- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Haklisiniz aslında . Ama Bitirmek için kendime bahane arıyorum galiba . Sorunum zaten cinsel hayatın olmaması ve eşimin bu konuyu yokmuş gibi davranması önemsememesi . Evlilik sadece cinsellik mi desem elbette cinsellik ağırlıkta . Ama mesela ilerde normal bir evlilik olsa anne olmak da isterim ama bu şartlarda olmak istemem . Normal bir velilik hayatı yasamaidgimi düşünüyorum ve de elime bir kanıt arıyorum galiba kalben .ama sade e cinsellik için evlilik biter mi onu da bilmiyorumBence şifre var mı diye sormak saçma çoğu zaten o durumda ikinci telefon kullanır. Maddi durum iyiyse ikinci telefon vardır. Şüphelenmek için neden olması lazım. Anlattığına göre neden yok ama kapasite var ki o ihtimale yormuşsun. Evlenmeden önce sevgilim veya davranışları bunu yormana itiyor seni demekki ya da daha önceki yaşanmışlıkları ile ilgili genelde bittiyse bir şekilde anlamsız veya aldatmayla buna yoruyorsun. Her iki türlüde sorunu cevabı sende . Neden aldattığını bulmak istiyorsun. Hesap sormak devam etmek mi isteğin . O zaman zaten gene amdattıysa aldatır yani. Bence bırak işin peşini yoksa mutsuzum bvylede bir his var içimde bitiricem mi?. Bence önce bunu son kendine. Sonra illa aldatıyor diyorsan gmail hesabından veya watsup konuşma yediğinden ya da telefon dökümünden anlaşılır. Ancak bence hiç bir kadın böyle şeylerle uğraşıp kendini yormamalı . Yani niye tüketiyorum enerjini böyle birşeye. Bitirceksen bitir