eşin eski sevgilisi

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
günaydın kızlar. sorum kısa, eşinizin uzun süre beraber olduğu ve ilk aşkı olan eski sevgilisi onunla aynı işyerinde çalışmaya başlasa ne yapardınız. sizce katlanılır bir durum mudur bu

günaydın kızlar. sorum kısa, eşinizin uzun süre beraber olduğu ve ilk aşkı olan eski sevgilisi onunla aynı işyerinde çalışmaya başlasa ne yapardınız. sizce katlanılır bir durum mudur bu

Gunaydın adasım. Kesınlıkle kolay bır durum degıl. Ancak adı ustunde "eski" ve soyle dusun ıstese senınle degıl onunla evlı olurdu zaten ama evlenmek için seni seçmiş ondan için rahat olsun.

Allah yardimcin olsun ya. Valla benim esimin benden once uzun sureli sevgilisi olmamis hepvkisa kisa olmus. ama dusunmesi bile beni delirtir valla.

Eşin iş değiştirme gibi bir durumu yoksa katlanılır başka yapacak birşey var mı ki?

Onunla evlenmediğine göre o kadar da büyük bir aşk yokmuş arada. Her uzun süreli ilişki iyi ilişki değildir. Umurumda olmazdı.

Eşinin işten ayrılabilme gibi bir lüksü yoksa yapacağınız birşey de yok.
Ben dert etmezdim bile. İster dizinin dibi kadar yakın olsun, isterse cehennemin dibi kadar uzak olsun, yapacak adam her türlü yapar.
İş olacağına varır yani. Kötü düşünüp de kötüyü çağırmayın

Son düzenleme:
Biz bunu yaşamıştık.
Ama bilmiyorum ben de mi saflık var nedir hiç kocamdan şüphe duymamıştım.
Şimdi kocamın yeri değişti artık.

benim başıma gelmedi, heralde buraya yazacak kadar sağlam kalamayıp delirirdim kıskançlıktan
kuzenimi eşiyle yaşadığı bir problem. adam bu kızla ilgili her şeyi sevgililerken anlatmış kuzenime. ayrılma sebepleri de aşk bittiğinden vs. değildi uzakta olduklarından zorunlu olmuş. kuzenim adamın o yikintisinin üstüne gitmisti bir nevi. şimdi boşanmayı dahi düşünüyor

Benim esimin eski sevgilisinin muhabbeti bir ara kv nin dilinde oldugu icin (ben ayril dedim oglum ayrildi diye goz dagi vermek istemisti bana aklinca) ben tedirgin olurdum. Ama bunu esime bile soylemezdim heralde karsi taraf bir sekilde anlar kendini birsey sanar diye

Hoş bir durum değil.
Eşin ile sakın bu yüzden kavga etme.
Kadın ile görüşmek zorunda kalırsan her zaman resmi ol.
Kadın ile ilgili eşine olumlu yada olumsuz yorumda bulunma.
Aynı iş yerinde çalışmadan önce nasıl ise hayatın aynen devam etmeye çalış.

ne yapardım ne ederdim kocamı ordan çıkartırırdım bende böyle bir psikopatım
dayanamazdım asla da kabul etmezdim

İs yerine bagli. Kac kisi calisiyorlar ayni oda da mi? Bu bunlar onemli benim icin

Aklım kalırdı benim,eşime güvenirdim ama ne bileyim mazi var ortada :)

Biz de bunu yaşadık... Yeri değişti yakın zaman önce. Şüphe değil de içim rahat etmiyordu huzursuz oluyordum

Nasıl aynı yere düştüler ki ?

Tesadüfünde böylesi...

Aklım kalırdı kesinlikLe...

Kimseye %100 güvenmemeyi öğretti hayat bana...

Sizinle evlenmis esiniz evet bu dogru fakat insanin akli kalir icini kemirir birseyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…