Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilim daha ilişkimizin başındayken küçük bir ofiste çalışıyordu. Sadece o ve iki kız çalışıyordu ofiste. Hiç aklının kayacağını düşünmedim çünkü hem ona hem de kendime güveniyorum. Siz ya eşinize güvenmiyorsunuz ya da özgüven eksikliğiniz var

Bu kocaını bu kadar kıskanacak ne var Allah'ını seversen

Senin nezdinde tüm kıskançlara soruyorum
Yeni evliyim ondan olabilir mi acaba, flort veya nişanlılık döneminde kıskanmayan ben, evlenince bir haller oldu.

yine akıllara zarar bir konu daha.Size ne yahuu kadının giyiminden .Zaten devlet dairesine yani okula yani resmi kuruma çok uygun değilse müdürü uyarır kibarca size neeeeeeeeeee

ben orta açıklıkta bir kadınım dekolte giymem sevmem ama dekolte seven dostlarım var gayet de düzgün kadınlar işlerinde güçlerindeler.Kadın kadının kurdu diye boşa dememişler bu konuda da görüldüğü gibi

Hiç olmadı, öyle bir şey olsa sakin kalamam
O zaman böyle şeyler düşünmeyin. Ben de öğretmenim ve açığım. Evliyim ayrıca. Meslektaşımın eşi benim hakkımda böyle düşünse gülerim kendinize ve eşinize güvenin lütfen.
Eşinize biraz güvenmiyorsanız, içinizde şüphe varsa, hemcinslerinizde değil, kendinizde, eşinizde, ilişkinizde bunun sorunu-çözümünü arayın

Aynen sevdikleri için giyiyorlar bize ne. Herkes yakışanı giysin, benim dikkatimi çekmez pek dekolte falan ama absurd bir giyinis görünce şöyle bir bakmaktan kendimi alamıyorum. Bu da kötü bir sey ama elimde olmadan şöyle bi inceliyorum. Zaten kırk yılda bi görüyorum...Bu arada okulda açık saçık giyinen öğretmen olacağına hiç ihtimal vermiyorum sonuçta yönetmelik var...konu sahibi abartmış bence.

Guvenmedıgın adamla evlı kalma bence, bır kıyafete gozu gonlu kayacak madem defet gıtsın.
Kadının kıyafeti ıyı kı ilgilendirmiyor bu arada, ilgilendirse tarif falan verirdin heralde.
Bir arkadaşım diyodu ki evde giyimine dikkat etmezsen kocanın gözü dışarıya kayar ahjdmdnfnf
Bende dedim 'canım ne istiyorsa onu giyerim, her an tetikte olamam ya ay kocamın gözü dışarı kayar diye.
Benim gözüm nasilki o evde şalvar gibi geniş pijamalar ile durunca dışarıdaki yakısıklı erkeklere kaymıyosa onunkide ben pijama ile oturunca kaymayacak anacım
Yani zaten meyilli adam ne olursa olsn aldatır.

Esinizin baskasina dikkat edecegini düşünüyorsanız sizi sevmedigine inaniyorsunuz demektir , neden evlendiniz ki sizi sevmeyen bir adamla ?
Siz de "acik sacik" giyinin belki sizi de sever adam

Ha bi de eminim o kadinin umurunda bile olmaz sizin esiniz , eger kocaniz brad pitt falan degilse o kadin dönüp de sumugunu atmaz kocana

Hiç merak etmem. Asla da anlatmasını istemem. En güzeli bu bence

+1000000000000

Hayatım boyunca ve hala pamuklu anane donu giydim, saten olan hıcbıseyın ıcınde rahat edemedim keza dantelınde.
Ozbakım onemlı benim ıcın.
Donum yuzunden esofmanım yuzunden gozu dısarı kayacak adama kornealarını al ve git derım.
Adamlar da Brad Pitt sanki.
İnsan ıcınde nasıl bir sevgi beslıyorsa, tum kadınlar sankı gelse de bastan cıkarsak dıye bekliyor gibi hissediyorlar heralde.

Ne canlanıyor zihninizde, yaz kızım 200 torba çimento mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…