- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
bunada şükür ne diyelim, daha kötüsünden iyidir canım.evet cnm bunlar bizim rahatlığımız için gerekli şeyler onların görevi çalışmak genede şükürler olsun bugün iyi haberi aldım 2 ayda bir izin alabiliyomuş 6 gün oda yeter bize ne yapalım haziranda gelicek bir aksilik çıkmazsa allah izin verirse gelcek inş hem kızımın doğum günü bende kara kara düşünüyodum nasıl yapcam doğumg gününü felan diye allah büyük yaa illaki bi mucizele yaratıp bizi zor durumlardan kurtarıyo allaha şükürler olsun bugünlerimizi arattırmaın bize:Saruboceq::Saruboceq:
İnş dilediğin gibi olur herşey, peki senin gitme imkanın yok mu ?
Canım öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum.cnm seni o kadar iyi anlıyorumki..ben şimdi hamileyim mayısta bir kızımız olucak inşallah eşim astsubay ve malesef bu yaz bize kati tayin geldi..daha 2 senemiz vardı oysaki..ve muhtemelen ben 40 lı bebekle 5.doğuya gidemicem..ailemde burda..bizimde ayrılık dönemimiz olucak..
hayırlısı olsun cnm canını sıkma Rabbim saglıktan etmesin baska dert vermesin
Hasretin hepsi zorda evlendikten sonra eşten ayrılmak çok daha zor.
Benimde eşim askeriyede, ama kavuşamıyoruz işte.
Şükürki sen eşinin yanında olacaksın.
Diyroum bazen keşke doğuda olsaydı beraber olsaydık, bizimki batıda noluyo ki

Hep ayrı hep ayrı

Canım kavuştunuz mu siz ?Bizde iş yüzünden 6 ay ayrı kaldık ve sadece arada 3 gün görüşebildik bayram tatilinde. Seni çok iyi anlıyorum. Ama en azından senin bi kızın varmış o bakımdan benden şanslısın sana moral olacaktır. Çabucak geçer inşallah..