- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Bende yutmamalısın ama sen bilirsinBen o olayı yuttum bile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yutmamalısın ama sen bilirsinBen o olayı yuttum bile.
Yok ben o kısmı eksik anlattım sanırım, yani uyuyacağımız zaman dönüyoruz,kalmıyoruz demek istedim.İş çıkışı da alıyoruz demişsin ya bende hemen alıp gidiyosunuz gibi anladım
Yapacak bir şeyim yok ki başka, vermeyeceğiz diyemem.Evdeki bilezikle takas yap demem,eşimin başının etini yedim,özür diledi,ne istersen yapalım dedi... Yani yapacağım bir şey kalmadı ki. Şimdi de bu olay işte.Bende yutmamalısın ama sen bilirsin
Bende çalışıyorumYok ben o kısmı eksik anlattım sanırım, yani uyuyacağımız zaman dönüyoruz,kalmıyoruz demek istedim.
Ben altında değilim tabi ki varsa bi broç verilecek zatenYapacak bir şeyim yok ki başka, vermeyeceğiz diyemem.Evdeki bilezikle takas yap demem,eşimin başının etini yedim,özür diledi,ne istersen yapalım dedi... Yani yapacağım bir şey kalmadı ki. Şimdi de bu olay işte.
Ama seninki ufak sanırım canım, yani mecbur tek bırakamazsın.Kızımın ufak olduğu dönemler zaten daha sık gidiyorduk; şuan haftasonları gitmek istemiyorum diye konu açtım ama mecburi durumlarda yine gidiyorum.Kızım 3 yaşına girecek 29 ocakta, haftada 1 gün orada olması hem kızım,hem annem hem de kayınvalidem açısından daha iyi. Burada sorun, anormal anormal bahanelerle eşimi arayıp evlerine çağırması. Cumartesi öğlen,eşim işim var diye bahane uydurdu. Akşam bu sefer başka bir şey için çağırdı. Sen git ben gelmeyeceğim dedim diye aramız bozulduBende çalışıyorum
Kızıma annem bakıyor, kapıdan alıp çıkıyorum ki kızım evimize düzenimize alışsın ( İşyerim uzak geç geliyoruz )
Annem beni bilir, anlayışlıdır, yanlış anlamaz nasılsa..
Kayınvalidem de özlüyordur torununu diye hafta sonları da kayınvalideme gidiyoruz. Tek bakamam aman der ağladı mı verir filan. 1 tam gün mümkün değil bakmaz ama bu onun babaanne olduğu gerçeğini, görme hakkını engelleyemez diye ben gitmekte bi mahsur görmüyorum. Cumartesiyi ( yarım gün çalışıyorum ) tercih ediyorum ki Pazar bize kalsın.
Büyük konuşmayayım ama bir şey daha çıkarsa işten ayrılırım,kendi kendine ne hali varsa görsün.Ben altında değilim tabi ki varsa bi broç verilecek zaten
4 koca yıl eşinin bunu senden gizlemesi
Annesi artık borcunu pat diye istemese hala ruhunun bile duymayacağına şaşırdım
Eşinin umarım başka sürpriz borcu çıkmaz
1 yaşına girecek, 5,5 aylıkken işe döndüm annem tek bakabiliyor ama isteyen bakabilir yani.Ama seninki ufak sanırım canım, yani mecbur tek bırakamazsın.Kızımın ufak olduğu dönemler zaten daha sık gidiyorduk; şuan haftasonları gitmek istemiyorum diye konu açtım ama mecburi durumlarda yine gidiyorum.Kızım 3 yaşına girecek 29 ocakta, haftada 1 gün orada olması hem kızım,hem annem hem de kayınvalidem açısından daha iyi. Burada sorun, anormal anormal bahanelerle eşimi arayıp evlerine çağırması. Cumartesi öğlen,eşim işim var diye bahane uydurdu. Akşam bu sefer başka bir şey için çağırdı. Sen git ben gelmeyeceğim dedim diye aramız bozuldu
Aslında şöyle, biz zaten önceleri de bunun tartışmasını yaşıyorduk.Torununu özlüyor diye hem de kendi talep ediyor diye haftaiçi 1 gün orada oluyoruz. Bayadır da çözmüş gibiydik (En azından eşimin gidesi gelmiyordu bahane üretiyordu) Şimdi ben eşimle konuşsam,haftaiçi gitmeyelim her cumartesi gidelim desem,adım gibi eminim ki bazı zamanlar pazar da çağıracaklar. Akrabaları,çevreleri o kadar geniş ki her toplanmada biz de olalım istiyorlar.A bunlar dün geldi,bugün çağırmayalım düşünceleri yok1 yaşına girecek, 5,5 aylıkken işe döndüm annem tek bakabiliyor ama isteyen bakabilir yani.
Bahsettiğin durumlarda bize hiç yabancı değil, gidilecek yer bulamamışsa öğlen aradıysa akşam yine arar kayınvalidem bi kez daha şansını dener yani. Bende arada olmaz derim eşime ama her seferinde değil. Sen sıkıldığından hiç istemiyo olabilirsin ama eşinde dolmuş demek ki senin annenle aynı binadayız ama benim anneme hep olmaz gelmem diyosun diye düşünüyo olabilir. Konuşup uzlaşın 'haftada birgün Cumartesi' gibi. Onun dışına da çıkmayın.
Bazı aileler öyle maalesef. Hiç anlayışlı değiller. Ama eşin de 'müsait değiliz' demeyi bilmeliAslında şöyle, biz zaten önceleri de bunun tartışmasını yaşıyorduk.Torununu özlüyor diye hem de kendi talep ediyor diye haftaiçi 1 gün orada oluyoruz. Bayadır da çözmüş gibiydik (En azından eşimin gidesi gelmiyordu bahane üretiyordu) Şimdi ben eşimle konuşsam,haftaiçi gitmeyelim her cumartesi gidelim desem,adım gibi eminim ki bazı zamanlar pazar da çağıracaklar. Akrabaları,çevreleri o kadar geniş ki her toplanmada biz de olalım istiyorlar.A bunlar dün geldi,bugün çağırmayalım düşünceleri yok
Aslında şöyle, biz zaten önceleri de bunun tartışmasını yaşıyorduk.Torununu özlüyor diye hem de kendi talep ediyor diye haftaiçi 1 gün orada oluyoruz. Bayadır da çözmüş gibiydik (En azından eşimin gidesi gelmiyordu bahane üretiyordu) Şimdi ben eşimle konuşsam,haftaiçi gitmeyelim her cumartesi gidelim desem,adım gibi eminim ki bazı zamanlar pazar da çağıracaklar. Akrabaları,çevreleri o kadar geniş ki her toplanmada biz de olalım istiyorlar.A bunlar dün geldi,bugün çağırmayalım düşünceleri yok
Canım aslında ben kendi anneme de gitmiyorum yani daha çok kendi evimle kızımla ilgileneyim diyorum.Zaman yok artık ,hergün o kadar yoğun ki. Ama kendi annemi hergün görüyorum tabi, sabah bize geliyor akşam biz işten döner dönmez de evine çıkıyor.Toplana 10 dk. Eşime "senin ailenle beraberiz, benim aileme dış kapının mandalı muamelesi yapıyoruz" gibi bir koz asla vermedim,öyle bir ayrıcalık olmadı hiç. Zaten şuan annemi kızımı sormak için bile arayamıyorum çünkü o da bana küs. Şimdi bir ton laf sayacak kayınvalidene niye gitmedin diye.Ceyz yorumları ve arada yazdıklarını okumadım
Seni burdan az çok biliyorum
Şimdi her aradıklarında tabii ki gitmen gerekmez ama bana sık gitmen gerekir gibi geldi
Neden dersen senin ailen ile fazla içli dışlısınız kızına bakıyor sık uğruyorsunuz vs arada yemek vs de yiyormuydunuz hatırlayamadım
Iş kurs vs derken haftada iki Kv ye gitmek seni zorlar bunu eşine tatlı dille anlat zira o kendi ailesine gidiyor ya mantığında
Bak ben aynı şehirde Kv ye 3-4 ayda bir gidiyorum ama anneme de yılda bir ya da taş çatladın iki gidiyorum maddi vs sıkıntım yok aklıma esse şimdi de giderim ama yapım böyle düzenini bozmak istemiyorum tatilde bile gitmek zor geliyor
Eşim de anneme gidelim vs diye tutturmuyor ha bu arada eşim de öyle her hafta falan gitmez yani artık telefon var ne gereği var bu kadar sık görüşmeye deriz
Çok gerilmeyin bu konu her evde olur bir süre alevlenir bir süre söner
Orta yol deyip telefon edebilirsin özel bir anlaşmazlık yok ise aranızda eşin gider sen de ben gelemedim Hira ile şunu yaptım vs dersin
O zaman haklısın. Ama bazı şeyleri onların anlamasını beklemeden biz söylemeliyiz. Mesela anne çağırıyorsun ama işlerimi yetiştiremiyorum,kızım ilgi bekliyor vs tatlı bir dille anlatabilirsiniz. Eşin devreye girip hafta sonlarını kızımıza ayırıyoruz diyebilir.Kızımın orada kaldığı günler çok geç saate kadar orada oluyoruz.Kapıdan verip alma durumu yok ki. Haftada 1 gün daha ayırsam benim zaten 2 gün iznim var,birinde yarım gün ev işi,yemek,ütü yapıyorum. Robot değilim ki ben![]()
Ben o olayı yuttum bile.
Siz iyi biri olduğunuz için size yapılanları hemen unutuyorsunuz
Bulmuşlar sizin gibi birini yüklendikçe yüklenirler tabii
Ama onlar her gün uğramanıza rağmen hafta sonu gelmiyor diye hemen laf yapmışlar
Siz esinizi üzmek istemiyorsunuz huzur bozulmasın diyorsunuz ama adam ailesi için gayet de sizi üzüyor siz de artık buna göre davranın bence
Ayy beni çağırmasın darılırsam namerdimama şimdi bu forumda da var, çağrılmayınca darılıyor çoğu kişi.
o yüzden onlar çağırsın, buna çok takılmayın, hatta sevinin çağırıldığınız için.
sizin planlarınıza uymuyorsa elbette gitmezsiniz, ya da planınız olmasa bile evde kalmak isteyebilirsiniz.
ama bazen de iyi gelir, şenlikli ortam güle oynaya gidersiniz.
Onların kültürüne göre bazı durumlar mecburi.Yani işlere yetişememek,kızımla ilgilenmek istemek filan fasa fiso bu mecburi zamanlara göre.Asla sana saygı yok. Ben bunu evlenmeden önce de biliyordum ama üstesinden gelirim,alışırım belki diye görmemezlikten geldim.O zaman haklısın. Ama bazı şeyleri onların anlamasını beklemeden biz söylemeliyiz. Mesela anne çağırıyorsun ama işlerimi yetiştiremiyorum,kızım ilgi bekliyor vs tatlı bir dille anlatabilirsiniz. Eşin devreye girip hafta sonlarını kızımıza ayırıyoruz diyebilir.
.İyi haftalar kızlar. Eşimle haftasonu biraz tartıştık,normal konuşuyoruz ama aramız iyi değil. Sebebi benim ailesine gitmek istememem.Ama bu duruma engel olamıyorum,oraya gidesim gelmiyor. Haftaiçi bir gün kızımı oraya bırakıp iş dönüşü alıyoruz, çalışan biriyim bu yeterli değil midir Allah aşkına? Eşim haftada 2-3 gün uğrar,ona asla lafım yok ama ben neden her aradıklarında gitmek zorundayım?
Size sormak istediğim; sadece bu sebeple eşinden ayrılan var mı? Eşim bir gün yeter artık diyip çekip gider mi? Ailesine her zorlamasında gitmiyorum diye ayrılmak isterse güle güle diyeceğim çünkü,asla taviz veremiyorum.Annesi çok üzülüyormuş, aramıyormuşum bile. Ya arıyorum,saygıda kusur etmiyorum; asıl bize saygı duymayan kendisi.Oğlunun evlendiğini biraz kabullense...