Eşin aldatıp aldatmadığını nasıl çözebilirim ? Nasıl Anlarım ?

Adam yalnızca istemiyor olamaz mı?
Üzmek istemem ama, sizinle birlikte olmak istemiyordur belki. İlla aldatmak neden olmayabilir. o_O
Cinsel hayatın olmaması boşanma sebebi, hatırlatmak isterim s

Adam yalnızca istemiyor olamaz mı?
Üzmek istemem ama, sizinle birlikte olmak istemiyordur belki. İlla aldatmak neden olmayabilir. o_O
Cinsel hayatın olmaması boşanma sebebi, hatırlatmak isterim size.
Ama beni sevmiyor musun istemiyor musun dediğimde de ,ne alakası var istiyorum felan diyor . Böyle evlilik olmaz dediğim de de vicdan yaptırıyor bana . Şans ver diyor , ama bakıyorum çözmeye veya istemediğini dair bir şey de söylemiyor

Adam isteksiz, libido düşük. Telefonunu da ortaya koyuyormuş, adam iyiymiş, tek sorun cinsellikte. 2.telefon ihtimali olabilir, arabasını arayın, bi bahane ile iş yerine gidin, onun masasına çekmecelerine dolabına falan bakın, evinizin çok kullanmadığınız yerlerini bi deşin, su elektrik sayaçlarının, boruların olduğu yerlere falan bakın.
Libidohu anlıyorum zaten .ama üstüne düşmemesi beni düşündürüyor . He istemiyorsa bana desin yani bende yolumabakayim istiyorum onu da yapmıyor .

Ama beni sevmiyor musun istemiyor musun dediğimde de ,ne alakası var istiyorum felan diyor . Böyle evlilik olmaz dediğim de de vicdan yaptırıyor bana . Şans ver diyor , ama bakıyorum çözmeye veya istemediğini dair bir şey de söylemiyor
Eşiniz gay olabilir sizi ya da başka bir kadını arzulamaması çok normal İnstagram da keşfet kısmında çıkar mesela en çok hangi konularda gezindiği. Google aramaları falan

Gurcistanli bir hanimla tanismistim.bir beyle beraber yasiyor,kadin evde adam butun ihtiyaclarini vs aliyor.insanlarin onu kiskandigini dusunuyordu Türk adami kapti diye Türk kadinlari onu kiskaniyormus.bu sebeple diger kadinlar kapmasin diye taktikleri vardi.mesela adam işe giderken ayakkabilarini baglamak.eve geldiginde cozulup cozulmedigini kontrol edermis.baska eve gittiyse oyle baglanmazmis.bu sebeple adama bagcikli ayakkabi aldiriyor.adam da ayakkabilarimi bile baglayan bir sevgilim var diye övünürdü.
Diger bir taktiği daha vardi ama onu bosverin 🤣

Acayip bir fikir bu . Yemin ederim tüm kalbimle söylüyorum bunu karşısında şapka çıkarılacak kadınsınız 😎
bu olay birkac sene once bodrumda olmustu, bir kadin esi seyahate gittiginde gece belli saatlerde nabzinin yukseldigini akilli saatten fark edip o sekilde anlamisti aldatildigini. :)

Öyle veya böyle sizinle sevişmek istemiyor. Bunu kabul etmekle başlayın derim. Ondan sonrasında boşanır mısınız, böyle mi devam edersiniz, kendiniz bilirsiniz.
Libido düşüklüğü veya sizi istememesi çözümü olan bir şey değil bence.

bu olay birkac sene once bodrumda olmustu, bir kadin esi seyahate gittiginde gece belli saatlerde nabzinin yukseldigini akilli saatten fark edip o sekilde anlamisti aldatildigini. :)
Ay biri de kocasının sırtındaki sivilcenin sıkılmış olmasından anlamıştı. Adamın sırtındaki sivilceyi sıkmış sevgilisi. :D
Hayır insan az düşünür yani, ben bunu sıkmayayım, akşam karısının önünde soyunur diye. :D

Aldattığını düşünmüyorum ben. Aldatan insan eşine bi anormallik olduğunu çaktırmamak için birlikte olmayı bırakmazdı bence.

Tiktok'ta gördüm.

Eşinizin arabası varsa ön koltugun güneşliğindeki ayna kapağını kaydiriyorsunuz,

o sekilde açik bırakarak güneşliği kapatıyorsunuz.

Sonraki günlerde açın bakın, ayna kapatılmışsa cok büyük ihtimalle ön koltuga bir kadin orturmuştur.

Bu aldattigi anlamina gelmez her zaman. Belki arkadasi oturmustur ön koltuğa.

Sık sık tekrarlayarak surekli olup olmadigini anlayabilirsiniz.

Bir kadın da kocasının sırtındaki sivilcesinin sıkılmış olduğunu görüp boşanmıştı.

Yalnızca cinsellik yok diye aldatiyor diyemeyiz tabi.

Libidohu anlıyorum zaten .ama üstüne düşmemesi beni düşündürüyor . He istemiyorsa bana desin yani bende yolumabakayim istiyorum onu da yapmıyor .
Ya adama göre hava hoş, istek yok bişey yok, oturuyor kedi gibi. Zorluğu size bu sorunun. Doktor ilaç falan verdi mi? Bitkisel takviyeler de alabilirsiniz, ama dikkat edin sağlığına zarar verecek bir şey olmasın.

Onun yaptıklarına senin tepkin önemli.
Bu evlilik seni mutlu etmiyorsa illa onun mu sana kapıyı göstermesi gerekiyor?
Kendin bitiremiyor musun?

Eşiniz gay olabilir sizi ya da başka bir kadını arzulamaması çok normal İnstagram da keşfet kısmında çıkar mesela en çok hangi konularda gezindiği. Google aramaları falan
Ben normalde telefonunu kurcalayan bı insan değilim şimdi sık sık kurcalairsam telefonunu şüphelenir . Ve bu sefer de saklar ya da siler diye düşünüyorum . Eğer bişey varsa uyuyan yılanı d auyamdirmak istemem ama telefonu hep elinde olur yaninda olur arkadaşları ile sürekli mesajlasir kızarım hatta ,sürekli telefonla ilgilenir arkadaşları ile.ailesi ile mesajlasir felna

Sırtına, boynuna falan bakın. Tırnak izi, öpücük morarması falan varsa aldatıyordur. :KK51:
Evet, buralarda bunu da görmüştük, sormadan söyleyeyim.
Bir kadın, eşinin sırtına bakınca sivilcelerinin sıkılmış olduğunu görüp ihaneti öyle anlamış 😂 Siz sırt deyince aklıma o geldi☺️

Ben normalde telefonunu kurcalayan bı insan değilim şimdi sık sık kurcalairsam telefonunu şüphelenir . Ve bu sefer de saklar ya da siler diye düşünüyorum . Eğer bişey varsa uyuyan yılanı d auyamdirmak istemem ama telefonu hep elinde olur yaninda olur arkadaşları ile sürekli mesajlasir kızarım hatta ,sürekli telefonla ilgilenir arkadaşları ile.ailesi ile mesajlasir felna
Sonuçta bu bir erkek ve ihtiyaçlarını bir şekilde gideriyor o uyurken alın karıştırın ne olacak aslında sizin şüphelendiğimizi anlasa daha çok panik yapar kendini ele verir yani. Kadın olarak sizin ihtiyaçlarınız ne olacak. Uğraşmayın bence eğer çok çaba verdiyseniz

Aslında daha önce de burada eşimle ilgili ,başka sorunlardan dolayı , fkonular açmıştım ve bir cozume ulaşamadım .ve bu sefer de bu açıdan arastirmak istedim . Kısaca anlatayım . Eşimle karı koca hayatimiz yok uzunca bi süredir , fakat eşim normal bı hayatımız var gibi davranıyor yani bana iyi davraniyor (gerçi anlasamadigimiz noktalar da çok da neyse onlar uzun ) .. suanki durum iyi davranıyor mesela . Ama böyle büyük bir sorun varken , bunu önemsememek cozmek yerine yokuş gibi davranması .. ee bende bir erkek olarak bu ihtiyacını nerden karsiladigini bulmaya çalışıyorum . Dr a gittik hormonal bı sıkıntı yok fakat adam bu sorun yokmuş gibi . Soruyorum düzelir diyor ama üstünden geçiyor . Benle bişi paylaşmıyor yani anlasilan cinsel anlamda . Telefonda şifre felan da yok ama bende dakika başı kurcalama huyum yok zaten , hicde olamdi bu zaman kadar . Arada baktım tabi geçmişte ama bulamadım . Kafam allak bullak , kurcaliyorum bende işte anlamaya çalışıyorum ? Umarım anlatabilmisimdir nolur yargilamadan cevap verirseniz sevinirim . Nasıl bulabilirim bisiyi varsa?
Medem telefonda şifre yok uyuduğunda fatura detayına bakın
Eğer bir numara ile sürekli uzun konuşmuş ise mesajlaşmış ise araştırın

Bir kadın, eşinin sırtına bakınca sivilcelerinin sıkılmış olduğunu görüp ihaneti öyle anlamış 😂 Siz sırt deyince aklıma o geldi☺️
Hiç hissetmedim öyle bir his aslında , yani aldatildigimi felan .hani kadı. Hisseder derler ya o açıdan . Ama adamın cinselliğe ilgisizliği ya da bana karşı cinsellik konusundaki ilgisizliği , mesela bı ara güya gurur yapıp benden gizli cinsel gücü artırıcı ilaçları kullanması ama bana karşı bı karşılığı olmaması felan beni bu düşünceye itiyor işte ne bilim

Back
X