Eşin ilgisini çekebilmek

Beyaz Hatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
617
1.192
113
32
Hanımlar merhabalar. Beni burada bilen bilir nişanlı bir bayanım. Fakat konu annem ve babam..

Benim annem çok bakımlı, sporunu yapan, giyimine kuşamına makyajına önem veren, kilolu değil fakat çook zayıf da değil gayet ideal bi fiziğe sahip biridir. Karakter olarak çok naif, kırılgan, pamuk gibi ve çook romantik, duygusaldır. Babamında romantik olmasını kendine ilgi göstermesini ister. Ama babam ise anneme göre; aşırı agresif, egolu, kendini çoook fazla beğenmiş, eleştiriye kapalı, herkes yanlış bir tek kendisi doğru bi insandır. Ve etrafa modern görünüp evin içinde maçoluk taslar hepimize. Anneme ilgi göstermez varsa yoksa maçtır. Eve gelir gelmez tv karşısına geçer maç izler, bir tek naptınız bugün sorusu olur aralarında bu kadar. Annem canım cicimli konuşur fakat babam asla aşkım canım cicim kelimeleri kullanmaz. Etrafımızdaki herkes annemin babamdan kat kat güzel olduğunu yakışmadıklarını söyler ki gerçekten de öyle. Ama gelin görün ki babam en mükemmel kendisini görür. Herkes babamı beğeniyor, herkes babama saygı gösteriyor sanıp bi havalara girer annemide egosuyla ezer geçer.

Annem babamı seviyor gerçekten. Ama babamın ilgisini dikkatini çekmeye çalışıyor fakat bunu nasıl yapmsı gerektiğini de bilmiyor. Kısacası babam artık annemin peşine düşsün, ilgisini anneme çevirsin istiyoruz ve taktikler arıyoruz. Şimdiden güzel fikirler öneren arkadaşlara çook teşekkür ederim ben yazdım annem okuyacak
(Artık şu erkeklere iyi bir ders vermek lazım)

erkeklerin geneli böyle malesef
ben de sinir oluyorum bu duruma
dısarıda kibar evde kabalar

Baban Koç burcu olabilir mi

Bence bunca yıldan sonra annen hala babani cozemediyse artık taktik maktık işe yaramaz. Annen kendisini mutlu edecek yeni hobilerle uğraşsın. Babandan ilgisini azıcık çeksin bakalım peşinden koşacak mi? Ters tepme ihimali de var tabi...

Babam kova annem oğlak burcu.. sessiz kalsa da sadece şunu getir bunu götür diyor misal veriyorum o şekilde zaten yine işini yaptırıyor. Aksi gibi de annem kinci ve inatçı hiç değil

Beklentiler azalmalı derim.
Gerçekten belli yaşa gelmiş insanların bazı huyları çekilmez oluyor.
Eee değişmeyeceklerine göre yapılması gereken herkesin kendi hayatını yaşaması.
Şükür birbirilerine muhtaç değiller,iyi kötü hayatlarına devam etmeliler.
Çünkü belli ki baba sıkıntı çıkaracak üzerine gidilirse.

ben de istiyorum ama kalamıyorum :)

Bende kalamiyordum ama bir sekilde zorlaya zorlaya artik sessiz moda alabiliyorum kendimi :)

Bir konuda, bir tartismada veya ilgi cekmede vs.. sessiz kalmayi bilmeyen icin cok zordur. Ozelliklede tartisma esnasinda.

Size hak veriyorum.
Hele sabirsiz insanlar icin cok daha zor...

Benim eşim bana ilgilidir ama tv ye de çok ilgilidir
Aynı zamanda telefona da.

Evlenmeden evvel mesela telefonumu bir kere açmasam hemen merak ederdi ,e lli tane mesaj yazardı.
Şimdi 3 yıllık evliyiz , açmayınca illa bir işi vardır diye düşünür sinir olurum:=)

Eskiden dünyası benim etrafımda dönecek kadar ilgiliydi, şimdi iyi bir aile babası olarak ilgili:)
Bu da canımı sıkıyor benim.

Mesela evin içinde ben iş yapayım istemez eşim , illa yanında oturmamu ister.
Ben biraz uyusam gunduz, uyanınca senı cok ozledım uyurken der. Ama yanında duruken de öööyle saksı gibi dururum.
Muhabbet etmeyiz.
Bu canımı sıkıyor istiyorum ki benle muhabbet ed dream diye yalvarsın bana

Bu arada ben de inanılmaz sabırsızım

Anne kova baba oğlak gibi duruyor nedense :) Eski davranışlarının hiç birini ama hiçbirini yapmayarak, dikkat pek tabii çekebilir.

Bu zamana kadar olmadiysa bundan sonra nasil olacak? Biraz kendini cekerse olurbelki.. ben soguyorum kocam bana cok ilgisiz kalirsa annen iyi sabretmis..

Annen hep babana ilgili davrandığı için babanın totosu kalkmış, bu saatten sonra değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…