eşimmmm

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
eşimin iş arkadaşı var evli ve çocuğu var.akşam görüştük,bir kaç kere daha görüştük.kadın çok konuşuyor ve yerinde durmuyor eşimi bir kaç kere ona bakarken gördüm.daha öncede olmuştu.onun eşi hiç öyle değil gayet normal ama kadın konuşurken eşim pür dikkat dinliyor ve bir kaç kerede bakarken yakaladım dalmış ben ona bakınca hemen irkildi çok sinirlerim bozuk sorduğumdada saçmalama arakadaşımın eşi dedi.

Bazı insanların enerjisi fazla yüksek oluyor canım. Mesela benim de öyle dün 10 kişilik arkadaş grubunda sohbet ederken ben konuşurken herkes beni dinler bana bakar aöa diğer arkadaşlarda pek öyle olmaz. Mesela eşli toplanınca da ben konuşurken daha çok dikkat çekerim. Enerjiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bide adamın aklına sokma boşyere. İnsan arkadaşının eşine o gözle bakmaz eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak lazım :)

Allah sabır versin ya dün bir mağazada eşim üstüne gömlek denerken onu bir koltuğa oturarak bekledim.Yanıma da gelip bir kadın oturdu. Ve kadın 10 dk boyunca kadın hiç susmadan konuştu. Çok yorgun olduğum için yanından kalkamadım da çok mağdur oldum.Allah kocalarına dinleyecek sabrı selameti versin :S Benim 10 dk da başım şişti adamlar nasıl katlanıyor anlamak mümkün değil.

canım benim seytan var nefis var esini suclayamam içini bilmeden ama kadın dikkatinide cekmiş olabilir kadın hosta gelmiş olabilir aynı ortamda beraber oturmayın cok sık gelip hitmeyin

öylesine dalmıştır ya...
dert ediyorsan en güzeli az görüşün.
birde kabul etmek lazım kimi insan kitlelere hitap eden, etkileyici (aşk sevgi aldatma gibi degil ) yapıdadır. liderlik vasıfları yüksektir. ve bu insanlar karşı tarafta saygınlık- hayranlık uyandırır.

bize de kız arkadaşlarımız gelir
eşim onlar birsey anlatırken bakar yuzlerıne , dinler , güler
yani kız erkek karısık arkadaslarımız geldklerinde erkekler olunca ben de bakarım yuzlerıne
yüzüne bakıp dinlemeyeceğimiz insanlar evimize neden gelsin ki?

eşiniz farklı amaçla farklı yerine mi bakıyordu bayanın?

Haa kadına mutluluktan heyecandan yerinde duramıyor tam olur

Bence mümkün olduğunca aynı ortama gelmemeye çalışın
RAhatsız olmanız gayet normal, erteleyin yada bayan bayana görüşün
Karşı tarafın niyetini bilemeyiz

Biri konusurken yuzune bakilir zaten
Ama esin baska yerine bakiyorsa haklisin

bazı insanlar konuşurken hayranlık bırakır mesela yaptıgı herşey sempatiktir. belkide bu kadında öyledir

Bence mümkün olduğunca aynı ortama gelmemeye çalışın
RAhatsız olmanız gayet normal, erteleyin yada bayan bayana görüşün
Karşı tarafın niyetini bilemeyiz
yok kadın asla öyle birisi değil eşiminde orasına burasına baktığını görmedim ama dalmış öyle bakarken gördüm farkedince irkildi.kadın zaten gayet normal birisi ben zaten ona göre gayet bakımlıyım ama o çok konuşuyor,onun eşi ben bir şey anlatırken 2 defa filan baktı yüzüme ama eşim pür dikkat dinliyor.onun eşi normaldede hiç bakınmaz hatta tokalaşmak bile istemiyor.

bazı insanlar konuşurken hayranlık bırakır mesela yaptıgı herşey sempatiktir. belkide bu kadında öyledir
hayranlık bırakılıcak bir konuşma değilde sadece çok konuşuyor ve konuşurken el kol hareketi yapıyor panik

ben tepkinizi fazla buldum acikcasi. konusurken bakmistir, belki o da cok konustugu icin "ne kadar cok konusuyor" diye hayret ederek bakip dalmistir, yani kendisi de demis zaten "sacmalama, esimin arkadasi" diye. ben kotu niyetle baktigini sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…