eşimmmm

gereksiz yere kuruntu yapıyosunuz bence. ne diyeceksiniz , kadın konuşurken yüüzne bakma mı?

Konuşurken onu dinlemesi bakması normal değil mi ya? Tavana mı baksın

dikkat çekici konuşmuştur konuşması hoşuna gitmiştir olabilir yani anlıktır takmayın kafanıza..
üstelik durduk yere adamın aklına kadını da sokmayın bence.

Konuşurken onu dinlemesi bakması normal değil mi ya? Tavana mı baksın
anlatamadım herhalde ortaya konuşurken tamam da kadınla ben konuşurken eşim dinliyor ama onun eşi ben konuşuken bana pür dikkat bakmıyor

Konuştuğu konu eşinizin dikkatini çekecek bi konu muydu ?
Karşımda aşırı konuşkan ve hareketli biri olsa benim de çok dikkatimi çekerdi. Ben aksine durgun bi yapıya sahibim, ve insanları izleyerek onları tahlil etmeyi severim. Farklı insanlar bu yüzden dikkat çeker.
Birine benzetmiş de olabilir. Yüzünde bi anormallik gözüne çarpmış olabilir. Bazı insanların yüz simetrisi çok farklıdır, garip gelebilir.

ben çok yorgunsam insanın yüzüne dalar bakarım
birde hal ve hareket farklılık görürsem pür dikkat bakarım
kadın çok konuşuyormuş ve birazda tuhaf sanki
güzel kadın mı alımlı mı eşinizin baktığı kadın

Adam sadece bakmamış, dalmış. Şüphe uyandırması doğal. Kadın zaten evli barklı bence bukadar rahatsız olma ne olabilir ki? Ama eşinle ilgili sadece o kadına karşı değil de genel anlamda bi güvensizliğin varsa o ayrı.

Siz eşinizi, karşısındaki hanımla tokalaşmaktan dahi çekinen bir başka adamla niçin kıyaslıyorsunuz ben bu kısmı anlamadım.
Herkes, iletişimde aynı kalıpta olmak zorunda değil. Kimisi çekingen olur, kimisi girişken, kimisi nezaket kuralları çerçevesince davranabilir, kimisi daha yabanidir, kimi ilgilidir, kimi dağınık... Konuşan insan da yüzüne bakılarak dinlenir, normal olan bu.

Üstelik bahsettiğiniz hanım jest ve mimiklerini kullanan birisi tarifinize göre, daha çok alaka alır böyle bir konuşmacı, dalmıştır dinlerken, konuşulan konu bir şeyler hatırlatmıştır eşinize belki, ondan irkilmiştir vs. Eşinizi böyle dandik mevzularda elin adamlarıyla kıyaslamayın bence.

iyide o adam öyleyken eşimin bu durumda olması beni çok sinir etti ben dinlemesin demiyorum zaten bir çok eşli ortama girdik hiç ben bu şekilde kızmadım ama akşam çok sinir oldum hareketlerine

yolda güzel bir bayan görünce fark ediyor dik dik bakmıyor ama o bayanı fark ediyor zaten bu konu yüzünden tartışıyorduk ama hep bir neden buluyordu.akşamda hissettim bana dinlemicem mi ne var bunda diyor.bende mi sorun var eşimde mi anlamadım

iyide o adam öyleyken eşimin bu durumda olması beni çok sinir etti ben dinlemesin demiyorum zaten bir çok eşli ortama girdik hiç ben bu şekilde kızmadım ama akşam çok sinir oldum hareketlerine

Sözlerim anlaşılamamış ki hala "O adam öyleyken eşimin bu durumda olması beni çok sinir etti " diyorsunuz.
O adamın normlarına göre mi davranmalıydı eşiniz? O adamı niçin referans alıyorsunuz?

Benim eşim de ilgili alakalı bir insandır karşısındakine, elini uzatan hanımın elini de sıkar, konuşanı gözünün içine bakarak, yüzüne yönelerek dinler. Aynı şekilde ben de öyle yaparım. Eee? Şimdi o adamın davranışı kıstas ise, ben de eşime sinirleneyim.

Ya anlatımınızda eksik kalan bölümler var, ya da basit bir durumu abartıyorsunuz.

kadın hisseder.
sadece o kadında bunu hissettiyseniz vardır bi ilgisi.
ama bu konuda sıkıştırırsanız daha da ilgisini çekmeye başlar o kadın.
benim böyle konularda fix çözümüm: aynısını yapıp, empati kurmasını sağlamak.
mesela karma bi ortamda o rahat olunca ben de oluyorum.
benim tavrımdan rahatsız olmasını sağlıyorum, ki kendisi de dikkat etsin.
yoksa anlamaz bu hödükler.

Iyide ilk defa bayan arkadas gelmiyordur herhalde. Konuyubacan arkadasta biliyordur konusanin yuzune bakilir ama baska bir bakis yakalamis ki sorun ediyor.
Yani bir cok aile geliyordur herhalde. Dalio gitti ise kadina fark eder tabi.
Insan hisser yani..

Ama yinede arkadaşların dedigi gibi aklina oyle birsey sokma belki adamin aklinda birşey yok. Belki kadin aktif ve dinleniyor diye azicik kiskanmista olabilirsin.
Benim esim herkesle cok iyi anlasir cocuk yasli kadin erkek. Hepsiyle hos sohbeti olur. Normalde cok kiskanc olmama rağmen kadinlarla yaptigi sohbeti kiskanmiyorum.

Damla lütfen, gene mi ?

Şu adamı biraz rahat bırak. Kendine de adama da huzur vermiyorsun.

Seni bu kadar çektiğine göre en az bir adriana lima, bir Rihanna kadar güzel olduğunu düşünmeye başladım

Siz karşınızda bir konuşurken suratına bakmadan mı o insanı dinlersiniz bu saygısızlıktır bir kere yani kadın bir şey anlatıyor olacak ama kocanız o kadın aman yanlış anlaşılır diye başka tarafa mı bakacak dalmıştır o an hem kocasıyla geliyorlarmış zaten herhalde aralarında bir şey olsa olacak olsa eşiniz sizi zaten bir araya getirmek istemez hiçbir evli erkek hoşlandığı kadını eşinin karşısına getirmez artık şu hüsnü kuruntulardan vazgeçin

arada reklamını da yaptın he

Bende çift olarak buluşmalarımızda , biri bişey anlatıyorsa bana doğru, ister kız olsun ister erkek dikkatli bi şekilde dinlerim yüzüne bakarım. Bu ona asıldığım anlamına gelmez, duyduğum saygıdandır. Ve bunu anormal bulmuyorum. Bence yaptığın çok yanlış, eeşim erkek arkadaşım vs bana böyle bişey dese acayip derece bozulur, kırılırım. Ki beni tanıyan insan bana böyle bişey deme cürretinde bulunursa ben bunu kişiliğime hakaret sayarım, benim için ayrılık sebebidir. Eşin sakin kalmış, ben cidden kızarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…