eşin eski sevgilisi

eşimden şüphe duymazdım ama içim hiç rahat etmezdi. sevmediğim bir başka insanla çalışsa da rahat etmezdi içim.
kendi durumum için söylüyorum. bir gün aynı kurumda çalışabilir belki de eski sevgilisi ile. uzak duracağından içinin buz gibi olacağından eminim. ancak kötü bir durum. yapacak bir sey yok ama. iş arkadaşlarına tanıştıklarını çaktırmasın soğuk dursun hiç değilse ortam muhabbetine girilmez.

Eşimin eski ilişkilerini hiç kıskanmam kafaya takmam ama aynı iş yerinde olması beni de huzursuz ederdi

İş değişikliği imkanı yoksa hiç bilmemeyi tercih ederdim.

Valla ben bi bayan olarak empati yapmaya calisarak yorum yapucam eski sevgilimle ayni isyerinde calismak zorunda kalsam ki o artik evlenmis barklanmis.. yuzyuze bile gelmemeye calisirim... cunku muhtemelen bana hava atmaya calisacaktir senden ayrildim daha iyisini buldum evlendim oh muttluyum sen geber havalari :) hiiic tahammul edemem yani eger kizda benim gibi dusunuyorda uzak duracaktir kocandan amaaaa aşiftenin tekiyse tam tersi olur beni kacirdin catlada patla havasini kiz atacaktir... velasil zor bi durum senin yerinde kesinle olmak isemem

Ben buyuk problem yapardim.
Tabi is yerinin ortaminada bagli bu.
1500 kisi daha calisiyorsa, calistiklari bolumler uzaksa birbirine. O zmn eh belki olasiligi var.

Tabi neden ayrilmislar oda onemli.

günaydın kızlar. sorum kısa, eşinizin uzun süre beraber olduğu ve ilk aşkı olan eski sevgilisi onunla aynı işyerinde çalışmaya başlasa ne yapardınız. sizce katlanılır bir durum mudur bu

Nasıl ayrılmışlar, neden ayrılmışlar? bunun cevabına göre kendini üzmelisin.

Ya nasıl olmuş bu iş, Eski uzun ilişki yaşadığı bayan aynı iş yerine işe başlamış...
Vallahi ilahi tesadüf değildir sanırım. aynı iş yerinde çalışması bi yana, başlaması bile süphe uynadırdı bende...

günaydın kızlar. sorum kısa, eşinizin uzun süre beraber olduğu ve ilk aşkı olan eski sevgilisi onunla aynı işyerinde çalışmaya başlasa ne yapardınız. sizce katlanılır bir durum mudur bu
Sizin 3 yillik iliskiniz ne oldu en son barismistiniz evlendinizmi

Şeytan dürter beni kamerayı birgün cebine birgün kravatına birgün donuna yerlestiririm

Herkes uzun sureli iliskisini ask bittigi icjn bitirmiyor. Bazi mantiksal sebeplerden bitirip baskalariyla evlenebiliyorlar.

Cok zor bir durum. Ben kaldiramazdim herhalde. Hos ben benden onceki sevgilisinden mantiksal sebeplerle ayrilmis biriyle evlenmeyi de kaldiramazdim.

Allah kolaylik versin yasayana.

bu arada önceki sayfalarda yazdığım gibi benim başımdan geçmedi bu olay kuzenimin derdi. o da bunun tesadüf olmadığını kızın bilerek orda işe başladığını düşünüyor

Kendimi düşündüm de, benim eski sevgilimle aynı yerde çalışıyor olsaydık ister istemez eski mevzular gözümün önünde canlanır, hoş olmazdı.
Eşim öyle bir pozisyonda olsaydı ben asla aman bitmiş gitmiş bişey olmaz, diyemem, rahat edemezdim.
Allah kolaylık versin.

Kesinlikleeee çalıştırmazdım, eşim o işyerinden çıkana kadar elimden geleni yapardım.
Ateşle barut misali , bu insanların hiç mi güzel bi anısı olmadı eskiden
İlla ki olmuştur.
O sebepten karşılaştıklarında falan o eskiler canlanabilir hatta eskiden kötü görünen şeyler bianda göze daha çekici görünebilir.
Bu konuda babama bile güvenmem

ben katlanamazdım sanırım

Sevimsiz bir durum, ay ne güzel denmez heralde ama ben böyle durumlarda akacak kan damarda durmaz diyenlerdenim olacaksa olur nasıl engel olcam ki, hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…