- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler böyleler bence...Bu konu cidden beynimi yakti.
Madem seviyordunuz neden ayrildiniz kardesim? O zaman gidin tekrar evlenin , araya baska insanlari sokmak nedir? Baska biriyle olup, ona kotu davranip ama eski esle flort etmek neyin kafasi? Madem cok meraklisin, git eski esinle ol???
Vallahi adami da, eski esi de anlayamadim. Garip bir cins.
adam saklıyor ki ortada bişey var yoksa neden resimleri kabul etsin ki direkt yırtıp atması lazım dı bide ilk eşiyle neden ayrıldıkları da önemliesinizin eski esi eşinize fotoğraflarını gönderse ve de siz bunu kendi kurcalamalarinizla öğrenseniz yani esiniz de sizden bunu saklasa be düşünürsünüz?
bırak ne hali varsa görsün demek ayrılınca kıymete bindi eski eşi kör ölür badem gözlü olur misali ..Bardağı taşıran son damla oldu. Hic Kötüye yormamaya çalıştım ama bu defa ve geri kalanları toplanınca anladım ki bunlar baya baya Flört ediyor.
bence çocuk olayı yanlış bi hamle olur kocasını seviyorsa savassın tabi ama çocuk sadece kadının elini ve hamlelerini zayıflatır eski eş sonuçta bunu konu sahibi kendine çevirebilir umursamıyor gibi davranmalı adamı sıkmak yerine eski eşi yani 2 . kadını adamın düşünmesine izin vermemeli yada sabırla beklemeliIlk Eş aranızı bozmaya çalışıyor olmasın. Işin zor bacım Allah doğru yolu göstersin. Bence kocanı seviyorsan kaybetmemek için uğraşmalısın. Senin çocuğun yoksa bence hemen düşünmelisin
zaten iş adam da bitiyor 2 . 3. kadını amacı ve yolu belli adam taviz vermese kadın baskasına takacak kancayı zatenHic uğraşmam onlarla canım Allah'a havale ediyorum benim evliliğimde oynadigi icin, o kadını degil ama esimi Allah'a havale ediyorum ben. O taviz vermese o kadının yanaşmalari bosa çıkacaktı
haklısın bi eli bal da diğeri kaymakta adamın akılsızlığıNe mi duşunurum hala birlikteler foto yolladığına göre cinsel birliktelikte var.hadi geçmiş olsun.adam iki kadın götürmek varken neden tek eşli kalsın ki.
imam nikahı zaten geçerli degil ve yetersiz adamlar istese 4 tane bile evlenir imam nikahıyla ki resmi nikah varken imam nikahsız yasamak bastan kabul etmek basına gelecekleriO zaman bugün eşyalarınızı toplayıp ordan ayrılmamak için sebebiniz ne? Çok merak ediyorum.
Nikah yok,çocuk yok, zaten aldatılıyorsunuz.Hala niye duruyorsunuz?!
Alın eşyalarınızı çıkın o evden, yoksa düzelir diye beklemek , ahmaklık...
yasak ama yinede gizliden kıydırılıyor fuhuşu dine baglamanın bi yolu yada adam zina yapmıyorum bakın demeye getiriyor ki Allah KATINDA ADAM EVDE RESMİ NİKAHLI KARISI VARKEN SIRF ZEVK İÇİN İMAM NİKAHI KIYDIRıyorsa hem kul hakkı hem zina yapıyorBu nikahlari hangi imamlara kiydiriyorsunuz anlamadim. Bildigim kadari ile resmi nikahi olmayan ciftlere imam nikahi kiymiyorlar. Ayrica birlikte yasadiginiz adamin sizi istemedigi apacik ortada, kalmaktaki israriniz neden?
Sana Katılıyorum, ben ortay çıkınca zaten değiştiler birden. Onun icin cok sinir oluyorum.Bitir gitsin
Hemde hemen
Savaşmayı deneme bile
Ama ikisine de ağzının payını ver
Çocuklar seni sevmezse sevmesin, hiç bir önemi yok bunun inan
Hayatını mahvediyorsun şu an
Bu adamla aranızda sevgi olsaydı, işler bu şekilde olmazdı
Maalesef ki adam ilk eşini terbiye etmek için seni kullanıyor
Senin varlığın ona yıllarca vermediği sevgiyi göstermesi için bir araç
Kullanılıyorsun ve buna izin verme
Degil zaten ki hakli çıktım beden resmi nikah hemen istemediğim konusunda. Iki yıl süründüm ben ilk evliliğimde boşanmak icin hic birsey talep etmediğim halde. Aynısını tekrar yasamak beni KorkutuyorO zaman eşim demeyeceksiniz hanımefendi. O adam Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre sizin eşiniz değil.
Ben zaten birilerini surudundurecek yapıda biri degilim, ben ilk evliliğimde iki yıl süründüm boşanmak icin ayni seyleri yasamaya nasıl cesaret edeyim? Su an evli olsaydım ben ayni seyleri yine yaşayacaktım. Zaten ailem Hariç herkez resmi nikahımız var sanıyor.İmam nikahı mı ? Güvenmediğiniz için resmiyete gerek yok ama madem takılıyoruz bi bağlayıcı unsur olsun diye mi yok ise dini açıdan mı bunu gerek gördünüz?
Adama kızamam şimdi ben boşanmış imam nikahı ile yaşıyor kafasına göre de demek ki bir sana bir ona gidiyor resmi nikahın olsaydı ikisini de süründürürdün elindekilerle...