- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
İkinci evliliği olunca öyle kolay gidilemez.yazmak kadar kolay değilEvliyse de gitsin derdim ben olsam tbsl, beni sevmiyorsan ,benimle olmak istemiyorsan neden benimle evlendin kardeşim di mi yani. Bu kafayı cidden anlayamıyorum evlenip sonra kötü davranmayı.
Bu nikahlari hangi imamlara kiydiriyorsunuz anlamadim. Bildigim kadari ile resmi nikahi olmayan ciftlere imam nikahi kiymiyorlar. Ayrica birlikte yasadiginiz adamin sizi istemedigi apacik ortada, kalmaktaki israriniz neden?Sadece imam nikahımız oldugunu da yazdım iyi okuyun. Ilk evliliğimden dolayı resmi nikah istemedim hemen cunku guvenemiyordum bu Yüzden ailemle aram acık
Korkarım birazdan forumdakiler çekil karı koca arasından çocuklarına bırak adamı da der...Bu nikahlari hangi imamlara kiydiriyorsunuz anlamadim. Bildigim kadari ile resmi nikahi olmayan ciftlere imam nikahi kiymiyorlar. Ayrica birlikte yasadiginiz adamin sizi istemedigi apacik ortada, kalmaktaki israriniz neden?
Bu nikahlari hangi imamlara kiydiriyorsunuz anlamadim. Bildigim kadari ile resmi nikahi olmayan ciftlere imam nikahi kiymiyorlar. Ayrica birlikte yasadiginiz adamin sizi istemedigi apacik ortada, kalmaktaki israriniz neden?
Pekala kalsın. Adamın onu terkedeceği güne kadar!Korkarım birazdan forumdakiler çekil karı koca arasından çocuklarına bırak adamı da der...
Ben de kınamıyorum ama başka adamdan nafaka Alıp başka adamla beraber yaşamak nasıl bir vicdan onu da ben hiç anlamamKınamıyorum ama ilk olumsuz deneyimi sonrası boşanmış olmasına rağmen evli olmadıkları halde bu sorunlu adamlarla bu kadınların işi ne anlayamıyorum gerçekten..
Resmi nikahsız imam nikahı artık suç değil.
Sadece imam nikahımız oldugunu da yazdım iyi okuyun. Ilk evliliğimden dolayı resmi nikah istemedim hemen cunku guvenemiyordum bu Yüzden ailemle aram acık
Gerçekten mi ? Bilmiyordum...
Ben de konu sahibi birlikte yaşıyor da öyle bir savunma kalkanı oluşturdu diye düşünüyordum.
Bence saçmalığın daniskası. 13-14 yaşındaki kızlar , Suriyeli kadınlar artık gönül rahatlığıyla kuma olarak alınıp satılabilecek.
Sanırım zina suç olmaktan çıktı onla alakalı. Haklısınız artık rahatlıkla mal gibi alınıp satılabilir kızlar reşit olunca da hükümet nikahı ohh mis yazık günah ya.
Al işte hemen boşansınlar mı?niye hanzo olsun hayat arkadaşı... allahım ya benim gibi işveli cilveli yapıcı hatunu kimse istemiyo kimse bakmıyo ya ayret ediyorum.neyse konu ben değilim...kadının ikinci evliliğiymiş birakin kurtarsın hemen boşamayın rica ederim
Metreslere, ırz düşmanlarına, kadın satıcılarına gün doğdu yaşasın yeni Türkiye!
Ya bi yandan sanahak veriyorum doğrusun...bi yandan da erkekler bizim gibi değil.o söylediğiniz adamlardan da kalmış mıdır ki bilmiyorum.zati evli değilmiş ki bo ansınSiz ona işve cilve diyorsunuz
Biz ona gurursuzluk diyoruz
hanzo olmayan gerçekten seven adam gibi adam olan koca, karısıyla seks yapmaktan çok öte sever karısını
Yani kocam bana "aa bak işve cilve yapıyo yatakta da iyi ben en iyisi bunu bırakmayayım" diyecekse demesin bi zahmet
Yarın öbür gün bana bişi olur işvemi cilvemi kaybederim kapının önüne koyar bu tipler
Hem kadın meden kendini paralıyor başkasına gitme ve aldatma potansiyeli olan bir adamı elinde tutmak için ?
Azıcık gurur ve onur diliyoruz herkese. Çok değil 100 gram olsa kafi
Ya bi yandan sanahak veriyorum doğrusun...bi yandan da erkekler bizim gibi değil.o söylediğiniz adamlardan da kalmış mıdır ki bilmiyorum.zati evli değilmiş ki bo ansın
Ya bi yandan sanahak veriyorum doğrusun...bi yandan da erkekler bizim gibi değil.o söylediğiniz adamlardan da kalmış mıdır ki bilmiyorum.zati evli değilmiş ki bo ansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?