Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahkalbimsenden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
290
329
33
Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

Isterse mankenlerin arasinda calissin. Seni aldatmak istese heryerde aldatir.

Her zaman senden daha güzeli daha iyisi daha uzunu vs olacaktır herbirini eşinin yolundan çekemezsin o yüzden sal yapmak isteyen herhangi biriyle de yapar.Yani genelde hep güzel kadınlar maymun gibi kadınlar için terk edilir yani bu olayı sadece buna bağlamak sacma

Guvenmedıgın adamla evlı kalma bence, bır kıyafete gozu gonlu kayacak madem defet gıtsın.
Kadının kıyafeti ıyı kı ilgilendirmiyor bu arada, ilgilendirse tarif falan verirdin heralde.
Gören de sizin gibi yorum yapanları kimsenin kıyafetine bakmıyor sanar. Burda kötü olan ne söyledim? Biri açık yiyorsa yargılamam fakat dikkatimi çeker. İnsaniz ve dikkatimizi çekebilir. Önemli olan yargilamamak. Duyar kasmak için abartmasaniz mi acaba ? Yok açık deme yok kapalı deme , biraz samimiyetsiz geliyor..

Siz eşinizden şüphe ediyorsunuz bence.. daha önce başka biriyle konuştuğu oldu mu?

Geçen bir haber okumuştum bir velinin öğretmeni kıyafetleri yüzünden şikayet ettiği ile ilgili ne alaka demiştim. Oluyormuş demek ki böyle şeyler. Insan üstüne vazife olmayan şeyleri dert edebiliyormus kendine... bu arada etmem ama 4-5 tanesiyle tanışıp yemeğe, konsere, etkinliklere vs gittim.

Bakmiyorum evet, banane kimin ne gıydıgınden? Insansak ve dikkatini ceker diye korkuyorsan oyle biriyse kocan bosan dedım bende. hardyandholl yazmıs,Kımsenın pusuda beklemediğini ara ara bu gercekle yuzles ya da.

O açık saçık giyinen kadın öğretmendir sanırım. Eminim işinde gücündedir. Sizin gibi kıskanç eşlerin yaftalamasına maruz kaldığının farkında bile değildir.

Bence siz kendinize güvenin önce , eşinize gelene kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…