- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Öyle bir oyuncu var dersen düşer bayılırım afhkkkÇok iyi oyuncudur cemal süreya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir oyuncu var dersen düşer bayılırım afhkkkÇok iyi oyuncudur cemal süreya![]()
Haha ay güldümSjsjsjsjjzh
Hanfendi kocanız eşya mı ne sahibi yahu tek sahibimiz/melikimiz Allahtır.Eşimin iş yerine ilk oğlum 5 aylık iken gitmiştim... Buradan arkadaşlarla iş yeri yakınlarında buluşmuştuk... İş yeri yakın diye görünmüştüm yani ... Oğlum şu an 6,5 yaşında... İki oğlumu da koluma takıp gidip görünsem mi diye düşündüm şu anBunun sahibi benim haddinizi bilin diyerekten
![]()
Canım insanız aklına gelmiş olabilir.Ama sağlıklı bir düşünce değil.Ortada hiçbir şey yok ki.Yalnız yorumlarda herkes niye bu kadar sert onu anlayamadım.Herhalde hepiniz çok özgüvenlisiniz.Ruhsal olarak inanılmaz sağlıksınız ve aklınıza en ufak bir kuruntu bile gelmedi bu güne kadar.Ne mutlu size.Ama sırf bu lafına bakarak da bir insana direkt özgüvensiz etiketi yapıştırılmaz ki.Belki şuan stresli bir dönemden geçiyor.Aklına olur olmadık şeyler geliyor.Üslubunuz hiç hoş değil bazılarınızın.Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Ooo maşallah. Ama kaynişle iyiymiş, o yeter. Bi de yüksek lisans var. Daha ne?tebrik ederim kariyerinizi darısı başımıza da bir iki sorum daha olacak naçizaneee:birincisi neden eşinizle devamlı kavga edip adamın kafasına bardaklar fırlatıyorsunuz?2. si eşiniz zaten kadınlara devamlı bakıyor onları beğendiğini ima ediyormuş eski konularınızda tastamam bunlar yazıyor.demek ki sekreter hanım değil tek sorununuz![]()
Ay hiç merak etmem iş arkadaşları zaten iş arkadaşları çoğunlukla erkek bir iki tane kadın var onları da merak etmem. Aldatacak erkek her yerde ve şekilde aldatır.
Yazmaya üşendim 2 arkadaş çok güzel yazmış aynen katılıyorum ama yine de iş arkadaşlarını merak ederimAldatmayacak insani karşı cinsle dolu orduya koy yine aldatmaz. Aldatmak isteyeni de 40 kilitle bagla yine aldatir. kocanizi takip etmeyi, telefonunu karıştırmayı birakin. Guvenmiyorsaniz boşanın.
Ben 2 üniversite okumadım uslubum bozukCanım insanız aklına gelmiş olabilir.Ama sağlıklı bir düşünce değil.Ortada hiçbir şey yok ki.Yalnız yorumlarda herkes niye bu kadar sert onu anlayamadım.Herhalde hepiniz çok özgüvenlisiniz.Ruhsal olarak inanılmaz sağlıksınız ve aklınıza en ufak bir kuruntu bile gelmedi bu güne kadar.Ne mutlu size.Ama sırf bu lafına bakarak da bir insana direkt özgüvensiz etiketi yapıştırılmaz ki.Belki şuan stresli bir dönemden geçiyor.Aklına olur olmadık şeyler geliyor.Üslubunuz hiç hoş değil bazılarınızın.
Malesef kk kadınları, bir kadının gucsuzlugunu gormeyiversinCanım insanız aklına gelmiş olabilir.Ama sağlıklı bir düşünce değil.Ortada hiçbir şey yok ki.Yalnız yorumlarda herkes niye bu kadar sert onu anlayamadım.Herhalde hepiniz çok özgüvenlisiniz.Ruhsal olarak inanılmaz sağlıksınız ve aklınıza en ufak bir kuruntu bile gelmedi bu güne kadar.Ne mutlu size.Ama sırf bu lafına bakarak da bir insana direkt özgüvensiz etiketi yapıştırılmaz ki.Belki şuan stresli bir dönemden geçiyor.Aklına olur olmadık şeyler geliyor.Üslubunuz hiç hoş değil bazılarınızın.
Omen Tanrem. Sen ciddi olamazsınız.Bu arada yüksek lisans yapıp kyk da memurluğu sorup diyetisyenim demek ve senin bana şunları demende acayıp absürt
Yorumlara yorum da geldiyse dağılabiliriz bence artık...Canım insanız aklına gelmiş olabilir.Ama sağlıklı bir düşünce değil.Ortada hiçbir şey yok ki.Yalnız yorumlarda herkes niye bu kadar sert onu anlayamadım.Herhalde hepiniz çok özgüvenlisiniz.Ruhsal olarak inanılmaz sağlıksınız ve aklınıza en ufak bir kuruntu bile gelmedi bu güne kadar.Ne mutlu size.Ama sırf bu lafına bakarak da bir insana direkt özgüvensiz etiketi yapıştırılmaz ki.Belki şuan stresli bir dönemden geçiyor.Aklına olur olmadık şeyler geliyor.Üslubunuz hiç hoş değil bazılarınızın.
Çok şükür İslami değerlere vakıfım hanımefendi.. Hayatta ironi dediğimiz kalıplarda mevcuttur.. Çokta takılmayınız lütfen..Hanfendi kocanız eşya mı ne sahibi yahu tek sahibimiz/melikimiz Allahtır.
Buraya 3 bin küsur mesaj yazmaktan nasıl vakit bulacaksın YDS ye ALES e allasen. Sürekli sayfa yenile, yorum yap ikileminde geçiyordur hayatın![]()
İroninin ne demek olduğunu bilmiyorum demek ki soryyÇok şükür İslami değerlere vakıfım hanımefendi.. Hayatta ironi dediğimiz kalıplarda mevcuttur.. Çokta takılmayınız lütfen..
Hep böyle gayriresmi misin inanılmaz iticisinBen 2 üniversite okumadım uslubum bozuk
Mune’nin ayak seslerini duyabiliyorum şimdidenHanfendi kocanız eşya mı ne sahibi yahu tek sahibimiz/melikimiz Allahtır.
O türkçe değil, o gülmek ama
Sabahtandır konundayım senden kapmısımdır.Hep böyle gayriresmi misin inanılmaz iticisin
Ben yazacaktım ban yemek istemeyen kaçsınMune’nin ayak seslerini duyabiliyorum şimdiden![]()