canım benim seytan var nefis var esini suclayamam içini bilmeden ama kadın dikkatinide cekmiş olabilir kadın hosta gelmiş olabilir aynı ortamda beraber oturmayın cok sık gelip hitmeyineşimin iş arkadaşı var evli ve çocuğu var.akşam görüştük,bir kaç kere daha görüştük.kadın çok konuşuyor ve yerinde durmuyor eşimi bir kaç kere ona bakarken gördüm.daha öncede olmuştu.onun eşi hiç öyle değil gayet normal ama kadın konuşurken eşim pür dikkat dinliyor ve bir kaç kerede bakarken yakaladım dalmış ben ona bakınca hemen irkildi çok sinirlerim bozuk sorduğumdada saçmalama arakadaşımın eşi dedi.
öylesine dalmıştır ya...eşimin iş arkadaşı var evli ve çocuğu var.akşam görüştük,bir kaç kere daha görüştük.kadın çok konuşuyor ve yerinde durmuyor eşimi bir kaç kere ona bakarken gördüm.daha öncede olmuştu.onun eşi hiç öyle değil gayet normal ama kadın konuşurken eşim pür dikkat dinliyor ve bir kaç kerede bakarken yakaladım dalmış ben ona bakınca hemen irkildi çok sinirlerim bozuk sorduğumdada saçmalama arakadaşımın eşi dedi.
Haa kadına mutluluktan heyecandan yerinde duramıyor tam olureşimin iş arkadaşı var evli ve çocuğu var.akşam görüştük,bir kaç kere daha görüştük.kadın çok konuşuyor ve yerinde durmuyor eşimi bir kaç kere ona bakarken gördüm.daha öncede olmuştu.onun eşi hiç öyle değil gayet normal ama kadın konuşurken eşim pür dikkat dinliyor ve bir kaç kerede bakarken yakaladım dalmış ben ona bakınca hemen irkildi çok sinirlerim bozuk sorduğumdada saçmalama arakadaşımın eşi dedi.
yok kadın asla öyle birisi değil eşiminde orasına burasına baktığını görmedim ama dalmış öyle bakarken gördüm farkedince irkildi.kadın zaten gayet normal birisi ben zaten ona göre gayet bakımlıyım ama o çok konuşuyor,onun eşi ben bir şey anlatırken 2 defa filan baktı yüzüme ama eşim pür dikkat dinliyor.onun eşi normaldede hiç bakınmaz hatta tokalaşmak bile istemiyor.Bence mümkün olduğunca aynı ortama gelmemeye çalışın
RAhatsız olmanız gayet normal, erteleyin yada bayan bayana görüşün
Karşı tarafın niyetini bilemeyiz
hayranlık bırakılıcak bir konuşma değilde sadece çok konuşuyor ve konuşurken el kol hareketi yapıyor panikbazı insanlar konuşurken hayranlık bırakır mesela yaptıgı herşey sempatiktir. belkide bu kadında öyledir
başka yerine bakmıyor sorduğumdada kızdı bana konuşurken bakmayayım mı dediBiri konusurken yuzune bakilir zaten
Ama esin baska yerine bakiyorsa haklisin
ama bayanla biz aramızda konuşurken eşim dinliyor ortaya konuşsa tamam ama onun eşi dinlemiyorGörgü kuralı olarak biri bir şey anlatırken yüzüne bakılarak dinlenir.
Kocası bıkmıştır kadından.ama bayanla biz aramızda konuşurken eşim dinliyor ortaya konuşsa tamam ama onun eşi dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?