- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bence size değer veren biri olsaydı şartlarım var demek yerine oturup konusalım evet çok uzadı bu sorun derdi ayrıca ne bu şartım var meselesi ne bu bulunmaz hint kumaşımı kendisi kesinlikle barışmayın siz kaçın o istiyorsa peşinizden gelsinmerhaba arkadaslar
Daha öncedende konu acmıştım
İsim konusu yuzunden tartıstık ve ayın dördünden beri baba ewindeyim iki cocukla
Eşimle ara ara msjlasıyoduk ama hep tartısmayla bitiyodu
Dün dedimki artık barısalım(sırf babamın dilinden kurtulmak için dedim)
Eşimde şartlarını sıraladı;annemden babamdan ablamdan özür dileyeceksin(sanki napmışım)
Annemi üç günde bir arayacaksın
Ablalarımı kandillerde bayramlarda arayacaksın
Ablalarımla daha samimi olacaksın
Kızlarımızın sadece ilk isimlerini kullanacaksın(bu benim için imkansız) ama yinede sabaha kadar agladım ve allahım cıkış yolu göster,belkşde boşanmak hakkıma hayırlıdır,bana dogru yolu göster diye cok dua ettim
Sonra dedimki biraz düşünecem sonra kararımı bildiririm.ama aklımdan kabul etmek geciyodu.cünkü annemler sagolsun 20gün barındıramadı bizi şu ewde.hergün laf sokmalar
Neyse sonra aklıma 3.cocuk meselesi geldi.cünkü bilşyorum ilerde önüme cıkacak ve biz yine boşanma noktasına gelecez
Dedimki eşime benimde benimde senden bir ricam var,şuan kesinlikle üçüncüyü düşünmüyorum.böyle bi ewlilikte geregi yok.hem ewliligimiz hep sallantıda hemde benim artık tahamülüm sabrım kalmamış.
Eşimde üç cocuk benim hayalim(sanki cok iyi babalık yapıyo),o zaman herkes yoluna yazmıs.beni engelledi
Sizce napmalıyım,ne düşünmeliyim,kafam kazan gibi gercekten.önümü göremiyorum
Yok hayır acılmadı.o sen ac diyo ,ben de sen ac diyorum.karsılıklı inatlasıp acmıyoruz.ama bu nafaka davasına misilleme bişey bekliyorum.Boşanma davanız açıldı mı?
Sekiz senede cok güzel günlerimiz oldu.saygı ve sewgi hep vardı.suan bakıyorumda demekkş hepsi yalanmış.verdigim emege,degere acıyorumBence size değer veren biri olsaydı şartlarım var demek yerine oturup konusalım evet çok uzadı bu sorun derdi ayrıca ne bu şartım var meselesi ne bu bulunmaz hint kumaşımı kendisi kesinlikle barışmayın siz kaçın o istiyorsa peşinizden gelsin
Belliki boşanmak istemiyor, dava açmadığına göre...lütfen bunu fırsata çevirin, asla alltan almayın, bosanacagim diyip durun, şartlarınızi belirleyin, hatasını anlayıp ayağınıza geldiğinde şartlarınızı sunun, kabul etmezse dönmeyin.....Yok hayır acılmadı.o sen ac diyo ,ben de sen ac diyorum.karsılıklı inatlasıp acmıyoruz.ama bu nafaka davasına misilleme bişey bekliyorum.
Hata başta yapılmış ama "zararın neresinden dönersen kârdır" der atalarımız...canım ya 7 tane kız kardeşi olan adamla evlenilir mi yani hatayı bastan yapmissin. 7 si de melek olacak değil ya. Ayrıca adam onları senden daha değerli görüyor bu adamdan koca olmaz.
merhaba arkadaslar
Daha öncedende konu acmıştım
İsim konusu yuzunden tartıstık ve ayın dördünden beri baba ewindeyim iki cocukla
Eşimle ara ara msjlasıyoduk ama hep tartısmayla bitiyodu
Dün dedimki artık barısalım(sırf babamın dilinden kurtulmak için dedim)
Eşimde şartlarını sıraladı;annemden babamdan ablamdan özür dileyeceksin(sanki napmışım)
Annemi üç günde bir arayacaksın
Ablalarımı kandillerde bayramlarda arayacaksın
Ablalarımla daha samimi olacaksın
Kızlarımızın sadece ilk isimlerini kullanacaksın(bu benim için imkansız) ama yinede sabaha kadar agladım ve allahım cıkış yolu göster,belkşde boşanmak hakkıma hayırlıdır,bana dogru yolu göster diye cok dua ettim
Sonra dedimki biraz düşünecem sonra kararımı bildiririm.ama aklımdan kabul etmek geciyodu.cünkü annemler sagolsun 20gün barındıramadı bizi şu ewde.hergün laf sokmalar
Neyse sonra aklıma 3.cocuk meselesi geldi.cünkü bilşyorum ilerde önüme cıkacak ve biz yine boşanma noktasına gelecez
Dedimki eşime benimde benimde senden bir ricam var,şuan kesinlikle üçüncüyü düşünmüyorum.böyle bi ewlilikte geregi yok.hem ewliligimiz hep sallantıda hemde benim artık tahamülüm sabrım kalmamış.
Eşimde üç cocuk benim hayalim(sanki cok iyi babalık yapıyo),o zaman herkes yoluna yazmıs.beni engelledi
Sizce napmalıyım,ne düşünmeliyim,kafam kazan gibi gercekten.önümü göremiyorum
Benim dayımın eşinin tam 8 görümcesi varcanım ya 7 tane kız kardeşi olan adamla evlenilir mi yani hatayı bastan yapmissin. 7 si de melek olacak değil ya. Ayrıca adam onları senden daha değerli görüyor bu adamdan koca olmaz.
Konu sahibinin her görümcesi diğerinden betermiş canımBenim dayımın eşinin tam 8 görümcesi var
Yani benimde 7 teyzem var . Ancak görümcelerden sadece 1 İ sıkıntılı oda 2 numara
Ama biz çok şükür diğer teyzelerim ve annemle onu bastırıp susturuyoruz ve yengem görümcelerini çok sever çünkü 1 İ hariç diğerleri hiç karışmaz hayatına.
Mesela annemin görümcesi 1 tane oda düşman başına tek olmasına rağmen yıllardır canımızdan bezdirdi şimdi görüşmüyor babam bile kendiyle . Demem o ki 7 taneye gerek yok biri bile adamı canından bezdirir.
İşte biri bile beterken 7 tanesi birden fenaymış ama evlenmeden farketmedi mi acaba . Böylede hayat geçmez ama evlilikleri hep 3. Şahıslar yıkıyor zaten Allah ıslah etsin.Konu sahibinin her görümcesi diğerinden betermiş canım
İşte biri bile beterken 7 tanesi birden fenaymış ama evlenmeden farketmedi mi acaba . Böylede hayat geçmez ama evlilikleri hep 3. Şahıslar yıkıyor zaten Allah ıslah etsin.
Kesinlikle yorum sahibi arkadaşa katiliyorum.Çoğu anne baba tırnak içinde kızlarının yuvası dağılmasın geri dönsün diye baskı yapıp sözüm ona yüz vermiyorlar.Nasılda yanlış o kız mutlu olsa dönermi baba evine iki çocukla bu nasıl bir zihniyettir yarabbim..
Tatlım eşin olacak kişiye ailenin yıldırma çabalarıyla asla dönme deniz bile önce kabarır sonra durulur ailene bir müddet daha sabret sonra iş bulursun kendi evine çıkarsın zamanla neler olur neler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?