• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esin ailesiyle yasamak zor mudur??

doktoradayi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
110
6
16
35
İçel Mersin
merhaba .durumum cok karisik suan ama bu konuda sormak istedigim su.rekegin ailesiyle uc seneligine birlikte yasamak sorun olur mu ?bu evliligi nasil etkiler ?sevdigim kisiyle evlendigim takdirde uc sene gibi bi sure ailesiyle birlikte yasama durumumuz var.ailesi kafa yapima cokta uygun kisiler degil daha cok kapali bi aile annesi babasiyla yasiyor suan.bir de hep ailesyle yasayan erkekler evlilige ne kadar hazir oluyor?ilerde ne gibi sorunlarla karsilasabilirim?simdiden tesekkur ederim.

Bana belli bir yaşa gelmiş erkeğin ailesi ile birlikte yaşaması itici geliyor.(tamamen şahsi fikrim)
Kk da çoğu arkadaşımızın konuların da gördüğüm,3 yıl diye girer ve bir daha çıkamazsın o evden.(erkek arkadaşın ailesine düşkünse)
Sizin ne istediğiniz önemli.
Siz erkek arkadaşınızın ailesi ile yapabilir misiniz?
Ev ev üstüne olmuyor maalesef.
Özeliniz olamayacak mesela..
Rahat rahat karı koca tv izleyemezsiniz salonunuz da..
Rahatça duşa giremezsiniz.(en basit örnekleri verdim)

O 3 sene olur sana 30 sene..
Bi kere yerleştin mi eşini zor ayırırsın.
Ben burada bundan yakınan çok kadın gördüm..

Azıcık aşım, ağrısız başım derim, kendi evimde yaşarım arkadaş...

Tek eşinle evlenmiş gibi değilde hepsine nikah kıymışsın gibi tüm huylarını öğrenip , misafirlerini karşılayıp , dertleriyle ilgilenip herkese bölünmen gereken bir durum ,
Beklentiler çok yüksek oluyor , hele ilk evlenince sürekli incelenme hali çok fazla oluyor.
Cinsellik zaten yıkanma süslenme romantizm vs. yerlerde tabi.
En kötüsü de nihayetinde bir kavga çıkması ayrıca bunlar benim 20 gün felan kalma tecrübelerim beraber yaşamadım yani.

Bişi söyleyeyimmi benim annem süper anlayışlı iyi bir insandır abimler tatildeyken evlerini havalandırmaya gittik anahtarla açmadan önce 3 4 kere zili bastı niye 'ya habersiz geldilerse' diye düşün böyle bir anlayışın sahibi ama onunla bile aynı evde yaşanmaz çünkü onunda kendine göre değer yargıları var alınacağı şeyler var

merhaba .durumum cok karisik suan ama bu konuda sormak istedigim su.rekegin ailesiyle uc seneligine birlikte yasamak sorun olur mu ?bu evliligi nasil etkiler ?sevdigim kisiyle evlendigim takdirde uc sene gibi bi sure ailesiyle birlikte yasama durumumuz var.ailesi kafa yapima cokta uygun kisiler degil daha cok kapali bi aile annesi babasiyla yasiyor suan.bir de hep ailesyle yasayan erkekler evlilige ne kadar hazir oluyor?ilerde ne gibi sorunlarla karsilasabilirim?simdiden tesekkur ederim.

Canim benim uc sene cok fazla gercekten kaldiki bir ay ayni evde yasasan kafayi yersin. Sakin boyle birseyi kabul etme inan cok ama cok zor !!! ev ev ustune olmaz !!! sonucta senin ozel hayatin olacak sorumluluklarin olacak dinlemek ve esinle yanliz kalmak istedigin gunler olacak ve yapamazsin huzursuzluk cikar !!!!
ben yasadim gordum ve evliligim bitmek uzere hele'de ailesi kafa yapina uygun insanlar degilse !!!!
hep ailesiyle yasayan onlari lafindan cikmayan erkeklere anakuzusu deniyor bu tarz erkekler'de bagimli yasar resmen ve bu evlilikler genelde sagliksiz cunku karsindaki insan kendi iradesiyle karar veremez. Bu tarzdaki insanlarda olgunlasmamis evliligi kaldiracak karaktere sahip olmayan tiplerden.
Esin birde onlarin lafina giderse cikmaza girersin itilir kalkilirsin sakin boyle birseyi kabul etme. Otur ve kendisiyle acikca konus yoksa olan sana olur hizmetci moduna kimse girmek istemez. Hersey gozlerine batar hakli olsan dahi esine laf anlatamazsin.

O 3 sene olur sana 30 sene..
Bi kere yerleştin mi eşini zor ayırırsın.
Ben burada bundan yakınan çok kadın gördüm..

Azıcık aşım, ağrısız başım derim, kendi evimde yaşarım arkadaş...

Omrunden omur gidiyor insanin gercektende aynen soyledigin gibi cnm insallah arkadasimiz kabul etmez boyle birseyi gercekten bu konulara cok uzuluyorum artik su ayni evde yasamak olayi ortadan tamamen kalksa cok iyi olacak zaten cok nadir nice yuvalar yikiliyor bunun yuzunden ev ev ustune olmuyor iste !!!

3 yıl değil 3 ay akıl sağlığını muhafaza ederek dayanabilirsen cennetliksin arkadaşım. Şahsen ben böyle bir şeyi asla kabul etmezdim.

Canim benim uc sene cok fazla gercekten kaldiki bir ay ayni evde yasasan kafayi yersin. Sakin boyle birseyi kabul etme inan cok ama cok zor !!! ev ev ustune olmaz !!! sonucta senin ozel hayatin olacak sorumluluklarin olacak dinlemek ve esinle yanliz kalmak istedigin gunler olacak ve yapamazsin huzursuzluk cikar !!!!
ben yasadim gordum ve evliligim bitmek uzere hele'de ailesi kafa yapina uygun insanlar degilse !!!!
hep ailesiyle yasayan onlari lafindan cikmayan erkeklere anakuzusu deniyor bu tarz erkekler'de bagimli yasar resmen ve bu evlilikler genelde sagliksiz cunku karsindaki insan kendi iradesiyle karar veremez. Bu tarzdaki insanlarda olgunlasmamis evliligi kaldiracak karaktere sahip olmayan tiplerden.
Esin birde onlarin lafina giderse cikmaza girersin itilir kalkilirsin sakin boyle birseyi kabul etme. Otur ve kendisiyle acikca konus yoksa olan sana olur hizmetci moduna kimse girmek istemez. Hersey gozlerine batar hakli olsan dahi esine laf anlatamazsin.

suan durumum dah ada karisik aslinda ben yabanci uyrukluyum turk adetlerini pek biliyorum sayilmaz.onun ailesin emisafir gittim bi hafta gibi bi sure kaldim onlarda sorun su ki oturup kalkmaya bil edikkat eden bi aile gelin en giymeli nasil oturmali hepsi sorun oluyor diyelim ben rahat oturdum ayak ayak ustune attim bu sorun oluyor bi defa farketemeden yaptin erkek arakadsim uyardi beni ailesine cok bagli ben onu fazla seviyorum vazgecmek mi mantiklidir yoksa o aciyi cekmek mi kafam cok karisik onun guel huylari var kaybetmek istemiyorum.ucreti ayri yasamamiz icin uygun degil.benim calsima durumumsa uc sene sonra olabilir suan ogrenciyim

Canım bence o 3 yılı nişanlı geçirin.
"3 yıl ailesiyle yaşamak zorundayız" dediğiniz için yazdım.
3 yıl sonra evinizi kurar evlenirsiniz.

arkadaşım 3 yıl hem kendinin hem de ilişkinizin yıpranmasını göze almaktansa, 3 yıl beklemek ve sonra güzel bir başlangıç yapmak daha mantıklı geldi bana da..

suan durumum dah ada karisik aslinda ben yabanci uyrukluyum turk adetlerini pek biliyorum sayilmaz.onun ailesin emisafir gittim bi hafta gibi bi sure kaldim onlarda sorun su ki oturup kalkmaya bil edikkat eden bi aile gelin en giymeli nasil oturmali hepsi sorun oluyor diyelim ben rahat oturdum ayak ayak ustune attim bu sorun oluyor bi defa farketemeden yaptin erkek arakadsim uyardi beni ailesine cok bagli ben onu fazla seviyorum vazgecmek mi mantiklidir yoksa o aciyi cekmek mi kafam cok karisik onun guel huylari var kaybetmek istemiyorum.ucreti ayri yasamamiz icin uygun degil.benim calsima durumumsa uc sene sonra olabilir suan ogrenciyim

Sen ayni benim durumuma dusmussun bende baska bir ulkeden turkiyeye gelin gittim ve basima gelmedik kalmadi o ayni evin icerisinde bir anlatsam varya bana hak vereceksin ve kendinden pay biceceksin eminim !!
Cnm bak cok iyi anliyorum seni ama hic bir zaman mutlu olamazsin inan bana !!! bugun bacak bacak ustune atman gozlerine batiyorsa yarin hizmetci moduna girersin herseyine musallat olurlar benligini kaybedersin psikolojin bozulur !!!
Cok seviyor olabilirsin ona saygim sonsuz gulum VAZGEC DEMIYORUM ama senin icin soyluyorum !!! inan bu tarz erkekler o guzel huylarini evlendikten sonra egerki ailesine bagimli yasiyorlarsa kaybediyorlar onlarin lafindan cikmaz hale geliyor ailesiyle senin aranda iyi bir hukuk saglam bir kopru kuramiyor... Simdiden baslamis sevdigin adam !!!!!!
kimsenin bu tarz seyleri yasamasini istemiyorum gercektende buna kimsenin vicdani el vermez....

Yaşınız kaç?
Neden acele ediyorsunuz?
Maddi durumu aile geçindirmeye yetmiyorsa bekleyin, sakın acele etmeyin.

Yaşınız kaç?
Neden acele ediyorsunuz?
Maddi durumu aile geçindirmeye yetmiyorsa bekleyin, sakın acele etmeyin.

benim 27 yasim var onunsa 30 ailesi ona evlen diye baski uyguluyor.aslinda bana dokunan bisey var soyledigi ben calisiyor olsam ayri yasiyabilicekmisiz fakat erkegin bunu dusunmesi gerekmez mi yani sonucta ailenin durumunu coogu zaman maddi acidan erkek belirler

benim 27 yasim var onunsa 30 ailesi ona evlen diye baski uyguluyor.aslinda bana dokunan bisey var soyledigi ben calisiyor olsam ayri yasiyabilicekmisiz fakat erkegin bunu dusunmesi gerekmez mi yani sonucta ailenin durumunu coogu zaman maddi acidan erkek belirler

Doktor mu olacaksın mezun olunca? Belki de buyüzden baskı yapıyorlardır.. Kuş ellerinden uçmasın diye..

Tabiki erkek evi geçindirmek zorunda.. Şimdi moda oldu kadından evi geçindirmesini beklemek.

Erkek arkadaşın nekadar kazanıyor ayıptır sorması?

Sen ayni benim durumuma dusmussun bende baska bir ulkeden turkiyeye gelin gittim ve basima gelmedik kalmadi o ayni evin icerisinde bir anlatsam varya bana hak vereceksin ve kendinden pay biceceksin eminim !!
Cnm bak cok iyi anliyorum seni ama hic bir zaman mutlu olamazsin inan bana !!! bugun bacak bacak ustune atman gozlerine batiyorsa yarin hizmetci moduna girersin herseyine musallat olurlar benligini kaybedersin psikolojin bozulur !!!
Cok seviyor olabilirsin ona saygim sonsuz gulum VAZGEC DEMIYORUM ama senin icin soyluyorum !!! inan bu tarz erkekler o guzel huylarini evlendikten sonra egerki ailesine bagimli yasiyorlarsa kaybediyorlar onlarin lafindan cikmaz hale geliyor ailesiyle senin aranda iyi bir hukuk saglam bir kopru kuramiyor... Simdiden baslamis sevdigin adam !!!!!!
kimsenin bu tarz seyleri yasamasini istemiyorum gercektende buna kimsenin vicdani el vermez....

anladiginiz icin tskr ederim gercekten aslinda ben sirf bu sevgi yuuznden cok sey yasadim 4 aydir baska biriyle nisanliyim sirf vazgecemedigim icin ayri yasayan evini duzenini kumus birine haksizlik ediyorum asiri vicdan azabiyla kivraniyorum

Doktor mu olacaksın mezun olunca? Belki de buyüzden baskı yapıyorlardır.. Kuş ellerinden uçmasın diye..

Tabiki erkek evi geçindirmek zorunda.. Şimdi moda oldu kadından evi geçindirmesini beklemek.

Erkek arkadaşın nekadar kazanıyor ayıptır sorması?

1 milyar kazaniyor durumum inanin ki cok karisik kafamin ici dolu ben 4 aydir nisnaliyim ama sirf bu sevgi yuzunden nisanlima yeni hayatima adapte olamiyorum

Kendinizi ateşe atmayın derim.
Ailesinin yanında erkekler tamamen sorumluluklarından kaçıyorlar, ki 30 yaşına gelmiş bir adam ben ev geçindirmem diyorsa tamamen sorumluluktan kaçıyor demektir.
Yerinizde olsam evlenmek için ayrı ev şartı koyardım.

Ne yani sen bir başkasıyla 4 aydır nişanlısın ama bir başkasıyla evlenmeyi mi düşünüyorsun.
Eğer doğru anladıysam senin kafan sadece karışık değil aklın başında değilmiş gibi davranıyorsun.

Back
X