Ben benim adamin ayaklarina masaj yapsam acil hastaneye kaldirilmam gerekirSen daha tatlısın ki
Tabi benim dediğim karşılıklı olucak ben eşim işten gelince ayaklarına masaj yapıyorum mesela normalde erkek ayağından çok tiksinirim
Oda yorgun olduğumda bana yapar tabi benim 1se onun 3
Neden ki yaaa bi dene bak hoşlarına gidiyoBen benim adamin ayaklarina masaj yapsam acil hastaneye kaldirilmam gerekirsonra coluk cocuk sersefil olurlar evim yuvam dagilir
Sen benim adami bi gor sonra tekrar konusalimNeden ki yaaa bi dene bak hoşlarına gidiyo
Ben Mutlu etmeyi seviyorum ya
Şimdi çok merak ettim işte nezaman eşli görüşüyoruz?Sen benim adami bi gor sonra tekrar konusalimanlamaz o oyle seylerden
Seninkinin is yerine baskin yapalimŞimdi çok merak ettim işte nezaman eşli görüşüyoruz?
Tamam yapalımSeninkinin is yerine baskin yapalim
niye pipisi var diye idareyi hep biz yapıyoruz ?
hic simone de beauvoir okudunuz mu? kadin olmak uzerine turlu calismalar yayimlatmis bir varoluscu yazardir kendisi. dun kendi olum yil donumu idi, bugun de hayat arkadasi J. P. Sartre'in...Merhaba kizlar...eşim çok ataerkil ben erkeğim benim dediğim benim isteklerim kadin kocasina itaat eder kafasinda bekarken biraz feministlik vardi bende onun cezasini mi çekiyorum...yoruldum artik zoruma gidiyor..
Neden... Bizden üstün olduklarına mı inanıyorsunuz erkeklerin ? :)Gelir şimdi hemen boşan diyenler
Ben bir kadının eşine hürmet göstermesinden yanayım çok itici gelir feminist kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?