• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimm..

defneberill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
7
1
3
39
arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş .hemen konuya giriyorum
ben 1,5 yıllık evliyim ve çalışmıyorum ama çalışma düşüncem hep vardı yaşadığım şehirden dolayı iş imkanı biraz kısıtlı .bugün bi arkadaşım aradı bi iş olduğunu çalışıp çalışmayacağımı sordu bende eşimi aradım anlattım eşim pek çalışmam taraftarı değil yada masa başı iş olacak öyle. o yüzden pek ılımlı yaklaşmadı (iş marketlerde ürün yerleştirme belli bi markanın elemanı olarak )bnde sinirlendim tepki gösterdm hep böle yapıyor çünkü yok yapabilecek misin yok insanların kahrını çekmek kolay mı 3 gün sonra yapamıyorum die gelme falan dedi.geçen senede bi işe başlamıştım çenesinden dolayı bıraktım (keşke bırakmasaydım) ben istiyorum ki destek olsun bana en azından bi dene desin. neyse en son bana sen bilirsin dedi telefonu kapattı ama istemediği belliydi bende aradım arkadaşımı tamam dedim çalışırım onlar beni arayacak. 28 yaşındayım arkadaşlar çocuk düşünüyoruz en azından bi fırsat çıkmışken çocuk olana kadar çalışmak istiyorum. karışık olduysa lütfen kusura bakmayın yorumunuzu almak istedim sadece teşekkürler

İyi yapmışsın.Çalışman yararlı olur ikinize de.Maddi ve manevi olarak.İmkanları çok mu iyi eşinin de çalışmanı istemiyor.Ya da tipik kıskanç erkek mi?Dedikleri doğu başkasının yanında çalışmak zor ama hayat şartları da çok zor.Sen kararlı ol ona da sert çıkma alışır zamanla.Keşke ben de hayırlı bir iş bulabilsem.Biz de maddi sorunlar yüzünden nefret etme noktasına geldik birbirimizden.Allah hayırlısını versin tatlım.

eşinin maaşıyla rahat geçiniyosanız bence çalışma çünkü onunda gönlü razı değil canım..
Bende çalışırsam şu anki durumumuzdan daha rahat oluruz ama eşim bunu anlamıyor işine gelince dikkatli harca işine gelince herşey para değil bnde buna sinir oluyorum

İyi yapmışsın.Çalışman yararlı olur ikinize de.Maddi ve manevi olarak.İmkanları çok mu iyi eşinin de çalışmanı istemiyor.Ya da tipik kıskanç erkek mi?Dedikleri doğu başkasının yanında çalışmak zor ama hayat şartları da çok zor.Sen kararlı ol ona da sert çıkma alışır zamanla.Keşke ben de hayırlı bir iş bulabilsem.Biz de maddi sorunlar yüzünden nefret etme noktasına geldik birbirimizden.Allah hayırlısını versin tatlım.
tipik kıskanç erkek canım. bu zamanda iş bulmak o kadar zorki dilerim gönlüne göre bir iş bulursun teşekkür ederim

arkadaşım maddi durumunuz iyiyse yada tek maaşla geçinebiliyorsanız çalışma derim çünkü gerçekten insanların kahrını çekmek zor. Bende yeni evliyim ve iş arıyorum çünkü çalışmam gerekiyor. Benimde eşim çalışmamı istemiyordu. Her akşam başında dır dır ederek,çok konuşarak, benimle ilgilemiyorsun tripler falan pes ettirdim. Artık " ne olur iş bulda çalış " diyor :) Sende böyle ikna edebilirsin belki...

arkadaşım maddi durumunuz iyiyse yada tek maaşla geçinebiliyorsanız çalışma derim çünkü gerçekten insanların kahrını çekmek zor. Bende yeni evliyim ve iş arıyorum çünkü çalışmam gerekiyor. Benimde eşim çalışmamı istemiyordu. Her akşam başında dır dır ederek,çok konuşarak, benimle ilgilemiyorsun tripler falan pes ettirdim. Artık " ne olur iş bulda çalış " diyor :) Sende böyle ikna edebilirsin belki...

tipik kıskanç erkek canım. bu zamanda iş bulmak o kadar zorki dilerim gönlüne göre bir iş bulursun teşekkür ederim
Aminnnn..O kıskançlıkla seni evde çamaşıra vs boğup sözde kendini güvene alcak.topu manyak bunların arkadaş biri ikisi değil töbe töbee. Sen kocana tatlı tatlı alıştır.Sende bu ışığı görüyorum arkadaşım,arkandayız,yola devam.

Bende çalışırsam şu anki durumumuzdan daha rahat oluruz ama eşim bunu anlamıyor işine gelince dikkatli harca işine gelince herşey para değil bnde buna sinir oluyorum

Evet.. iki maaşla rahat geçinirsiniz evet becerebildiğini gösterebilirsin ama o senin eşin ya huzursuzluk çıkmasın içi rahat etmeyecek onun istemedği bi işte çalışırsan sonuçta bi şekilde geçiniyosunuz canım ben olsam çalışmazdım bu durumda.

çalismak insana özgüvenini kazandirir... bir ise yaradigini düsündürür...
çalisin, dediginiz gibi bir çocugunuz olana kadar çalisin hem o güne kadar birseylerle mesgul olursunuz, hemde bebeginiz için simdiden birikiminiz olur...
esinizin söylediklerine takilmayin; ise alinirsaniz güler yüz gösterin, asla surat yapmayin ki,
o da ne kadar motive oldugunu görsün...
anlattiklarinizdan yola çikarak, çalismaya basladiginiz ilk dönemler size tavir yapabilir, ilk çalismanizda oldugu gibi,
dinlemeyin, ama yüzünüzü de ona asla asmayin, esinizle kötü olmamaya bakin... (ben hakliydim da dedirtmeyin esinize)
simdiden hayirli olsun diyorum... kazanciniz bol olsun...

inşallah atlatırsınız :KK43:

Gecen markette kızın teki sucuk muydu neydi iste onun basindaydi, tatmak ister misiniz diye gelene gidene soruyordu.
Arada bir de telefonuna bakiyordu.
Baktim adam ( buyuk ihtimalle magaza sorumlusu olabilir ) kiza bir bagirdi, bir hakaretler, yok ikide bir dit dit telefonlasin. Telefon yasak. Seni gonderenlere sikayet edecegim parandan da kesecegim diyordu adi pislik.
Bu muameleyi gorecegime acliktan ölürüm. Allahim kimseye muhtac etmesin diyorum hele de boyle pis insanlara....
Eğer sizin isinjz de böyle bir seyse bence yapmayin..

hemen "ay esin geri kafali, aa seni eve hapsetmis' moduna girmenin manasi yok.. istemeyebilir.. biz de bazen onlar bsyi yapmasin istemeyebliriz, eve hapsetmek mi bu? kaldi ki, senin konunda boyle sokaga cikma yasagi havasi sezmedim..
bahsettigin is de cidden zor.. maddi olarak zorda degilseniz bosver derim..
sıkıldıgın içinse, kursa filan git, şöyle faydali bi kursa, daha iyi bence..

ben 23 yaşındayım yeni yeni para kazanmaya başladım ve insanın istediği bişeyi kendi hak ettiği parayla alması kadar güzel bişey yok bu dünyada. paraya ihtiyacım yok diyen yalan söylemiş olur hepimizin var ama inan bana insanın kendini işe yarar hissetmesi kadar mutlu eden bi olay yok.

çalışan "kadınlara" ihtiyacımız var çalış arkadaşım :)

arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş .hemen konuya giriyorum
ben 1,5 yıllık evliyim ve çalışmıyorum ama çalışma düşüncem hep vardı yaşadığım şehirden dolayı iş imkanı biraz kısıtlı .bugün bi arkadaşım aradı bi iş olduğunu çalışıp çalışmayacağımı sordu bende eşimi aradım anlattım eşim pek çalışmam taraftarı değil yada masa başı iş olacak öyle. o yüzden pek ılımlı yaklaşmadı (iş marketlerde ürün yerleştirme belli bi markanın elemanı olarak )bnde sinirlendim tepki gösterdm hep böle yapıyor çünkü yok yapabilecek misin yok insanların kahrını çekmek kolay mı 3 gün sonra yapamıyorum die gelme falan dedi.geçen senede bi işe başlamıştım çenesinden dolayı bıraktım (keşke bırakmasaydım) ben istiyorum ki destek olsun bana en azından bi dene desin. neyse en son bana sen bilirsin dedi telefonu kapattı ama istemediği belliydi bende aradım arkadaşımı tamam dedim çalışırım onlar beni arayacak. 28 yaşındayım arkadaşlar çocuk düşünüyoruz en azından bi fırsat çıkmışken çocuk olana kadar çalışmak istiyorum. karışık olduysa lütfen kusura bakmayın yorumunuzu almak istedim sadece teşekkürler

bu dünyada olmaz olmaz diye birşey yok
şimdi çalışmazsan belki de hiç çalışma hayatına dönemeyeceksin
tut ki eşine birşey oldu, tut ki evliliğinde sorun oldu
bir de çocuk
ne yapacaksın o zaman?
28 yaşındasın, bu yaşta bile iş bulmak zorken daha ileriki yıllarda hiç bulamazsın
her kadın kendi ayakları üzerinde durmalı bence
eşin mutlu olsun, huzursuzluk çıkmasın diye çalışmamak olur mu? (bazı arkadaşlar yazmış)
eşin, sen mutlu ol diye anlayış göstersin
sen doğrusunu yapıyorsun arkadaşım
fakat, eğer işinde mutsuz olursan, son raddeye kadar idare et, eşine evliliğine yansıtma
o zaman eşini haklı çıkarmış olursun
(gerçi eşin haklı çıkacak da olsa bence sorun yok, ne olur ki yani, denemeden bilemezsin ki ne olacağını ama eşin böbürlenir diye dikkat et dedim :KK39:)

Back
X