- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
- 33
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Isterse mankenlerin arasinda calissin. Seni aldatmak istese heryerde aldatir.Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Her zaman senden daha güzeli daha iyisi daha uzunu vs olacaktır herbirini eşinin yolundan çekemezsin o yüzden sal yapmak isteyen herhangi biriyle de yapar.Yani genelde hep güzel kadınlar maymun gibi kadınlar için terk edilir yani bu olayı sadece buna bağlamak sacmaEşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Gören de sizin gibi yorum yapanları kimsenin kıyafetine bakmıyor sanar. Burda kötü olan ne söyledim? Biri açık yiyorsa yargılamam fakat dikkatimi çeker. İnsaniz ve dikkatimizi çekebilir. Önemli olan yargilamamak. Duyar kasmak için abartmasaniz mi acaba ? Yok açık deme yok kapalı deme , biraz samimiyetsiz geliyor..Guvenmedıgın adamla evlı kalma bence, bır kıyafete gozu gonlu kayacak madem defet gıtsın.
Kadının kıyafeti ıyı kı ilgilendirmiyor bu arada, ilgilendirse tarif falan verirdin heralde.
Gören de sizin gibi yorum yapanları kimsenin kıyafetine bakmıyor sanar. Burda kötü olan ne söyledim? Biri açık yiyorsa yargılamam fakat dikkatimi çeker. İnsaniz ve dikkatimizi çekebilir. Önemli olan yargilamamak. Duyar kasmak için abartmasaniz mi acaba ? Yok açık deme yok kapalı deme , biraz samimiyetsiz geliyor.. bu arada cevap için teşekkürler
Siz eşinizden şüphe ediyorsunuz bence.. daha önce başka biriyle konuştuğu oldu mu?Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Bakmiyorum evet, banane kimin ne gıydıgınden? Insansak ve dikkatini ceker diye korkuyorsan oyle biriyse kocan bosan dedım bende.Gören de sizin gibi yorum yapanları kimsenin kıyafetine bakmıyor sanar. Burda kötü olan ne söyledim? Biri açık yiyorsa yargılamam fakat dikkatimi çeker. İnsaniz ve dikkatimizi çekebilir. Önemli olan yargilamamak. Duyar kasmak için abartmasaniz mi acaba ? Yok açık deme yok kapalı deme , biraz samimiyetsiz geliyor..
Hiç olmadı, öyle bir şey olsa sakin kalamamSiz eşinizden şüphe ediyorsunuz bence.. daha önce başka biriyle konuştuğu oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?