Eşin eski eşi

Hem resmi nikahınız yok, hem adam (en kibar şekliyle!) sizi evden kovuyor, üstüne aldatıyor -ki benim gözümde bu bir aldatma- siz de hala kalıp devam etmek istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama konunuz gerçeklikten o kadar uzak ki!

Kocanı tahrik etmeye calışıyo erkkeler ne yazıkki aklı hep baska yerde... bi laf vardr bi kadın butun ihtyclarını karsılayacak tek bir erkek bi erkek ise tek ihtycnı karsılayack butun kadnları...

O senin eşin değil bu bir.imam nikahı da resmi nikah olmadan geçerli bişey değil bu iki.
Adam seninle sadece işini görüyor kullanıp atacak aha da buraya yazdım üç.

Ayy bu konu çok fena....bi insan bi insanı neden bu kadar üzer nikahında yokmuş sen bence aralarından çekil ne halleri varsa görsünler

çek git.ya gerçekten git yada blöf yap.bakalım tepkisi ne olacak.zayıf gösterme kendini gerektiğinde çıkıp gideceğini ona muhtaç olmadığını bilsin.burnu sürtecekmi bakalım yoksa o kadına mı koşacak.

Bu konu cidden beynimi yakti.

Madem seviyordunuz neden ayrildiniz kardesim? O zaman gidin tekrar evlenin , araya baska insanlari sokmak nedir? Baska biriyle olup, ona kotu davranip ama eski esle flort etmek neyin kafasi? Madem cok meraklisin, git eski esinle ol???

Vallahi adami da, eski esi de anlayamadim. Garip bir cins.

Erkekler böyleler bence...
Çok sevse de işini görmüyorsa (!) Yemeğini , ütüsünü bilmem nesini...
Müşterek hayat diye bir şey olmadığı için , kendi yaşam standartları çok kıymetli olduğu için boşanırlar.

esinizin eski esi eşinize fotoğraflarını gönderse ve de siz bunu kendi kurcalamalarinizla öğrenseniz yani esiniz de sizden bunu saklasa be düşünürsünüz?
adam saklıyor ki ortada bişey var yoksa neden resimleri kabul etsin ki direkt yırtıp atması lazım dı bide ilk eşiyle neden ayrıldıkları da önemli

Bardağı taşıran son damla oldu. Hic Kötüye yormamaya çalıştım ama bu defa ve geri kalanları toplanınca anladım ki bunlar baya baya Flört ediyor.
bırak ne hali varsa görsün demek ayrılınca kıymete bindi eski eşi kör ölür badem gözlü olur misali ..

bence çocuk olayı yanlış bi hamle olur kocasını seviyorsa savassın tabi ama çocuk sadece kadının elini ve hamlelerini zayıflatır eski eş sonuçta bunu konu sahibi kendine çevirebilir umursamıyor gibi davranmalı adamı sıkmak yerine eski eşi yani 2 . kadını adamın düşünmesine izin vermemeli yada sabırla beklemeli

Hic uğraşmam onlarla canım Allah'a havale ediyorum benim evliliğimde oynadigi icin, o kadını degil ama esimi Allah'a havale ediyorum ben. O taviz vermese o kadının yanaşmalari bosa çıkacaktı
zaten iş adam da bitiyor 2 . 3. kadını amacı ve yolu belli adam taviz vermese kadın baskasına takacak kancayı zaten

Ne mi duşunurum hala birlikteler foto yolladığına göre cinsel birliktelikte var.hadi geçmiş olsun.adam iki kadın götürmek varken neden tek eşli kalsın ki.
haklısın bi eli bal da diğeri kaymakta adamın akılsızlığı

imam nikahı zaten geçerli degil ve yetersiz adamlar istese 4 tane bile evlenir imam nikahıyla ki resmi nikah varken imam nikahsız yasamak bastan kabul etmek basına gelecekleri

Bu nikahlari hangi imamlara kiydiriyorsunuz anlamadim. Bildigim kadari ile resmi nikahi olmayan ciftlere imam nikahi kiymiyorlar. Ayrica birlikte yasadiginiz adamin sizi istemedigi apacik ortada, kalmaktaki israriniz neden?
yasak ama yinede gizliden kıydırılıyor fuhuşu dine baglamanın bi yolu yada adam zina yapmıyorum bakın demeye getiriyor ki Allah KATINDA ADAM EVDE RESMİ NİKAHLI KARISI VARKEN SIRF ZEVK İÇİN İMAM NİKAHI KIYDIRıyorsa hem kul hakkı hem zina yapıyor

Siz emin misiniz belki de ilk eşiyle hala duruyor resmi nikah boşandıysa siz neden resmi kıymayasanız ki

Eşim de bu durumdan çok rahatsızsa yani kadın eşimi taciz ediyorsa ona o şehri dar ederim.

Yok beyefendi de gönüllüyse ne hali varsa görsünler der çeker giderim.

Sana Katılıyorum, ben ortay çıkınca zaten değiştiler birden. Onun icin cok sinir oluyorum.

O zaman eşim demeyeceksiniz hanımefendi. O adam Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre sizin eşiniz değil.
Degil zaten ki hakli çıktım beden resmi nikah hemen istemediğim konusunda. Iki yıl süründüm ben ilk evliliğimde boşanmak icin hic birsey talep etmediğim halde. Aynısını tekrar yasamak beni Korkutuyor

Ben zaten birilerini surudundurecek yapıda biri degilim, ben ilk evliliğimde iki yıl süründüm boşanmak icin ayni seyleri yasamaya nasıl cesaret edeyim? Su an evli olsaydım ben ayni seyleri yine yaşayacaktım. Zaten ailem Hariç herkez resmi nikahımız var sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…