Eşin Düşman gibi davranması

Enteresan..İnsan sevdiği ile geçiremediği bir dakika için bile üzülmeli tut ki küsüyor diyorsun.Sen beni kır kır sonra hiçbirşey olmamış gibi davran üstüne bir de sevişelim he oldu canım.
aynen aynı evde iki yabancı gibi . ben konuşmaya çalışırsam daha da tepkileri artıyor. kendi haline bırakırsam en az 1 gün sürüyor

yanaşmak istediğinde istemezsem de aynısını yapıyor . yani o an o istedi diye ben herşeyi unutup onunla olucam. öyle bir kafada
normal değil canım bilemedim nasıl bir yol izlesen,
eşinle konuş demişler ancak konusmak da istemez bu tip erkekler, ya da kısa süreli düzelme olur sonr ayine aynı

normal zamanlarda binlerce kez konuştum. hep tamam bir daha öyle davranmicam diyor. ama bir tartışma anında küçük bişeyden de olsa beni o kadar kırıyor ki.

biraz zaman geçince yanaşması beni daha da kızdırıyor sonra da birden deliriyor. sonuçta bu işlerde tek taraflı olmaz ki istekle aşkla şevkle olur.

sen beni kır kır ağzına geleni söyle sonra sarıl öp yanaş olur mu hiç

Bilemedim açıkçası değişik bir insan belli ki.
Ancak dediğin gibi hiç birşey tek taraflı değil.
Sadece bir tarafın istemesi ile olmaz birşeyler.

Hem kadınların biraz o konuda motivasyonu duygusaldır.
Eş elinden geldiğince eşini hoş tutacak ki kadın da ona göre davranış sergilesin değil mi?

Bunu eşin ile paylaştın mı?
Erkekler için cinsellik bir görsellikle, bir dokunma ile, hatta bir koku ile bile başlayabilir.
Ama kadınlar için bu tamamen duygusaldır ve bizim uyaranlarımız erkeklerinki kadar çabuk ve etkili olmayabiliyor.
Daha çok derindir bizim uyaranlarımız, o yüzden bunu eşinle paylaşmadıysan bir de bunu anlatmayı denemelisin.
Belki işe yarar belki anlar diyeceğim ama bilemedim, biraz öküzümsü bir eşin var...

Sizde ona öyle davranın birden küsün kızın düşman gibi davranın bağırın..anlasın yaptığının ne kadar kötü olduğunu

eşim annesine fazla düşkündür . annesi ona bağırdığında bile sesini çıkartamaz hakkını savunmaz annesine akrşı

bana aslan mübarek. bende alta kalmadığım için iyice deliriyor

Babadan değil ama anneden aşırı baskı görmüş demekki.
Bazı insan pasif bir kişiliğe bürünürken, bazıları eşin gibi içindeki isyanı ve kişilik bozukluğunu fırsat doğunca hakaret ve küfür olarak dışarı vuruyor.

normal değil canım bilemedim nasıl bir yol izlesen,
eşinle konuş demişler ancak konusmak da istemez bu tip erkekler, ya da kısa süreli düzelme olur sonr ayine aynı
konuştum zaten çok kez değişmedi hiç bir şey

Bilemedim açıkçası değişik bir insan belli ki.
Ancak dediğin gibi hiç birşey tek taraflı değil.
Sadece bir tarafın istemesi ile olmaz birşeyler.

Hem kadınların biraz o konuda motivasyonu duygusaldır.
Eş elinden geldiğince eşini hoş tutacak ki kadın da ona göre davranış sergilesin değil mi?

Bunu eşin ile paylaştın mı?
Erkekler için cinsellik bir görsellikle, bir dokunma ile, hatta bir koku ile bile başlayabilir.
Ama kadınlar için bu tamamen duygusaldır ve bizim uyaranlarımız erkeklerinki kadar çabuk ve etkili olmayabiliyor.
Daha çok derindir bizim uyaranlarımız, o yüzden bunu eşinle paylaşmadıysan bir de bunu anlatmayı denemelisin.

Belki işe yarar belki anlar diyeceğim ama bilemedim, biraz öküzümsü bir eşin var...
tabi çok kez konuştum inanın anlamıyor. hiç bir zaman gönlümü almak için uğraşmıyor.

ona göre sırnaşıp sarılıp öpmekle sorun çözülüyor ama benım kırgınlığım geçmiyor.

istediği olmadı diye birden canavarlaşan bir eşim olması çok üzüyor beni. ilk zamanlarda pişman olurdum keşke bişey demeseydim diye ama sadece o istiyor diye olması beni daha çok kırıyor gururum kırılıyor:KK43:

yanaşmak istediğinde istemezsem de aynısını yapıyor . yani o an o istedi diye ben herşeyi unutup onunla olucam. öyle bir kafada

netten şişme kadın siparişi ver bir daha böyle birşey olduğunda bir dakka de çıkar koy yatağa, seninle bu konuyu kırk kere konuştum anlamakta zorluk çektin buyur ha ben ha bu oyuncak şu an ikimizin bir farkı yok de çık odadan..

netten şişme kadın siparişi ver bir daha böyle birşey olduğunda bir dakka de çıkar koy yatağa, seninle bu konuyu kırk kere konuştum anlamakta zorluk çektin buyur ha ben ha bu oyuncak şu an ikimizin bir farkı yok de çık odadan..
aynen öyle hiç romantiklik yok 0

.

Son düzenleme:
Babadan değil ama anneden aşırı baskı görmüş demekki.
Bazı insan pasif bir kişiliğe bürünürken, bazıları eşin gibi içindeki isyanı ve kişilik bozukluğunu fırsat doğunca hakaret ve küfür olarak dışarı vuruyor.
evet olabilir annesi çok hakimiyet kuran yöneten kötü niyetli bir kadın

Adamın yapısı buysa değişebileceğini sanmıyorum.
Yani nişanlıyken bunu farketmemiş olmamanız çok kötü. He o zamanlar iyiydi diyorsanız belki anlık bunalımlar sonucu farklı tepkiler veriyordur. Arada hepimiz sevdiklerimizi üzüyoruz istemeden de olsa iş,aile,çevresel faktörler vb. yüzünden maalesef...

Adamın yapısı buysa değişebileceğini sanmıyorum.
Yani nişanlıyken bunu farketmemiş olmamanız çok kötü. He o zamanlar iyiydi diyorsanız belki anlık bunalımlar sonucu farklı tepkiler veriyordur. Arada hepimiz sevdiklerimizi üzüyoruz istemeden de olsa iş,aile,çevresel faktörler vb. yüzünden maalesef...
ama ilk günden beri böyle .hatta balayında bile böyle yapmıştı ben şok geçirmiştim.

ama ilk günden beri böyle .hatta balayında bile böyle yapmıştı ben şok geçirmiştim.
İşte diyorum adamın yapısı buysa balayında da olsanız lohusa da olsanız üzgünüm değişmez.
Kabullenmekten başka çare yok.
Aaa yok ben gelemem bu işlere derseniz çözüm belli...:hamarat:

Back
X