Eşimmm ve bitmeye yüz tutmuş evliligim

Canım doğu kültürü öyle...

Benim babam her zaman der, çekemiyorsan gel, evinin bir odasını sana veririm...

El alemin lafı bir yere kadar çekilir...

Seni en iyi ben anlarım...senin eşin evin tek oğlu, benim eşimde tek çocuğu....

Ne esimi memnun edebildim ne ailesini...

Ama ben resti çektim, ya ailenle görüşmem ya bosanirim dedim, eşimde görüşmemi kabul etti...

Benim basarili olmamin sebebi ailem arkamda, babamın esimi evinden kovmuslugu bile var, babam ve annem esime laflarını sakinmazlar....

Eğer senin ailende arkanda olsa, esin mum gibi olur

O kadar haklısınızki
Ben ailemle hergün bunun kavgasını ediyorum
Arkamda olsaydınız kimse beni bu kadar ezemezdi diyorum
Cok sanslısınız öyle anne babaya sahip oldugunux için

Merhaba arkadaslar.bugun eşim msj yazmış;kızım yanındaysa tlfnu ver beni arasın diye.en son bayramın ilk günü görüşmüşlerdi
Çok düşündüm tlfnu versemmi vermesemmi diye vicdanıma yenik düştüm verdimiyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum

İyi yapmışsın tabi.

Kızı ile arasına girme.

Nerden buldunuz bu sığırı Allah aşkına ?!

Çocuğunuza hitap edeceğiniz isme dahi karışma cüretini nasıl gösteriyor.

Keşke aileniz daha bilinçli bir aile olsaydı.

İyi akşamlar arkadaslar
Farklı konu acmak istemedim
Burdan devametmek daha iyi olur diye düşündüm
Ay sonunda kızlardrşim evleniyo ve hep dügünden sonra nafaka davası acarım diye düşünüyodum
Sizce böyle bişey eş kişisinde nasıl bir tepki yaratır
Bu kadın nafaka davası açtı bende misilleme yapıp boşanma dawası acayım diye düşünürmü acaba
Birde ne kadar sürüyo acaba,malum ayın dördünden beri burdayım ve herseyimizi babamla abim karsılıyo.kendisinin maddi hiç bir yardımı olmadı

Baba değil mi eşşek gibi verecek nafakayı isterse açsın boşanma davası senin evlatlarının hakkı o

Ne kadar kötüde olsa baba evinde kalın bence.Kimse sizi kolunuzdan tutup dışarı atmaz.Diğer ikisini umursamazken üçüncüyü yapmazsınız diye boşanalım diyor.Adamın tek amacı size her dediğini yaptırmak.Bence ona zayıf olduğunuzu göstermeyin.Sensizde yaparızı ona gösterin.Yoksa bir ömür boyu size böyle davranacak.

Evet cok haklısınız.ama inanın o kadar zorlanıyorumki.büyük kızım iyice asileşti,ben önümü göremiyorum....
bu demek degildirki geri dönmeyi düşünüyorum.büyük konuşmak istemiyorum ama aslaaa
Benimde artık iki şartım var;birincisi zaten 3.cocuk istememekti,ikincisi ise ablalarıyla kesinlikle görüşmemek

“ En kötü koca ailenden iyi midir ? ? ? “
Kriteriniz kendi aileniz mi ? Yoksa genel düşünceniz mi bu ?
Konu sahibi, kararlı olun. Bir süre daha dönmeyin. Nasılsa boşanamazsınız diye şartlar koşmuş belli ki..
istemiyorsanız yine boşanmazsınız. Ha denince boşanılmıyor zaten ama bunu o bilmesin. Biraz daha ailenizle idare edin ve eski eşinize sızlanmayın hiç. Gayet rahatınız yerindeymiş gibi davranın ve rahat da olun zaten. Kendinize iş baktığınızı söyleyin mesela laf arasında. Annem bakacak çocuklara bende çalışacağım deyin :)) ama nolur şu adamları yükseltmeyin. Kendinizi ezdirmeyin..
Çocuklarına boşansanız da boşanmasanız da bakmak zorunda..

Tesekkür ederim yorumunuz için.
Ewet iyi fikir aslında iş bakıyorum demek

Durumunuza üzüldüm. Anne baba arkanızda olmayınca,baba evine sığınamayınca kendinizi nasıl zor durumda hissedersiniz anlayabiliyorum.
Benimde sizin durumunuzda bir arkadaşım vardı. Üstelik o kaçarak evlenmişti ve babası 7 sene konuşmadı .Bi gün valizi ve kızıyla geri döndü .Baba bi oda verdi ama konuşmamaya devam etti.Sonra işe girdi.1+1 tuttu.Ah şimdi nasıl mutlu anlatamam.Sakin dışardan konuşmak kolay sanmayın .Ama çocuklarını görmeye tenezzül etmeyen bir adam size saygı duyarmı?Siz dik durun ve geri adım atmayın .size zor da,ona da kolay değildir.Bir süre sonra dönersiniz diye böyle yapıyordur belki.Allah yardımcınız olsun

Ayy masallah ya,ins hep de mutlu olur o arkadasınız

Bugun tedbir nafakası için basvurdum.750 bir cocuk 750diger cocuk ve 500lira da kendim için talep ettim.gerisi hakimin kararına kalmış.ne zaman sonuçlanır acaba.okul acılmadan elime para gecse cok iyi olacak cünkü bi sürü masraf olacak .daha kaydını bulundugum ilde bir okula aldırcam.offff
Bi laf dalaşı,inatlasma ugruna ewliligim bitiyo.hala inanamıyorum.bana yeminler edip sewgisini söyleyen,cocuklarım için dünyaları yakarım diyen adam yalanmış meger

Boşanma davanız açıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…