluyor neden anlamadım karıştırıyorum ama herhangi bir sonuç bulamadım. Bir de yarın akşam arkadaşım çağırdı eşli gelin diye 2 3 arkadaş eşli şimdi bunu söylüyorum beyfendiye hayur gelemem işim var diyor sinirli sinirli, zaten ne zaman bi yere gidilecek olsa benim taraftan hep böyle bahaneler çıkartıyor. Ne işin var dedim, ben böyle bişey olduğunda sana 1 hafta önceden söylüyorum dedi, emrivaki yapıyomuşum. Alt tarafı eşlerini de tanıdığı arkadaşlarımla buluşcam. Ya hayatında bi başkası var çocuk için beraberiz, yada başka bişey, ben çözemiyorum, çözmemde yardımcı olur musunuz? Benim için hiç bişey yapmıyor, hiç bir çabası yok, elimi taşın altına koyarım diye aklı gidiyor. Suratı beş karış hep hep hep...
Ayy bosver yha salla gitsin ye ic gez kizinla umursama kahvaltimi hazirliyosun otur guzelce ye kalk kalkinca ne yiyorsa yesin erkeklerin yuzde 80 ayni cnm bole gidersen yipranan sen olursun adam yerine koyma bakalim nasil olacak erkekleri cok simartiriyoruz benim.esimde dahil okr yogun calisiyoki uyaniyo kahvalti yapiyo isten eve geliyorum hersy masada duruyo 1 oldu 2 oldu herseyi caldim kafasina delirdim birgun cunku ben kvdem gibi mikroba kiziyorum erkek cocugu yetistirme sfir 4 yillik.evliyim kavga ede ede bazi seyleri yaptiriyorum aliskanlik haline getirsin diye bende cok yogun calisiyorum inan saclarim beyazladi stresten baktim olan bana oluyo hic umursamiyorum artik sende ole yap

Cnm salla gitsin erkekleri simartmaya gelmiyo 4yillik evliyim 5yilda gorustuk etti sana 9 sene ve halen degisik degisik huylari cikiyo mesela ailesinin yanina gidelim acayip simariyo taniyamiyorum bazende kendi haline birakmak en iyisi bosver kalk yap kahvaltini kizinla ohh kendide ne yiyorsa yesin gez ye ic toz inan hicbirsey icin degmiyo herseyi kafaya taka taka tedavi gordum tup bebek hersey gayet guzel hicbi sorun yok ama tutma olmuyo cunku herseyi icime ata ata sen yapma bnu olan bizlere oluyo benimkide cok yogun calisiyo birbirimizi gormuyoz desem yeridir evde birgun karsilasincada isyerinde gruptakilerle sosyal arklariyla yha msj yada tel konusmasi inancin olsun eskiden kac tlfnu kirdim caldim yerlere simdi ise git sabaha kdr konus diyorum umuruma dahi gelmiyo bak umursama tinlama kedi gibi pesinden kosar ne oldu falan diye hicbirseyi takmama karari aldum uzulme dediklerimi uygula hauat sana guzel ..

Canım bence bunlar halledilecek şeyler önemli olan kendini yanında değersiz beş para bile etmez hissetmemen en azından gözü dışarda değil yani bi de sürekli gözü dışarda olup senin çirkin olduğun imasina kapılsaydın

Sabah kahvalti hazirlayip, esini kaldirip guzel bir kahvalti hazirladim beraber yapalim diye uyandirmakta bir secenek olabilirdi. Kahvalti hazirlamak en basit ogun, siz Boyle bir jest yaparak baslasaydiniz gune belki daha farkli bir gun gecirirdiniz.

Allah korusun boşanıp ayrılacak kadar büyük ciddi meseleler yok. Çocuk da var üstelik. Erkeklerin çoğu ev işine asla yardım etmez ki. Babam yanı başındaki kumanda gözlüğü annemden ister. Asla suyunu kendi alıp içmez, odanın ışığını kendi kapanmaz. Ya annem yada biz yaparız. 40yıllık da evliler.

Back
X