• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esin ailesiyle yasamak zor mudur??

bende evlenmeden önce öyle düşünmüştüm ama evlenince iyiki yaşamamışım diyorum... sizden başka bir erkek ve bir bayanla aynı evde olacaksınız mahremleriniz olacak onları korumak sakınmak isteyeceksiniz başaramıyacaksınız eşinizle ortak bişiler yapmak isteyeceksiniz(yemek yapmak ayaklarınızı uzatıp film izlemek gibi..)sizden başka 2 kişi hayatınızda olacak hevesiniz kursağınızda kalacak...yeri geldiğinde bir kilot bir atlet evde dolaşmak isteyeceksiniz olmayacak aman gürültü olmasın vs dikkat edeceksiniz belkide yıkarken iç çamaşırlarınızın görünmesinden utanacaksınız... vs vs bir sürü sorun çıkacak cnm 3 sene sonra ayrı evde yaşama olanağınız varsa 3 sene bekleyin derim....

Bende çoğu arkadaşım gibi 3 yıl aynı evde yaşayacağınıza 3 yıl daha bekleyin derim, aynı evde yaşamak demek hareketleriniz kısıtlanacak sürekli sizden bir şeyler bekleyecekler demek. mahreminiz kalmayacak, ufak bir tartışma bile yaşayamayacaksınız demek. Bırakın eşinizle vakit geçirmeyi kendinize bile zaman ayıramayacaksınız, 3 sene sonra ayrı eve çıkmayı düşünmek yerine ayrılmayı bile düşünebilirsiniz. Hele böyle 1 hafta kaldığınız evde size müdahale ettilerse aynı ortamda yaşamaya başlayınca kalanını siz düşünün artık.

Bu arada öğrenciyseniz kaç yaşındasınız ve evlenmeyi düşündüğünüz kişi kaç yaşında

Bende çoğu arkadaşım gibi 3 yıl aynı evde yaşayacağınıza 3 yıl daha bekleyin derim, aynı evde yaşamak demek hareketleriniz kısıtlanacak sürekli sizden bir şeyler bekleyecekler demek. mahreminiz kalmayacak, ufak bir tartışma bile yaşayamayacaksınız demek. Bırakın eşinizle vakit geçirmeyi kendinize bile zaman ayıramayacaksınız, 3 sene sonra ayrı eve çıkmayı düşünmek yerine ayrılmayı bile düşünebilirsiniz. Hele böyle 1 hafta kaldığınız evde size müdahale ettilerse aynı ortamda yaşamaya başlayınca kalanını siz düşünün artık.

Bu arada öğrenciyseniz kaç yaşındasınız ve evlenmeyi düşündüğünüz kişi kaç yaşında

ben 28 o kisi 30

sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama sakınnnnnnnnnnnnnnn kabul etme ben aynı evde yaşamışken ailesi yüzünden şu altı ay içinde kaç kere sorun yaşadık en küçüğü tv karşında bile rahat rahat oturamazsın evin içinde rahat rahat dolaşamazsın duşa girmek bile sorun olur

gülü seven dikenine katlanır demişler.. Ama benimki diken değil de yalı kazığı zannedersem.. Azıcık daha sabır.. Dün gece eşimle tartıştıkdan sonra buralara baktım.. Herkes muzdarip.. Biri de ben eşimin ailesiyle oturuyorum ve mutluyum desin.. Kimse yok.. Ben hala evi ayırma fikrini düşünmemeliymişim mevzusunu açmamalıymışım.. Daha çok kalbim kırılırmışşşşşş.. Tavuk gibi yolunmayı çok sewer benim kocam..
:36:

Ah cnm ah cok uzuldum senin adina benim esimde evlendikten sonra bana omur boyu ayni evde yasicam demezmi ve bunun yuzunden benim yuvam YIKILDI annesi ve kiz kardesi bildigin yilan ne yapsam ne etsem gozlerine batardi iftirada atarlardi uzerime esim onlarin tarafini tutardi hep ben neler yasadim on ay icerisinde omrumden 15 sene gitti su an 50 yasindaki bir bayanin dusuncelerine sahip oldum ama kendimi ezdirmedim ama nafile gozlerdinde kaltakda oldum serefsizde !!!!

Ah cnm ah cok uzuldum senin adina benim esimde evlendikten sonra bana omur boyu ayni evde yasicam demezmi ve bunun yuzunden benim yuvam YIKILDI annesi ve kiz kardesi bildigin yilan ne yapsam ne etsem gozlerine batardi iftirada atarlardi uzerime esim onlarin tarafini tutardi hep ben neler yasadim on ay icerisinde omrumden 15 sene gitti su an 50 yasindaki bir bayanin dusuncelerine sahip oldum ama kendimi ezdirmedim ama nafile gozlerdinde kaltakda oldum serefsizde !!!!

allah bu durumdaki herkese sabır versin.. ne denir ki bilmiyorum.. senin bardak da dolu yeteri kadar.. boşver üstüne daha fazla koyma sen de.. rabbim yardımcımız olsun..

sakın böyle bir hata yapma derim sakın ben ki yakın oturan birisi olarak söylüyorum...çok pişman olursun

Kesinlikte tavsiye etmem, 7 aylık evliyim keşke ayrı olsa diyorum. 1 gün bile yalnız kalamadık biz evde niye çünkü "bizim" evimiz değilki nasıl kalalım değil mi. İnka edebilirseniz ayrı oturun.

Back
X