Eşimmm

Evet
Hayat arkadaşlığı da budur
Yemek sendense çayı o yapsın
Ne güzel, paylaşmak güzeldir

Sadece benim isteklerim önemli diyende kendine uşak tutsun

bazıları yazmış zaten.eşine onun dediği oluyormuş gibi gösterip sen ipleri eline alabilirsin.böyle tiplerle tartışmak bu yanlış şöyle olmalı diye anlatmaya çalışmak ters teper.çaktırmadan onu poh pohlayıp istediğini yaptırabilirsin

Merhaba kizlar...eşim çok ataerkil ben erkeğim benim dediğim benim isteklerim kadin kocasina itaat eder kafasinda bekarken biraz feministlik vardi bende onun cezasini mi çekiyorum...yoruldum artik zoruma gidiyor..
Eşinle paylaş bu sıkıntını sen de canım ... Yoruldum de. Zoruma gidiyor de. Sen de istediğini yaptır. Benim eşim de bazen öyle davranmaya çalışıyor. Ben kavga gürültü çıkarınca kediye dönüyor. Sen de dişini göster o zaman.

Aileni yok saydın diye bu gücü buluyor kocan kendinde.

Onunda vardır bir vurulacak yeri . .
12 den vurun sizde ,tatlı diş misali . .

Üstün tuttuğumu nerden anladınız?
Bende saygı gösteririm el üstünde tutarım böyle şeyler hep karşılıklı olur zaten tek başına yapamazsın
Benim çevremde bildiğim gördüğüm feminizm bu değil benim itici bulduğumda bu değil tabii ki siz kendinize göre yorumlamışsınız..

Banlandığım konuda da vardı bi feminizm diye atıp tutan, anlat nedir dedik gak guktan öteye gidemedi, ideoloji haline gelmiş şeyleri anlamadan dinlemeden kendince yorumlayıp bir de özgüvenle budur diye fikir beyan edenlerin hastasıyım, bir arkadas simone beauvoir örneği vermiş tam yerinde bende sylvia plath diyim

Aklı başında her kadın hele Türkiyede yaşıyorsa feminist olmalıdır zaten,eşe saygı sevgi ayrı birşey itaat ayrı, efendi köle ilişkisinden sağlıklı bir ilişki çıkmaz

Taktik falan demişsiniz işe yaradığı da olur lakin neden bir kadın en basit şeyler için bile taktik geliştirmek zorunda olsun, hamile biarkadaşım 10 gün dil döktü eşine fotoğraf çektirelim anı kalsın diye,.ha sonu da istediği oldu ama hep topu 2 poz ne diye 10 gün çene çalıcam ki, bu konuda olduğu gibi bir arkadas düğününe gitmek mesele midir yani,uğraşmak isteyen uğraşsın benim mantığıma ters ömür yiyici bunlar

Nişanlı iken belli etmiş kendini bırak dön arkana ama yok ille bulasacaz o adama

Merhaba kizlar...eşim çok ataerkil ben erkeğim benim dediğim benim isteklerim kadin kocasina itaat eder kafasinda bekarken biraz feministlik vardi bende onun cezasini mi çekiyorum...yoruldum artik zoruma gidiyor..

Yeterince feninistlik yokmuş. Bu cezası çekilecek kötü bişey değil ki. Evlenmeden önce erkeğin kafa yapısını ayırt edemiyorsunuz. Erkeğin kadına saygılı olup olmadığını anlayamıyorsunuz. Evlenmeden önce küçücük bir kıyafete karışma vb hareketlerle zaten sinyal verir bu tipler. Bir şeye evet dediniz mi arkası gelir.

Gelir şimdi hemen boşan diyenler
Ben bir kadının eşine hürmet göstermesinden yanayım çok itici gelir feminist kadınlar

Eşe hürmet ayrı şey. Eşler birbirlerine karşılıklı hürmet gösterirler. feminist demek eşinin tepesine binip adam temizlik yaptırtan kendi tv karşısında kahve içen tip mi geliyor aklınıza? Yani roller ataerkil düzenle tersine dönmüyor. İş bölümü başlıyor. Erkeğin oturduğu yerden emirler yapdırıp kadını ezmesine lafımız var.
Hürmet saygı sevgi olmadan evlilik yürümez zaten.

Ben de erkek ayağından terinden çok tiksinirim. Eşimin de bu yüzden hep mis gibi kokmasını isterim. Ayaklarına çoraplarına zor dokunurm. Ama babam söz konusu oldu mu hiçbi şeyinden iğrenmiyorum. Ya eşim beni şımarttı şımarıklık yapıyorum. Ya babamın üstüne erkek koyamıyorum :))

"Erkeği Memnun Ettiğin Ölçüde Yaşama İmtiyazı Elde Edersin": İtiraz Ediyoruz!

Google a yazın ve tweet serisini okuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…