Eşimmm

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Merhaba kizlar...eşim çok ataerkil ben erkeğim benim dediğim benim isteklerim kadin kocasina itaat eder kafasinda bekarken biraz feministlik vardi bende onun cezasini mi çekiyorum...yoruldum artik zoruma gidiyor..

Merhaba kizlar...eşim çok ataerkil ben erkeğim benim dediğim benim isteklerim kadin kocasina itaat eder kafasinda bekarken biraz feministlik vardi bende onun cezasini mi çekiyorum...yoruldum artik zoruma gidiyor..

Yahu sende idare et, kadın dediğin aklını kullanır kavga etmeden tatlı tatlı istediklerinin, yapmanın çok kolay yöntemleri var . Kavga edince adam inadına yapmaz. Nasıl desem sanki onu erkek yerine koymuyormuşsun gibi hisseder. Rolleri çalma o erkek , sende kadınsın.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Sende aynen bu taktiği kullan eşine karşı.

cocuklukan o kadar simartiliyor ki,bu erkekler buyuduyu zaman tepemize cikoyorlar.neymis erkekmis.bizde kadiniz yahu.bizim isteklerimiz yokmu

Gelir şimdi hemen boşan diyenler :KK53:
Ben bir kadının eşine hürmet göstermesinden yanayım çok itici gelir feminist kadınlar

Feminizm kötü bisey degil erkekler bunu kendilerine düşmanlık gibi goruyor halbuki kadinin da en az erkek kadar akli var ama maalesef erkekler kadinlarin zekasından korkuyor ve bu korkuyu kadinin uzerinde baski kurma olarak dışa vuruyorlar
Madem erkek o zaman erkek gibi davransin esine saygi duysun eger saygi gormek istiyorsa

Ailemin rizasi olmadan ewlendim bi de çok sevdim sevgiliyken böyle değildi nişanlandik böyle oldu nerdeyse tuvalete giderken izin iste diyecek memurum arkadasimin düğünü olur mirin kirin eder ee sen beni birak sonra almaya gelirsin dediğimde senin benim olmadiğim yerde ne işin var diyo gel desek olmuyo gelme desek olmuyo...ne yapacagimi şasirdim

Bizde de azıcık başına buyruk olup, erkek sözü dinlemeyen kadın kendini feminist sanıyor. =)) Keşke hepimiz feminist olsak yahu, emin olun şurada açılan konuların yarısından fazlası kendiliğinden çözülürdü. Öyle saygı, hürmet tek taraflı olmaz, o biraz köleliğe giriyor bana göre. Karşılıklı olduğundaysa daha adil, kalp okşayıcı, daha huzur verici, daha yaşanılası bir ilişki ortaya çıkar. Kısaca yaşadığınız şey bir zamanlar feminist olmanızın cezası değil, eşinizin az yontulmuş olmasından kaynaklı. Umarım zamanla iktidar kurmanın değil, eşini mutlu etmenin daha değerli olduğunu anlayıp, ona göre davranır. Bunun için de sizin her şeyi alttan almamanızı, sık sık da sakince erkek egemen kafanın zavallı bir güç gösterisi olduğu ve bunun saygı duyulası bir yanı olmadığı yönünde konuşmalar yapmanızı öneririm. Yoksa çekilir dert değil.

Yahu sende idare et, kadın dediğin aklını kullanır kavga etmeden tatlı tatlı istediklerinin, yapmanın çok kolay yöntemleri var . Kavga edince adam inadına yapmaz. Nasıl desem sanki onu erkek yerine koymuyormuşsun gibi hisseder. Rolleri çalma o erkek , sende kadınsın.
niye pipisi var diye idareyi hep biz yapıyoruz ?

Cok tatlisin ya sen:KK66:
Ille hurmetse neden ben gosteriyorum hurmeti? Esim yapsin bana madem elzem:KK66:
Ilgilenirsin ilgilenirsin sonra bi bakarsin adam seni begenmiyor tinlamiyor
Kimseye asiri deger vermemek lazim
Sen daha tatlısın ki:oops:
Tabi benim dediğim karşılıklı olucak ben eşim işten gelince ayaklarına masaj yapıyorum mesela normalde erkek ayağından çok tiksinirim:KK53:
Oda yorgun olduğumda bana yapar tabi benim 1se onun 3 :KK53:

Isin cok zor.oyle tatli dille felan olacak sey degil.ben nedersem o.sen beni saymiyosun.sen benim lafimi dinlemiyosun.soz dinlemiyosun.bunlar konusarak yada tatli dille duzelcek seyler degil.
adam kendini ustun bi varlik gibi goruyor cunku azcik taviz verse erkekligi gidecek sanir.zor yani.

Back
X