• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin ailesiyle küs olmak

bence bayramda geleni kabul etmemek, gelen kişinin küsmesi (ya da görüşmeyi kesmesi desem daha doğru olacak) yeterli bi sebep. Şanslısın be, bizimde başımıza gelse ya diye düşündüm şuan:KK45:
Darısı basına yılbaşında aramadım zaten ayda bir hep arardım biraz da onlar düşünsün bu bizi niye aramadı diye

Maalesef bende çok uğraştım,çok soğuk davrandım ama benimkiler ben küs olsamda sağolsunlar yine aynı devam sanki küs değilmişiz gibi.şaka gibi bir durum onlarla alakayı kesmem imkansız Kapıdan kovsam bacadan girerler eminim:110:

Seninkilerde ayrı bi olay☺️ kız sizi seviyorlar demek ki☺️
Ya ya çok seviyorlar :D benim onlara yaptıklarımı bana biri yapsa bende severim öyle gelini.yakamı kurtaramıyorum,eşimle Ayrılma numarası bile yaptık o da olmadı düşünün yani:KK66:)

O zaman siz baştan samimi oldunuz
Evet maalesef baştan çok samimi oldum,çok iyi insanlar aslında(sadece biraz görgüsüzler) annem babam yok benm anne baba yerine koydum onları,ama şunu öğrendim gerçekten kaynanadan anne olmaz.halada bazen düşünüyorum acaba bende mi sorun var diye,ama yok ya gerçekten çok görgüsüzler

Ay benim kaynanada bana küs 1 ay önce falan taşındı neymiş efendim yardıma gitmemişim hamile hamile karnım burnumda nasıl yardım edeyim allasen 1 gün öncede anne kendini yorma istersen geliyim evi toplayalım hem bi çay içeriz yazdım yok yazdı e bu cevaptan sonra birdaha yardım için el uzatırmısınız yani bir kez aramadı onla yaşıyorduk hamile olduktan sonra ayrı eve çıktık daha gencim yemek falan fazla bilmem arayıp açmısın susuzmusun bebek nasıl demek yok bide bana küsüp faceden engelliyor gülersmisin ağlarmısın hiç oralı değilim 1 aydır konuşmuyoruz ama kendisini çok severdim hiç istemezdim küs olmak ama bebeğim olduğundan beri etmediği kalmadı bebeğimi ilk öğrendiğinde bile tepkisini görmeniz gerekirdi burnumdan getirdi.....ve eminim sırf bu süreci görmemek için küstü :KK42::rolleyes:

Ay benim kaynanada bana küs 1 ay önce falan taşındı neymiş efendim yardıma gitmemişim hamile hamile karnım burnumda nasıl yardım edeyim allasen 1 gün öncede anne kendini yorma istersen geliyim evi toplayalım hem bi çay içeriz yazdım yok yazdı e bu cevaptan sonra birdaha yardım için el uzatırmısınız yani bir kez aramadı onla yaşıyorduk hamile olduktan sonra ayrı eve çıktık daha gencim yemek falan fazla bilmem arayıp açmısın susuzmusun bebek nasıl demek yok bide bana küsüp faceden engelliyor gülersmisin ağlarmısın hiç oralı değilim 1 aydır konuşmuyoruz ama kendisini çok severdim hiç istemezdim küs olmak ama bebeğim olduğundan beri etmediği kalmadı bebeğimi ilk öğrendiğinde bile tepkisini görmeniz gerekirdi burnumdan getirdi.....ve eminim sırf bu süreci görmemek için küstü :KK42::rolleyes:

aman küstüğü iyi olmuş boşver, bi de torun üzerinden olay çıkarmıyolar mı:confused:

kıskançıktan çıldırmış herhalde, sen keyifliyim harikayım modunu bozmada sevindirme:KK48:

aman küstüğü iyi olmuş boşver, bi de torun üzerinden olay çıkarmıyolar mı:confused:

kıskançıktan çıldırmış herhalde, sen keyifliyim harikayım modunu bozmada sevindirme:KK48:
Ay hiç sorma ya Sanki çocuğu tek yaptım tövbe tövbe.. Oğluna sürekli şu yüzden küstüm aranıyo sormuyo bilmem ne diyip diyip adamın aklına giriyor neyseki kocam görüşmememizin daha hayırlı olduğu yönünde :KK76:

Ay hiç sorma ya Sanki çocuğu tek yaptım tövbe tövbe.. Oğluna sürekli şu yüzden küstüm aranıyo sormuyo bilmem ne diyip diyip adamın aklına giriyor neyseki kocam görüşmememizin daha hayırlı olduğu yönünde :KK76:

çok şanslısın canım maşallah diyelim, genelde kocalar görüşceksin diye tutturup hayatı dar eder

6,5 aylık evliyim nişanlılık döneminden beri küsüm görüşmüyorum ve çok rahatım tabi bende istemezdim böyle olmasını eşimin ailesiyle böyle olmasını ama oldu işte çok ama çok rahatım yani ..eşimde benim yanımda görüşmüyorum diye hiçbir baskısı yok çünkü haklı olanın ben olduğumu biliyor düşün en son düğünde gördüm onları

Ben yaklaşık iki ay kadar küs kaldım.
Haklı sebeplerimde vardı bu yüzden eşim çok üstelemedi ama hep rahatsızdı bu durumdan.
Benim de hep bi yanım eksik kaldı ne yalan söyliyim.
Kayınvalidem de kayınvalidedir yani.. hakkını verir ünvanının.
Konuşmadığım süre içinde hergün eşimi doldurdu, ben ne yaptım ki ona gibi gibi..
Sonra bi şekilde barıştık, herşeye rağmen bi daha aynı duruma düşmek istemem, sadece eş ailesi değil kimseyle küs kalma taraftarı değilim.Mesafeli olmak yeterlidir her zaman.

Ah mesafe de koysalar keske... biz mesafe koysak da onlar koydurmuyor. Ben de gercekten samimi, kendi halinde, icten, dogal anadolu insani olmalarini isterdim. Okumus cahillerle anlasmak gercekten zor. 7 aylik hamileyim bir kere beni arayip hal hatir sormak yok. Ilk 3 ay yerlerde surundum resmen ama yakin olmalarina ragmen kapimi calmadilar. Boyle gelis gidisler yok cunku onlarda. Illa ki aksam kari koca gelip yemek yeyip cay yemis meyve agirlanip misafir gibi gitmeleri gerekir. Ugrayip nasilsin demek bir kap yemek getirmek yoktur. Benim tespitim su arkadaslar: kizi olmayan kaynana cok vicdansiz oluyor.

Küs değilim hiç küsmedim.Küs kalacak kadar samimi değiliz ondan sanırım.Buda benim için avantaj sanırım.:)

valla çok iyiydik çok sıkı fıkıydık.
şu an bi görümcenin kocasından nefret ettiğimiz için mecburen görümceylede görüşemiyoruz.
diğer görümce de ne hakkı varsa bana kızgınmış :KK62: ben onla görüşürsem söylemem gereken şeyleri söylerim.
görüşmemeleri çok işime geliyor valla kafam rahat. eşimde evde o konuları açtırmıyor.
kv, kp zaten yok.görümceler ve elti var onların yerine fazlasıyla:KK11:

kimine küslük daha lazım özellikle de kimin ailesi maydonozsa onlar için iyi oluyor.en azından küsler karışma ve sinir etme hakıını bulamıyorlar.tükürdüklerini yalayamıyorlar.

Back
X