Eşin ailesi/Kendi ailem) Ayrımcılık mı oluyor ?

Bizde de biz değişik bir şey almışsak örneğin yöresel bir şey olur , kv de alsa annem de alsa ya da ben mutlaka bi parça dahi olsa paylaşırız birbirimizle annem kv verir, kv anneme verir, ben her ikisine de veririm kilo olması şart değil eşiniz belki de bunu bilmiyor sağolsun eşim farklı bir yere gitmişsek hiç ayırmaz aileyse eğer benim ailemde onun ailesi artık bence bunu anlatmalısınız eşinize en basiti antepten salça gelmişti örneğin üçe böldüm dedim ki kahvaltıda ekmeğe süreriz maksat kilolarca vermek almak değil paylaşmak bence...

Yani annesinin ihtiyaçlarını karşılamak için birşeyler yapabiliyorsa benim annenizin de gönlünü alacak birşeyler yapabilmeli ihtiyacı olmasa da...hediye diye birşey var...anneler günü doğum günü vs..hediye alinabilir.benim anneme para verse ben utanırım annem de utanır ya...telefon bile etmez farklı şehirlerde yüz bayramlarda aramaz ama annem gelse biz memlekete gitsek saygıda kusur etmez yaman celiskiler
Öyle mesele para vermesi değildi annem benim yaşadığım yerde değil geldiğinde gezmeye çıkıyoruz herşeyi karşılıyor eşim ama madem gelmiş insan bi bluz bi elbise yada beş liralık bir başörtüsü bile alabilir ama yok bana diyor annen bişey beğendiyse sen al. Bende gıcık oluyorum maksat onun düşünüp anne bak bu güzelmiş diye alması yada annem bişey beğendiğinde alması ama yok. Yaman çelişki dediğin gibi...

Herkes kendi ailesine alir. Siz kendi ailenize alamiyorsaniz esinizin ne zorunlulugu var ki? Calisin siz de alin ailenize madem dert ediyorsunuz.

Zorunda değil belki ama yapıyorsa ayırt etmemeli bence. Kendi ilişkimiz için konuşuyorum eşim çalışmamı hiç istemiyor,istemiyorsa da istediklerimi yapması gerekli veya ben istemeden düşünmeli. Çoğu zaman yapar gerçi ama bazen düşünemiyor sanırım
Çalışmanı istemeyen eşin ve çalışmayan senle bu sürekli sürer gider. Babası sabancı bile olsa, sağlığı yerindeyse kadın erkek çalışmalı. Yoksa biri diğerinin insafına kalıyor ister istemez.

Back
X