Eşimmm ve bitmeye yüz tutmuş evliligim

Bence size değer veren biri olsaydı şartlarım var demek yerine oturup konusalım evet çok uzadı bu sorun derdi ayrıca ne bu şartım var meselesi ne bu bulunmaz hint kumaşımı kendisi kesinlikle barışmayın siz kaçın o istiyorsa peşinizden gelsin

Sekiz senede cok güzel günlerimiz oldu.saygı ve sewgi hep vardı.suan bakıyorumda demekkş hepsi yalanmış.verdigim emege,degere acıyorum

Yok hayır acılmadı.o sen ac diyo ,ben de sen ac diyorum.karsılıklı inatlasıp acmıyoruz.ama bu nafaka davasına misilleme bişey bekliyorum.
Belliki boşanmak istemiyor, dava açmadığına göre...lütfen bunu fırsata çevirin, asla alltan almayın, bosanacagim diyip durun, şartlarınızi belirleyin, hatasını anlayıp ayağınıza geldiğinde şartlarınızı sunun, kabul etmezse dönmeyin.....

Kocanızı bilmem ama 7 görümce+kv+kp boşanmak için iyi bir sebep...

Birde artik telefonlarına cevap vermeyin, ciddiyetinizi anlasın...

Son düzenleme:
eşin seninde bi insan oldugunu seninde canin duygularin oldugunu es gecmis. sana esyaymissin koleymissin gibi davraniyor.
bunu da ne yazzik ki kadinlar cok iyi niyetle yapiyor.
bu iyi niyetle yapilanlar gorev oluyor sonra.
bi kere artik hic arama. o aramaz inatcidir ben ariyim deme. ararsa hic bisey yokmus gibi konus. ama benimde sartlarim var de. bakma simdi ona gaz veriyolardir her isini yapiyolardir. ama bi sure onlar da esinin de kafasina dank eder. etmezse de boyle hayatin cok kotu gecer. is bul mutlaka ailenle de aran yumusar.

canım ya 7 tane kız kardeşi olan adamla evlenilir mi yani hatayı bastan yapmissin. 7 si de melek olacak değil ya. Ayrıca adam onları senden daha değerli görüyor bu adamdan koca olmaz.
Hata başta yapılmış ama "zararın neresinden dönersen kârdır" der atalarımız...

Oldu gözlerim doldu
adama bak hiç bir şartını kabul etme
işe gir çalış ister çocukları babalarına ver hafta sonu al yada müşterek velayet yapın 4 gün sizde üç gün onda
tek yapmadın ya hep sen bakasın .sende hayatını yaşa
kocadan çok ne var hiç üzme canını o pislik üzülsün.

canım ya 7 tane kız kardeşi olan adamla evlenilir mi yani hatayı bastan yapmissin. 7 si de melek olacak değil ya. Ayrıca adam onları senden daha değerli görüyor bu adamdan koca olmaz.
Benim dayımın eşinin tam 8 görümcesi var
Yani benimde 7 teyzem var . Ancak görümcelerden sadece 1 İ sıkıntılı oda 2 numara
Ama biz çok şükür diğer teyzelerim ve annemle onu bastırıp susturuyoruz ve yengem görümcelerini çok sever çünkü 1 İ hariç diğerleri hiç karışmaz hayatına.
Mesela annemin görümcesi 1 tane oda düşman başına tek olmasına rağmen yıllardır canımızdan bezdirdi şimdi görüşmüyor babam bile kendiyle . Demem o ki 7 taneye gerek yok biri bile adamı canından bezdirir.

Konu sahibinin her görümcesi diğerinden betermiş canım

Konu sahibinin her görümcesi diğerinden betermiş canım
İşte biri bile beterken 7 tanesi birden fenaymış ama evlenmeden farketmedi mi acaba . Böylede hayat geçmez ama evlilikleri hep 3. Şahıslar yıkıyor zaten Allah ıslah etsin.

Kesinlikle yorum sahibi arkadaşa katiliyorum.
Adam şart koşacagına sen koş sartlarını!
Bu kadar ezik olmayin lutfen ya, yanarsa yansin Allah Allah yaa! Adamdaki rahatliga bak, bi de damizlık muamelesi hey yarabbim ya!

Ailenizin en kötü laf sokması bile bu adamın hegomonyasından iyidir. Iş bulun kendinize acil!

Böyle evlilik olmaz zaten ne sevgi var ne saygı..siz bilirsiniz tabi ama

Ailesiyle evli biri eşiniz sizle değil!! Siz onun ailesine yarandığınız sürece sevileceksiniz. Güçlü olup tek başıma ayakta kalır çocuklarımı tek başıma büyütebilirim diyebiliyorsanız yolunuzu ayırın yok bu adamın bu bu iyi yönleri de var ve bunlar bana yeter diyorsanız devam edin ama canınız yanacak bunu bilin

7 gorumce dusman basina . Bazen görünseler kayinvalideden çok beter olabiliyor.

Suçunuz yoksa özrü kabul etmeyin.

Ergen gibi sizi her yerden engelliyorsa sizde resti çekin. Bu şekilde şartlarla geri donerseniz sizi çok ezerler.

Ayrılmayı göze alarak rest çekin. Sizi sindirmeye çalışıyor.

Şartları duyduktan sonra sizin aklınızdan kabul etmek yerine en yakın zamanda boşanmalıyım geçmeliydi zaten. Annemi arayacaksın, ablamla samimi olacaksın. Adama bi yok yaaa derler ama neyse.

Ne saçma bir şey ya üçüncü ya ayrılık. Tercihin ayrılık olsun böyle dengesizce bir şart nedir

İkiye bakmışta adam gibi, üçü doğurmuyon diye boşuyor.... vasıfsız! Karaktersiz!

Çocukluk arkadaşımın anne babası 5 çocuktan sonra, ki arkadaşım en küçükleri ve o dönem 10-12 yaşlarındaydı, boşandılar, hakim soruyor babaya neden boşuyorsun karını diye, adamın cevabı süper: ben 7 çocuk istedim ama doğurmadığını için! Sonuç
Boşandılar ve Kızı yaşında gencecik kadınla evlendi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…