Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 22 yaşındayım 24-25 yaşlarında bi kız bana abla demişti, pardon kaç yaşındasın dedim 24 dedi ben o zaman 20 idim dedm sen benim ablam oluyorsun diyo ki pardon yaa tesettürden öyle geldi gözğme herhalde. İstisnasız beni tanıyanların %90 ı 17-18'sin der minyonum çünkü. O kızın ağzını burnunu dağıtasım gelmişti günümü mahf etmişti.
Len sen yine iyisin bana 15 yaş muamelesi yapıyorlar 26 olmam dışında bir sorun yok :cry:

Mune Mune bu konu beni epey üzdü ve etkiledi. Özelden de yazdım burdan da yazayım. Mümkünse konumun kapanmasını ve hesabımın da kapanmasını rica ediyorum. Buraya özellikle bir derdim var kısmına her zaman ultra mantıklı şeyler yazılmıyor. Ama bu bir insanın delicesine linçlenmeyi, dalga geçilmeyi, bir deli muamelesi yapmayi hakettiği anlamına gelmiyor. En azından ben burda ne kadar mantıksız da olsa kimseyi kırmadan ona iyi gelecek şeyler yazmaya çalışıyorum. Burada da ilk kez bu üslupla konuştum ne yazık ki . Şuanda bir sürü insanla karşı karşıya kalmış kadar yorgun ve üzgünüm.. İlgilenirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Evet. Dönem dönem olabiliyor ama . Hala o yazdıklarımı düşündüğümden eşime en ufak bir şey belli de etmedim. Mantıksız davranıp hareket eden biri değilim. Yalnızca dönemsel aklima gelen şeylerden biri. Güçsüz ve çıkmazda hissettiğim dönemlerde.
Neden güçsüz hissedesin ki istediği kadar açık giyinsin tahrik etsin karşıdaki eşin aldatmayacaksa aldatmaz. Benim o konuda hiç korkum yok her zaman da söylerim eşime yaparsan öyle bişey beni kaybedersin noktayı koyarım kaybeden ben değil o olur. Ama iş arkadaşlarını her zaman merak ederim bu benim meraklı yapımdan kaynaklı tatile de gittik beraber bu yaz yanımdaki bayanları kıskanmadım yani bu belki insanın kendine güvenmesi eşine güvenmesi ile alakalı sanırım belki de olgunlaştım ondandır 20li yaşlarda ne saçmaca kıskanırdım şuan 31 yaşımdayım 31 demeye de daha alışamadım yeni bu ay olacağım da 31 😂

Evet. Dönem dönem olabiliyor ama . Hala o yazdıklarımı düşündüğümden eşime en ufak bir şey belli de etmedim. Mantıksız davranıp hareket eden biri değilim. Yalnızca dönemsel aklima gelen şeylerden biri. Güçsüz ve çıkmazda hissettiğim dönemlerde.
evet bence haklısın. ben de aynı senin gibi kıskanç biriyim. erkek arkadaşımın yanında biraz güzel bir bayan varsa bir fesatlık tutuyor beni :))
ama şu da var ayın şeyi kendim de yaşıyorum. kıskanılan kişi de oluyorum yeri geliyor. o durumda kalmak da insana ağır geliyor ve zaten karşıdaki adam gibi adamsa karısı ya da sevgilisinin kıskandığını bildiği için dikkatli davranıyor.
o yüzden yine dönüp dolaşıp Allah iyi adamlarla karşılaştırsın demek geliyor içimden. amin.

Niye güçsüz olasın ki ayakların üstünde duruyorsun çalışıyorsun. Azcık özgüvenli ol yahu silkelen kocan dışarda ki başka kadınlara mı baktı vur tekmeyi demek ki bir halt değilmiş beni haketmedi dersin

Canım insanız aklına gelmiş olabilir.Ama sağlıklı bir düşünce değil.Ortada hiçbir şey yok ki.Yalnız yorumlarda herkes niye bu kadar sert onu anlayamadım.Herhalde hepiniz çok özgüvenlisiniz.Ruhsal olarak inanılmaz sağlıksınız ve aklınıza en ufak bir kuruntu bile gelmedi bu güne kadar.Ne mutlu size.Ama sırf bu lafına bakarak da bir insana direkt özgüvensiz etiketi yapıştırılmaz ki.Belki şuan stresli bir dönemden geçiyor.Aklına olur olmadık şeyler geliyor.Üslubunuz hiç hoş değil bazılarınızın.
Bence de sağlıklı bir düşünce değil

Mune Mune bu konu beni epey üzdü ve etkiledi. Özelden de yazdım burdan da yazayım. Mümkünse konumun kapanmasını ve hesabımın da kapanmasını rica ediyorum. Buraya özellikle bir derdim var kısmına her zaman ultra mantıklı şeyler yazılmıyor. Ama bu bir insanın delicesine linçlenmeyi, dalga geçilmeyi, bir deli muamelesi yapmayi hakettiği anlamına gelmiyor. En azından ben burda ne kadar mantıksız da olsa kimseyi kırmadan ona iyi gelecek şeyler yazmaya çalışıyorum. İlgilenirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
sayın konu sahibi kimse sizle dalga geçmedi karşılıklı konu hakkında fikirler belirtildi bazen de eğlenceli hale getirildi fikirler ama kimse hakaret etmedi .asıl siz arada kadınlar kulübüne hergün yazıyoruz diye ağır işsiz dediniz üyelere eğitimsiz dediniz kitap oku git burda ne işin var dediniz biz sizli bizli konuşmamıza rağmen abla şu bu muhabbetine girdiniz.Mune hanım bunları da değerlendirecektir emin olun.Banlanırsak da sıkıntı değil .kimse bir hemcinsimi biraz açık giyiyor diye erkek avcısı tehlikeli kadın olarak niteleyemez hele ki okul gibi eğitim yuvasında çalışan bir kadını.iyi gecelerrr

Burda bile aksi görüş bildirgeni iğnelemişsiniz.
O zaman şöyle diyeyim ;evet iş arkadaşlarını çok merak ederim özellikle giyim tarzlarını,çünkü herkes iş arkadaşının eşine göre ayarlamalıdır kendini .Eşler kendine ayar verecek değil ya 😶😶Herkesin giyim tarzına iş arkadaşlarının eşi karar verir .
Arada gidip görünüp ayar çekmek lazım hele ki biz yüksek lisanslı karşıdaki sekreterse😶😶
Hele ki biz 20 li yaşlarda bizi ikna etmeye çalışan kadınlar 40 li yaşlardaysa.

Niye güçsüz olasın ki ayakların üstünde duruyorsun çalışıyorsun. Azcık özgüvenli ol yahu silkelen kocan dışarda ki başka kadınlara mı baktı vur tekmeyi demek ki bir halt değilmiş beni haketmedi dersin
Gecen sene büyük bir ameliyat geçirdim. Ve hayatımın dönüm noktası oldu. Daha yeni evlenmişken hayatımın bittiğini ve bir daha eski ben olamayacağımı düşündüm. Bana iyi gelmesi için buraya üye oldum. O ameliyat günunden beri de özgüven olarak eskisi gibi değilim ve malesef eskiden gundemimde olmayan şeylere kafa yormaya başladım. Çünkü geçirdiğim operasyon beni diğer insanlardan farklı kılan bir operasyon oldu. Bu da benim bir senedir güçsüz bir kadın olmama sebebiyet verdi. Eşimi seviyordum ve sırf bu saglik sorunum yüzden yıkılır mi yuvamız diye uyuyamıyordum. Şuan da onu kaybetmekten korkuyorum. Gucsuzlugum bu yüzden.

Burda bile aksi görüş bildirgeni iğnelemişsiniz.
O zaman şöyle diyeyim ;evet iş arkadaşlarını çok merak ederim özellikle giyim tarzlarını,çünkü herkes iş arkadaşının eşine göre ayarlamalıdır kendini .Eşler kendine ayar verecek değil ya 😶😶Herkesin giyim tarzına iş arkadaşlarının eşi karar verir .
Arada gidip görünüp ayar çekmek lazım hele ki biz yüksek lisanslı karşıdaki sekreterse😶😶
Hele ki biz 20 li yaşlarda bizi ikna etmeye çalışan kadınlar 40 li yaşlardaysa.
Lütfen ilk mesajlara bir daha bakar mısınız ? O verilen cevaplardaki dalgaya , ignelemeye , tarize.

Len sen yine iyisin bana 15 yaş muamelesi yapıyorlar 26 olmam dışında bir sorun yok :cry:
🤣🤣
Kıyamam ben sana gel sarılalım.
Banada bir gün bi kadın kızım seninle aynı yaşta ona hediye alacam seçelim mi beraber demişti. Aa abla çok gençsin nasil benim yaşımda kızın mı var demiştim, kızın kaç yaşında falan diye sormuştum 14 demişti. Bi kahkaha attım 🤣🤣🤣
Ne 14'ü ya, evli barklıyım ben

Mune Mune bu konu beni epey üzdü ve etkiledi. Özelden de yazdım burdan da yazayım. Mümkünse konumun kapanmasını ve hesabımın da kapanmasını rica ediyorum. Buraya özellikle bir derdim var kısmına her zaman ultra mantıklı şeyler yazılmıyor. Ama bu bir insanın delicesine linçlenmeyi, dalga geçilmeyi, bir deli muamelesi yapmayi hakettiği anlamına gelmiyor. En azından ben burda ne kadar mantıksız da olsa kimseyi kırmadan ona iyi gelecek şeyler yazmaya çalışıyorum. Burada da ilk kez bu üslupla konuştum ne yazık ki . Şuanda bir sürü insanla karşı karşıya kalmış kadar yorgun ve üzgünüm.. İlgilenirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Konuyu hemcinsinizin giyimine dekoltesine dil uzatmadan kendi kıskançlığınızla ilgili açsaydınız alacağınız yorumlar farklı olurdu. Kusura bakmayın biz burada sevmeyiz pek başka kadınları giyim kuşamıyla yargılayan kadınları. Üzgünüm.

Konuyu hemcinsinizin giyimine dekoltesine dil uzatmadan kendi kıskançlığınızla ilgili açsaydınız alacağınız yorumlar farklı olurdu. Kusura bakmayın biz burada sevmeyiz pek başka kadınları giyim kuşamıyla yargılayan kadınları. Üzgünüm.
Mune Mune hanım okur ve kararı verir. Diyecek bir şey yok. Mesajlardaki dalga , birlik olup beni yerden yere vurma bu sitenin mantigina uygun değil bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X