- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.786
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
İlk başta biz mi gitsek diye konuştum ama misafirin yanına misafir gitmek de garip geldi. Garip olmaz mı sizceYanına bir uğrayın 10 dk gitmediyse .
Yok neden garip olsun hem görmüş olursunuz hem de durumu anlatırsınız.İlk başta biz mi gitsek diye konuştum ama misafirin yanına misafir gitmek de garip geldi. Garip olmaz mı sizce
Çok teşekkürlerEşiniz arayıp durumunuzu bildirsin.Keyfi bir durum olmadığını bilsinler.Bence anlayış göstereceklerdir.Hastalık bu sonuçta.Annenize çok geçmiş olsun.
Merhaba bence arayın yarın için davet edin eğer müsaitseniz eğer burdaysa zaten gelecektir ama değilse hastanelerde geçti zamanımız arayamadik burda zannediyoruz sizi deyin bir daha ki sefere kaldı o zaman deyin en azından gönlünü almış olursunuzHerkese selamlarrr. Eşimin anneannesi yaşadığımız şehre gelmiş. Burada kızı da var, eşimin teyzesi yani. Orada kalıyormuş. Biz baya geç öğrendik, yani geleli 1 haftayı geçmişti laf arasında kayınvalidem eşime söylemiş. Evi temizleyelim de alalım yemeğe diye planlarken annemin hastane işleri sıklaştı birkaç gündür sürekli hastanedeyiz. Aramadık etmedik çağırmadık, kadın gitti mi bilmiyorum da hatta. Sizce çok mu ayıp olmuş? Annemin burada olduğunu muhtemelen bilmiyorlardır o yüzden hani keyfen çağırmamışız gibi görünüyor sanırım. Kadının çok şivesi var ben konuşurken pek anlamıyorum yaşı da olduğu için, arayıp açıklasam kadının dediğini anlamayacağım yani. Eşim arayıp böyle böyle demeli mi? Kafama taktım
Yani kayınvalidem biliyor annemin burada olduğunu ama eşimin teyzesiyle çok yakın değiliz. Öyle küs falan değiliz de biz eşimle insan sevmediğimiz içinAnneanne gelmiş, haberiniz yok.sizin anneniz orada ,haberleri yok.cagirmasanizda olur
Hayır tabiki garip olmaz gitmeniz lazım sonra da alırsınızİlk başta biz mi gitsek diye konuştum ama misafirin yanına misafir gitmek de garip geldi. Garip olmaz mı sizce
Herkese selamlarrr. Eşimin anneannesi yaşadığımız şehre gelmiş. Burada kızı da var, eşimin teyzesi yani. Orada kalıyormuş. Biz baya geç öğrendik, yani geleli 1 haftayı geçmişti laf arasında kayınvalidem eşime söylemiş. Evi temizleyelim de alalım yemeğe diye planlarken annemin hastane işleri sıklaştı birkaç gündür sürekli hastanedeyiz. Aramadık etmedik çağırmadık, kadın gitti mi bilmiyorum da hatta. Sizce çok mu ayıp olmuş? Annemin burada olduğunu muhtemelen bilmiyorlardır o yüzden hani keyfen çağırmamışız gibi görünüyor sanırım. Kadının çok şivesi var ben konuşurken pek anlamıyorum yaşı da olduğu için, arayıp açıklasam kadının dediğini anlamayacağım yani. Eşim arayıp böyle böyle demeli mi? Kafama taktım
Sizin birbirinizden haberiniz yok amaHerkese selamlarrr. Eşimin anneannesi yaşadığımız şehre gelmiş. Burada kızı da var, eşimin teyzesi yani. Orada kalıyormuş. Biz baya geç öğrendik, yani geleli 1 haftayı geçmişti laf arasında kayınvalidem eşime söylemiş. Evi temizleyelim de alalım yemeğe diye planlarken annemin hastane işleri sıklaştı birkaç gündür sürekli hastanedeyiz. Aramadık etmedik çağırmadık, kadın gitti mi bilmiyorum da hatta. Sizce çok mu ayıp olmuş? Annemin burada olduğunu muhtemelen bilmiyorlardır o yüzden hani keyfen çağırmamışız gibi görünüyor sanırım. Kadının çok şivesi var ben konuşurken pek anlamıyorum yaşı da olduğu için, arayıp açıklasam kadının dediğini anlamayacağım yani. Eşim arayıp böyle böyle demeli mi? Kafama taktım
Bence de hoşgeldine gidilir. Bizde öyle gördükŞimdi genel görgü kuralı gereği eşinizin teyzesi sizi arayıp davet etmeliydi çünkü sizden daha büyükler. Önce büyüklerde toplanılır, sonra anneanne size gelmek isterse söylerdi. Bu işin oluru bu. Esas onlar size ayıp etmiş
Bizde gelen misafirin yanına gidilir öncelikle sonra da eve yemeğe davet edilir.İlk başta biz mi gitsek diye konuştum ama misafirin yanına misafir gitmek de garip geldi. Garip olmaz mı sizce
Bizde de öyledir,ki çoğu yerde aile büyüklerinde toplanılır,davet sofrasında buluşulur. Kocaman anneanneler teyzeler eve çağırılmazBence de hoşgeldine gidilir. Bizde öyle gördük
Annemin hastalığından kayınvalide haberdar da teyze annemin burada olduğunu bilmiyordur. Belki kayınvalidem bize iş olmasın diye söylememiştir eşime bilemiyorum, kendi de o sebeple gelmiyor çünkü yorulur annen biz ordayken diye.Sizin birbirinizden haberiniz yok ama
Annenize çok geçmiş olsun ,anneniz hasta onların haberi yok,anneanne gelmiş bir hafta sonra öğrenmişsiniz, aile baglariniz çok kuvvetli degil diye düşünüyorum. Bi telefonla arayın eve cagirmazsaniz falan ayıp olmaz bence
YokEşiniz de dert ediyor mu, anneanne onun da
Hiç aramadı mı yani?
Siz bir akşam gitseniz gayet uygun olur bence, hem durumunuzu da söyler, yoğunluğunuzu anlatırsınız.
Onkoloji hastası ve benim yaşadığım şehirde. Bilmiyor buraları.Kvde ogluna anneannen geldi dememis mi?Nasil kvdenin annesinden haberi yok?Yolcu edebilirsiniz,torunu disarda agirlayabilir.Anneniz dr islerini kendi halledemiyor mu?Cok mu yasli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?