Çocukları babasına bırakıp gitseydi ailesine, ailesi destek olurdu....Maddi geliriniz yok,iki küçük çocuk.Lütfen iyi düşünün.Boşanınca iki çocukla babanızın evinde kaç gün durabilecek siniz?Ama şu an eşiniz istemeyen durumda.Önce kendi ailenizi alın karşınıza aynı buraya yazdığınız gibi anlatın.Kendi aileniz derken,sizin kendi kan bağınızdaki insanları kastettim.Alın karşınıza ve konuşun
İki kız çocuğu.Kadının buna yüreği dayanmaz.Ama belki de akıllıcası bu olurdu.Çünkü çocuklar 'anne' diye ağlayınca adam eşinin peşine düşerdi muhtemelenÇocukları babasına bırakıp gitseydi ailesine, ailesi destek olurdu....
Bide boşanırsan elalem ne der zihniyeti var malesef.ayrıca kadın olmanın eziklşgi.sürekli sen kadınsın alttan almalısın,yok kocanı avucunun içine alamadın,kesin senin dırdırın coktur kocan cekememiştir,alt tarafı ablalarına hürmet edecektin vs.Çocukları babasına bırakıp gitseydi ailesine, ailesi destek olurdu....
Kızın ailesinde "o bizim kızımıza sahip çıkmıyor, biz niye onun çocuklarını büyüteceğiz" zihniyeti var muhtemelen...
şu an karşı taraf aklınca rest çekti ya millet de o yüzden sana yükleniyorBide boşanırsan elalem ne der zihniyeti var malesef.ayrıca kadın olmanın eziklşgi.sürekli sen kadınsın alttan almalısın,yok kocanı avucunun içine alamadın,kesin senin dırdırın coktur kocan cekememiştir,alt tarafı ablalarına hürmet edecektin vs.
Bıktım artık bu laflardan.ya insan kendini bilmezmi.bir kez olsun kimseye saygısızlıgım olmamış.eşime en agır kelimem mikrop,o da cok sinirlendigimde söylemişimdir.
Ahh cocuklarım,en cokda onlara üzülüyorum.büyük kızım şimdiden ben asla ewlenmiycem anne diyo.bizi hiç kimse istemiyo napıcaz biz şimdi diye düşünüyo.aksini anlatmaya calısıyorum ama nafile.bi çok şeyler gözünün önünde yasanıyo cünkü.Boşanmada elalem asla tek taraflı suçlamaz,müsterih olun ama asıl şunu iyi düşünmeli siz bir başınıza baba evine de sığarsınız,hatta arınızla iş bulur çalışırsınız da,ama çocuklar küçük bu konu asıl handikap
hala nikah bağınız var,babanız sizi istemiyorsa çocuklarınızla gidin kendi evinize oturun çünkü orası halen sizin de eviniz olay çıkaracak olursa polise haber verin uzaklaştırma çıkarın çok ciddiyim.bu adam yüzünden babanızın evinde sığıntı pozisyonuna düşmeye hakkınız yokAhh cocuklarım,en cokda onlara üzülüyorum.büyük kızım şimdiden ben asla ewlenmiycem anne diyo.bizi hiç kimse istemiyo napıcaz biz şimdi diye düşünüyo.aksini anlatmaya calısıyorum ama nafile.bi çok şeyler gözünün önünde yasanıyo cünkü.
Off sormayınya,wallahi hepsi aynı kafada.en büyügü 55 en kücügü 38 yasında,eşimde 33 yasında.bi tanesi bosanmış yıllar önce kayınvaldemlerle oturuyo.hepsi günlük toplanırlar annelerinde.haftalıkta gün yapmışlar.her hafta birinin evinde toplanırlar.hadi eşinizi anladık ama 7 görümce kendi arasında nasıl birlik anlayamadım.hepsi mi aynı kafada??
sıkma canını sevgi akışı karşılıklıdır olmuyorsa olmuyordurOff sormayınya,wallahi hepsi aynı kafada.en büyügü 55 en kücügü 38 yasında,eşimde 33 yasında.bi tanesi bosanmış yıllar önce kayınvaldemlerle oturuyo.hepsi günlük toplanırlar annelerinde.haftalıkta gün yapmışlar.her hafta birinin evinde toplanırlar.
Bana hep diyolarki bi kendini sewdiremedin.yedisinin hangi birini seweyimkş,asıl onların tek bir kişiyi sewmeleri daha kolay olurdu bence
Bu arada adaşızsıkma canını sevgi akışı karşılıklıdır olmuyorsa olmuyordur
Memnun oldum benim gerçek ismim pınarBu arada adaşız
olsun bana yanlışlıkla pelin diyenler de oluyorHadi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?