• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimsiz nasıl geçicek günler :(:(

evet cnm bunlar bizim rahatlığımız için gerekli şeyler onların görevi çalışmak genede şükürler olsun bugün iyi haberi aldım 2 ayda bir izin alabiliyomuş 6 gün oda yeter bize ne yapalım haziranda gelicek bir aksilik çıkmazsa allah izin verirse gelcek inş hem kızımın doğum günü bende kara kara düşünüyodum nasıl yapcam doğumg gününü felan diye allah büyük yaa illaki bi mucizele yaratıp bizi zor durumlardan kurtarıyo allaha şükürler olsun bugünlerimizi arattırmaın bize:Saruboceq::Saruboceq:
bunada şükür ne diyelim, daha kötüsünden iyidir canım.
İnş dilediğin gibi olur herşey, peki senin gitme imkanın yok mu ?
cnm seni o kadar iyi anlıyorumki..ben şimdi hamileyim mayısta bir kızımız olucak inşallah eşim astsubay ve malesef bu yaz bize kati tayin geldi..daha 2 senemiz vardı oysaki..ve muhtemelen ben 40 lı bebekle 5.doğuya gidemicem..ailemde burda..bizimde ayrılık dönemimiz olucak..
hayırlısı olsun cnm canını sıkma Rabbim saglıktan etmesin baska dert v
ermesin
Canım öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum.
Hasretin hepsi zorda evlendikten sonra eşten ayrılmak çok daha zor.
Benimde eşim askeriyede, ama kavuşamıyoruz işte.
Şükürki sen eşinin yanında olacaksın.
Diyroum bazen keşke doğuda olsaydı beraber olsaydık, bizimki batıda noluyo ki :(
Hep ayrı hep ayrı :((

Bizde iş yüzünden 6 ay ayrı kaldık ve sadece arada 3 gün görüşebildik bayram tatilinde. Seni çok iyi anlıyorum. Ama en azından senin bi kızın varmış o bakımdan benden şanslısın sana moral olacaktır. Çabucak geçer inşallah..
Canım kavuştunuz mu siz ?

Allah kavuştursun canım. Seni anlıyorum, çünkü ben de eşimi bir gece nöbetçi olsa 24 saatte bile özlerim.
Ama artık telefon var, görüntülü arama var. Arada gidersin yanına. İyi yanlarını düşün.

CandaS kusura bakma canım mesajına geç uyandım :)) kavuştuk çok şükür. Allah kimseyi sevdiklerinden uzakta bırakmasın.

bunada şükür ne diyelim, daha kötüsünden iyidir canım.
İnş dilediğin gibi olur herşey, peki senin gitme imkanın yok mu ?

Canım öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum.
Hasretin hepsi zorda evlendikten sonra eşten ayrılmak çok daha zor.
Benimde eşim askeriyede, ama kavuşamıyoruz işte.
Şükürki sen eşinin yanında olacaksın.
Diyroum bazen keşke doğuda olsaydı beraber olsaydık, bizimki batıda noluyo ki :(
Hep ayrı hep ayrı :((

Canım kavuştunuz mu siz ?
saol cnm benim allah seninde gönlüne göre versin eşin yanında olsun ayrı kalmak çok zormafoldumben
Allah kavuştursun canım. Seni anlıyorum, çünkü ben de eşimi bir gece nöbetçi olsa 24 saatte bile özlerim.
Ama artık telefon var, görüntülü arama var. Arada gidersin yanına. İyi yanlarını düşün.
işte haziranın başında 6 gün izine gelicek nasıl geçicek o günler bilmem ama bunada şükür parada önemli ama kızımızın geleceğide önemli o yüzden yaşlılığımza yatırım yapıcazki rahat edebilelim gençlikte herşeye katlanabiliyosun ama yaşlanınca olmuyo rabbim sağlık versinde kazadan beladan korusunda eslerimiz gün olur hep yanımızda olur bunada şükür
CandaS kusura bakma canım mesajına geç uyandım :)) kavuştuk çok şükür. Allah kimseyi sevdiklerinden uzakta bırakmasın.
ayy ne güzel darısı bizim başımızaa cnm rabbim bidaha uzun ayrılıklar vermesin:Saruboceq:

Back
X