- 3 Temmuz 2021
- 709
- 1.516
- 33
- 32
Merhaba kadınlar kulübünün güzel kadınları. İnsan ilişkilerimde ya hep ya hiç bakış açısına sahibim. Genel anlamda kıymet verdiğim kişilerin olumsuz durumlarında araya soğukluk girmesine vesile olurum ve iletişimi de zamanla tamamen kesmiş olurum. Eşimin ailesi ile daha doğrusu sadece annesi ile ne yapacağımı bilemiyorum. Ona karşı arada eşim olduğu için ipleri tamamen koparamıyorum ama koparmak istiyorum. Eşimin annesi iki farklı yüze sahip. Yüzünüze karşı çok tatlı dille konuşur, arkanızdan kötü konuşur. Bana karşı da böyle olduğunu öğrendim. Benimle konuşurken ay ben seni çok seviyorum canım kızım diyor ama arkamdan hakarete varan sözler söyleyebiliyor. Sadece benimle ilgili değil anne ve babam hakkında da böyle yapıyor. Ayrıca takıntılı bir kadın, bir konuya takıldığında uzun zaman unutmuyor ve aynı konuyu ısıtıp ısıtıp önünüze getiriyor. Kendisine bir dur artık diyen yok, kendi ailesi de biliyor huyunu, suyunu artık öyle kabullenmişler. Sizler kayınvalide ile iletişiminizi veya ilişkinizi nasıl sınırlıyorsunuz? Kayınvalidesi ile hiç görüşmeyen ve konuşmayanlar bu durum evliliğinize zarar veriyor mu ?
İş sebebiyle yorumlarınıza hemen dönemeyebilirim ama mutlaka tek tek okuyacağım. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
İş sebebiyle yorumlarınıza hemen dönemeyebilirim ama mutlaka tek tek okuyacağım. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler