esimmm

Mrb kızlar sizlere birşey soracagim Müsaadenizle .Esinize nasıl hitap ediyorsunuz acaba .Ben ismiyle hitap ediyorum ve çok kızıyor yani anlamadığım insan eşine ismiyle hitap edemezmi
Aşkım, sevgilim, kocacığım gibi ifadeler kulağa daha tatlı gelir.

Biz hep ismimizle hitap ederiz hiç romantik değiliz demek ki ya, yine arada o askm filan der ben hep ismiyle..mesajlaşrken fln kullanırız genelde diğer hitapları

katıldım yani insanların isimleri hitap edilsin diye vardır

haa ben genelde öyle hitaplı vs konuşmam

anneme vs bile az anne derim yani sürekli böyle hitaplı konuşmayı sevmem

eşime de sesleneceksem adını derim yoksa konuşurum

haa özel bir an olur canım hayatım vs dersin de o gün içinde 7/24 denmez ki anlamı kalmaz bence

bir de telefonda konuşurken aşkım canım mı diyeceğim mesela

asla asla demem olmaz yani, zira biz telefonu iş ya da başka bir konuda iletişim için kullanıyoruz en fazla beni duyamadı ya da anlayamadı ise adını söylerim yoksa açar konuşur ve kapatırım

mesajlaşmayız vs zaten yani mesajı sadece birbirimize hesap ya da tel numarası atarken kullanırız

mesela ben kendime kahve yapacağım sen ne içersin diyorum ekinde aşkım canım hayatım vs yok

biz ya iyice yaşlandık ya da başka ortam görmedik bize normal geliyor

yazık benim oğluma,o da hiç öyle aşkımlı cicimli bir ortamda büyümeyecek kızlar bunu beğenmez

katıldım yani insanların isimleri hitap edilsin diye vardır

haa ben genelde öyle hitaplı vs konuşmam

anneme vs bile az anne derim yani sürekli böyle hitaplı konuşmayı sevmem

eşime de sesleneceksem adını derim yoksa konuşurum

haa özel bir an olur canım hayatım vs dersin de o gün içinde 7/24 denmez ki anlamı kalmaz bence

bir de telefonda konuşurken aşkım canım mı diyeceğim mesela

asla asla demem olmaz yani, zira biz telefonu iş ya da başka bir konuda iletişim için kullanıyoruz en fazla beni duyamadı ya da anlayamadı ise adını söylerim yoksa açar konuşur ve kapatırım

mesajlaşmayız vs zaten yani mesajı sadece birbirimize hesap ya da tel numarası atarken kullanırız

mesela ben kendime kahve yapacağım sen ne içersin diyorum ekinde aşkım canım hayatım vs yok

biz ya iyice yaşlandık ya da başka ortam görmedik bize normal geliyor

yazık benim oğluma,o da hiç öyle aşkımlı cicimli bir ortamda büyümeyecek kızlar bunu beğenmez
Evet bizde öyleyiz
Aslında bazen özenmiyo değilim ama öyle bi alışkanlığımız olmayınca söylemekte garip geliyo
Utanıyo insan sanki:KK53:

Mrb kızlar sizlere birşey soracagim Müsaadenizle .Esinize nasıl hitap ediyorsunuz acaba .Ben ismiyle hitap ediyorum ve çok kızıyor yani anlamadığım insan eşine ismiyle hitap edemezmi
isminin sonunda abı demdiğin kalmıs cnm.sıcak olmaz soguk olur aranızda iç sesini dınle yürekten gelen ismi bul sanırım romantık degılsın.sana ismiyle hitap etse bozulursun

Evet bizde öyleyiz
Aslında bazen özenmiyo değilim ama öyle bi alışkanlığımız olmayınca söylemekte garip geliyo
Utanıyo insan sanki:KK53:

siz yeni evlisiniz, belki bir umut var

biz değişmeyiz artık 10 yıl bitti

isminin sonunda abı demdiğin kalmıs cnm.sıcak olmaz soguk olur aranızda iç sesini dınle yürekten gelen ismi bul sanırım romantık degılsın.sana ismiyle hitap etse bozulursun

odunum ben galiba ya

eşim sevgilim iken de ismimle hitap ederdi, hala da eder hiç bozulmak aklıma gelmezdi

en etkili hitabı adımın sonuna m eklemesidir yani damdan'ım gibi

yani ne bileyim cidden ben de merak ettim dönüp gerileri de okuyum konu sahibinin eşi ne denmesini bekliyor ya da kadınlar ne bekliyor

tamam evde kucağında yatarken aşkım canım denilebilir de yani eve ekmek al, ekmek bitmiş demek için çağırırken de hayatımm demek mi gerekiyor

ne bileyim çocuğuma da oğlum, yavrum vs derim ama bir şey diyeceksek yani şunu yap bunu ye şunu getir vs vs adını söyler yanıma çağırırım

bir karikatür varda neyse:KK70::KK70:
banlanmak istemiyorum :rolleyes:

içimden ne gelirse. ismini kullanmam pek :ıslık:

Back
X