Eşin gittiği sperm testi hakkında bakar mısınız

ilza01

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
245
73
13
30
Merhaba 🌸
Tekrarlayan düşükler sebebiyle eşim perşembe günü ürolojiye gidecek.
2-5 gün kuralını biliyoruz biz ona göre davranacaz eşim test vermeye hazır olsun diye ancak şunu merak ediyorum başka bi koşul var mı?
Biz bu koşula uymuş olursak ilk gittiğimizde hemen sperm testine alıyorlar mı yoksa ayrı gün verip tekrar mı çağırıyorlar?

Merhaba 🌸
2-5 gün kuralını biliyoruz biz ona göre davranacaz eşim test vermeye hazır olsun diye ancak şunu merak ediyorum başka bi koşul var mı?
Biz bu koşula uymuş olursak ilk gittiğimizde hemen sperm testine alıyorlar mı yoksa ayrı gün verip tekrar mı çağırıyorlar?
Hemen almışlardı eşimde

Merhaba 🌸
4 günlük perhizle hemen aldılar testi sorun olmaz bence

Çok teşekkür ederim peki sperm dna hasarı baktırdınız mı o da hemen alınanla bakılabiliyor mu acaba
Morfoloji bakılıyor ama dna hasarı ne demek oluyır bilmiyorum canım ama biz sperm testini verdiğinde zaten ben hamileymişim bilmiyordum

Back
X