- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
7+ kaynana =8Nickiniz gerçek mi????
7 adet görümceniz mı var???
Eğer öyle ise bir an evvel boşanın, 7 tane akil vereni olan erkekten koca olmaz
Konu sahibi söylemiş ama 7 gorumcesi var bence öyle olmasa yazma di nickiniEger birde memleketin doğru ise Allah yardımcın olsun...
Ewet aynen öyle.dün aradı kızıyla konuştu.kızım diyoki (8yasında) baba burda olsan bana bayramlık alırdın,harclık verirdin falan.neyse aradan iki üç saat gecti.bizim bulundugumuz şehre geldi,annesinin yanına.bana msj attı kızım yanındaysa görüntülü arıycsm diye
Düşünün yani yanına bile gelmedi.olurda boşsnırsak cocukları görmiycem diyodu zaten
Cok tas kalpliymiş
Diğer konusuna baktım, 7 tane abla en küçük erkek olan konu sahibin eşi....Konu sahibi söylemiş ama 7 gorumcesi var bence öyle olmasa yazma di nickini
Eşinin annesi erkek çocuk olana kadar doğurmuş sanırım. Hepsi de abla mi acaba.
Kaynana da sağmıs.
Birde sanırım konu sahibi eşin erkek çocuk için 3. Çocuğa zorluyor. 3 çocuk hayali falan değil bahanesi.
Allah kurtarır inşallah tez zamanda esir hayatı resmen.
Bence de göndersin çocukları bir müddet çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama onlari da öğretmek lazım annemizi istiyoruz diye basınlar yaygarayı görünce kaynana ne halt edecekler o zaman acaba.Diğer konusuna baktım, 7 tane abla en küçük erkek olan konu sahibin eşi....
Dediğiniz gibi konu sahibinin 2 kızı var, 3. erkek olur düşüncesi....3. de kız olsa adamın 4 çocuk hayali ortaya çıkacak...
Ben olsam gönderirim kızları kv ye....al sana 9 kız derim...ne halt yerseniz yiyin...yok öyle geline baskı kurmak..
Biri 8 yaşında, biri 15 aylık...Bence de göndersin çocukları bir müddet çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama onlari da öğretmek lazım annemizi istiyoruz diye basınlar yaygarayı görünce kaynana ne halt edecekler o zaman acaba.
Hemde cok fena bi ders sart ama elden bişey gelmiyorBiri 8 yaşında, biri 15 aylık...
Hiçbir kv gelinin çocuğuna bakmak istemez...
Ayrıca kadının parasi bile yokmuş, kocası evden çıkarken kadının elinden kartını da almış ve küçük kızın masrafları fazla olur...
hem çocuklar büyütülsün hem masrafları karşılansın, kızın ailesini enayi yerine koymak bu...
Bu eşe ve ailesine ders şart...
Eşim ailesine o kadar güveniyoki bi ara demiştiki cocukları ben alırım,bakamazsın demiştim,annemlere gönderirim yada annemi yanıma alırım onlar bakar demiştiAdamın daha karakteri gelişmemiş.karısına,iki çocuğunun annesine bir araya gelmek için sanki noter kağıdı hazırlamış.Konu sahibinin anne olarak yüreği dayanmaz yoksa böylesini mahkemeye verip iki çocuğun velayeti de adamda kalsın diyince nasıl da değişir işin rengi?
Ailesinden darbe yemez, çünkü ailenin tek erkek evladı....7 adet görümce, 1 kv, 1 kp ona tapıyorlardır....hepsinin hayallerinin bir köşesinde eşiniz var, dolayisiyla eşinize yanlış yapmazlar....Eşim ailesine o kadar güveniyoki bi ara demiştiki cocukları ben alırım,bakamazsın demiştim,annemlere gönderirim yada annemi yanıma alırım onlar bakar demişti
Rabbimden tek istegim ailesinden büyük bir darbe yemesi
Eşiniz memur ek geliri (kira vb) de yok ise boşansanız kendi başınıza hayatınızı idame ettirmeniz aile desteğiniz olmadan çok güç.Ailenizde,kendi tarafınızda eşinizi de tanıyan aklı selim birileri vardır mutlaka.Olayları anlatıp doğru bir çözüm yolu bulmaya bakınEşim ailesine o kadar güveniyoki bi ara demiştiki cocukları ben alırım,bakamazsın demiştim,annemlere gönderirim yada annemi yanıma alırım onlar bakar demişti
Rabbimden tek istegim ailesinden büyük bir darbe yemesi
Arkadaslar yorumlarınız hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim
Tek tek alıntılama yapmayı bilmiyorum
O yuzden okuyup aklımda kalan sorulara burdan cvp yazayım
Profilde yazan memleket yasadıgım yer fakat tartısıp kendi memleketime geldimdogunun küçük bir ilindeyim,malesef nickimde dogru.7kızdan sonra olmuş,ewin hem tek erkegi hemde en küçügü
Eşimin cocuk istemesinde erkek olma düşüncesi yok,nerden mi biliyorum çünkü ilk cocugumun kuz oldugunu ögrenen eş tarafının baya morali bozulmuştu.ikinciye hamile kaldıgımda bi kaç kişi erkek duası var onu yap falan demişti(lütfen dini konu uzatılmasın cünkü konu kspatılıyor o zaman)
Bende eşime söylemiştim bak böyle böyle bişey var istersen yapalım.eşim sacmala cocugun kızı erkegimi olur allah saglıklı versin gerisi boş demişti.samimiyetine inanmıştım.tabi içini allah bilşr
İnanın yorumlarınız güç verdi bana.cewremdekiler o kadar suçluyoki beni “sen kadınsın,alttan almalısın,hadi ara özür dile “ vs. Gün içinde o kadar cok bu sözlere maruz kalıyorumki artık kendimden şüphe duymsya baslamıştım.hepinizden allah razı olsun önümü görmeme yardımcı oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?