Adam tam bi pislik çocuk da var görmüyor bileO musmulanın attıgı iftiraya inanacak ailenin de ne bileyim...
Vermesin para falan. Acsın davasını kozlarını mahkeme de paylassın. Hatta bu sekilde tehdit ettıgıne dair msj falan varsa onları sunsun mahkemeye. Kim kime verecek 10 bin lira hakim karar versin
Adam tam bir cahil keko
maalesef evden çıkarken falan istemiş bide arayıp söylüyor eşyaları boşanma davası açmadan alabilir miBunların kanıtı varsa mahkemede delil olarak sunsun. Eve polisle beraber gidip esyalarini alsin
Kadının elinde adamın bes para etmedıgıne dair bısuru sey var, sahıtlerı de vardırAdam tam bi pislik çocuk da var görmüyor bile
Tam avukat lık konu değil aslında korkuyor ailemi arar kötü şeyler der diyeAvukati yokmu arkadasinin?
Bu arada forumdan sürekli atiliyorum ve tekrar giris yapmak zorunda kaliyorum...
Barışalım da diyormuş zaten ben de inkarla her söylediğini dedim ailesi inanır tabi kıza ama korku bastı bi kereO kanı bozuk hiçbir şey yapamaz. Yarın yalvarır kapısında affet beni diye
Her şeyi kaydetsin.mesela kavgada açsın ses kayıt cihazını. Mesajları, konuşmaları herseyi kaydetsin lazım olurBarışalım da diyormuş zaten ben de inkarla her söylediğini dedim ailesi inanır tabi kıza ama korku bastı bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?